Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość soleno

Pisać wiadomości tylko do jednej dziewczyny z portalu randkowego?

Polecane posty

Gość soleno

Niby tak by wypadało. Pamiętam nawet jak kiedyś napisałem do dwóch, które akurat były koleżankami i obie się na mnie obraziły. Choć w sumie czy można mówić o obrażeniu się w tak niepoważnym miejscu jak serwis randkowy. Wydaje mi się, że większość ludzi traktuje to o wiele mniej poważnie ode mnie. Ale co do tematu: Jak piszę tylko do jednej dziewczyny to, że tak powiem, wydajność, lub inaczej szansa na sukces, mojego randkowania w serwisie randkowym jest niesłychanie niska. Taka dziewczyna a to odpisze a to nie odpisze a nawet jeśli odpisze to zwykle jakąś tak krótką odpowiedź. Nie wiem, moim zdaniem to świadczy o tym, że nie jest zainteresowana. Ale może ludzie tak mają? Może nie lubią dużo pisać ani rozmawiać? Może powinienem zamiast wysyłać kolejne listy to od razu umówić się z nią na seks? Nie wiem:( W każdym razie chyba jednak trzeba pisać do wielu dziewczyn jednocześnie. Co o tym myślicie?

Gość soleno
hej no nie ktos cos powie

Gość soleno
moze jednak ktos cos powie?

Gość pisz do jednej
jak nie odpowie lub nie bedzie zainteresowana , poszukaj innej :)

Gość kabel
pisać do wielu i potykać sie z wieloma, do jednej? to po co się umieszczać na portalu?

Gość Grzegorzzzz
Pisać z wieloma. Policz sobie. Piszesz z jedną dziewczyną dwa tygodnie. Proponujesz spotkanie a ona nie che się spotkać, straciłeś dwa tygodnie. Piszesz do następnej, piszecie tydzień i umawiacie się na randkę, idziesz na spotkanie i okazuje się, że nie wygląda tak jak na zdjęciu. Tracisz kolejny tydzień. Pisząc wieloma większa szansa, że kogoś dla siebie poznasz. http://www.randkiprzezinternet.pl/index.php/podryw-online

Gość cfgnbhmj
Rozumiem ten dylemat, ale myślę, że możesz pisać z kilkoma dziewczynami na raz. Na wstępie to tylko taka luźna gadka, więc czemu nie? Możesz się rozeznać, czy dziewczyna jest fajna i warto kontynuować znajomość. Jak zacznie się coś kroić z jedną z nich, to wtedy skup się na niej i już nie flirtuj z innymi.