Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawsskka

Opiszcie swoj pierwszy raz...

Polecane posty

Gość ciekawsskka

1.wiek 1.gdzie 3.jak dlugo byliscie z ta osoba 4.dalsze losy(czy nadal jestescie, czy nie zalujecie...)

Gość a co piszesz pamiętniki
:P

Gość ciekawsskka
nie ma nikogo odwaznego?

Gość peach-honey
to moze zacznij jak takas odważna wątpie zeby ktos pałał chęcią dzielenia sie tym akurat z toba

Gość ja powiem 22
1. 19 2. na stancji 3. bylismy 2 lata 4. nie jestesmy

Gość no no no oooooooooo
1.20 lat 1.u niegow domu 3.3 miesiace 4.po miesiacu go olałam :P

Gość Ja też ja też -D
1.wiek - 19 1.gdzie - u mnie w domu 3.jak dlugo byliscie z ta osoba - 4 miesiące 4.dalsze losy(czy nadal jestescie, czy nie zalujecie...) - jesteśmy razem (prawie 4 lata) , nie żałuję

Gość Marta1983
1. 15 lat. 2. u niego w domu 3. pół roku 4.jestem z nim do tej pory. Nie żałujemy ani chwili spędzonej wtedy razem. Była to chwila i byliśmy jak na innym świecie. Jak skończyliśmy byliśmy cali mokrzy (spoceni) dookoła nas mnóstwo ubrań... Tak nam się spodobało że tego dnia jeszcze 8 razy się kochaliśmy. Pamiętam ten piękny słoneczny dzień nigdy tego nie zapomnę.. Teraz planujemy się pobrać i założyć rodzinkę:)

Gość Marta1983
Dodam że nie wiek jest ważny a to co mówi serce. Wiele razem przżyliśmy przez te pół roku i byłam pewna że to jest ktoś z kim spędze resztę życia. Jak widać nie myliłam się.

Gość Marta1983
acha to obojga nasz pierwsz raz:) On prawiczek ja dziewica.

Gość 8 razy
Hahaha, Marta, bujna masz wyobraznie.

Gość marchew w butonierce
1.18,5 1.u niego w domu 3.kochalismy sie po roku znajomosci 4.nadal jestesmy razem; jestesmy malżeństwem; nie żałuje

Gość Marta1983
;/ Chyba ty masz bujną wyobraźnie! Widać że nie wiesz co to znaczy podniecenie..

Gość lavande
1.wiek - 19 1.gdzie - w hotelu w Hiszpanii 3.jak dlugo byliscie z ta osoba - tydzien :P 4.dalsze losy(czy nadal jestescie, czy nie zalujecie...) bylismy dlugo,ale teraz od 4 lat jestem z kims innym

Gość Sinom
1. 18lat 2. u niego w domu 3. bylismy 3 miesiace 4. po miesiac zakonczylam ta farse strasznie tego zaluje, pozniej sie dowiedzalam ze on to mial wszytsko super zaplanowane wszytsko po kolei

Gość odpowiadam tobie
1. 19 2. na łące nad jeziorem 3. 2 miesiące 4.po kolejnych trzech miesiącach koniec związku, nie żałuję, rzuciłam go dla faceta z którym jestesmy 5 lat.

Gość pannax22
Miałam 20 lat W domu jego rodziców 4 spotkanie w życiu Jesteśmy już 2 lata razem :))))) Zaczęło się erotycznie a teraz jesteśmy zakochani po uszy :)

Gość sstokrotkaa
Mialam 16 lat i 6 miesiecy Pierwszy raz byl u niego w domu. Bylismy ze soba 6 miesiecy. Jestsmy razem ponad 5 lat, nie załuje :)

Gość sstokrotkaa
ciekawsska a ty jak?

Gość onaonashe
1. 18 2. u mnie w domu, w moim łóżku 3. 2 miesiace 4. po wszystkim mnie olał i rzucił, ale teraz juz tego nie zaluje, choc wtedy niejedną przez niego przeplakałam

Gość illa
1.25 2.u mnie w domu 3. 4 miesiące 4. nadal jesteśmy razem

Gość no to ja też na pomarańczowo
1. 21 lat 2. u niego w pokoju w mieszkaniu studenckim 3. 1,5 mies :P 4. jesteśmy już 3,5 roku i jest cudownie :)

Gość młoda byłam
1. 17 2. w samochodzie 3. rok czasu 4. i nadal jesteśmy ze sobą , to juz 16 lat :)

Gość to ja tez poiem
18 lat w jego samochodzie po 2 miesiacach bylismy ze soba jeszcze rok

Gość doda-ajj
a ja jestem dziwnym przypadkiem-powiedzcie kto tak też miał:pierwszy raz z chlopakiem-on chciała się tylko zabawić mna, a spotykalismy sie 7 miesięcy,zostawił mnie 2 tygodnie później,ale ten pierwszy raz była taki-ze nie krwawiłam,a chłopak powiedział ze nic nie czuł...idiota-kolejnego partnera miałam z przerwami 3 lata i niby wszystko było ok, a potem poznałam obecnego partnera z którym w końcu nauczyłam się cieszyć seksem,a przy pierwszym razie z nim zaczełam strasznie krwawic,okazało się że pozbawił mnie dziewictwa.to niby śmieszne jest ale kocham go bardzo i myślę że coś w tym jest poprostu-ze to na niego "czekałam"

Gość doda-ajj
acha i hmm obecny partner ma-jak to powiedział mój ginekolog-słuszne narzędzie zbrodni;P

Gość niektórzy faceci to idioci
ten co mnie "rozdziewiczył" uważał się za tak mądrego, że ponieważ nie krwawiłam i nic mnie nie bolało to stwierdził że dziewicą niebyłam. Na szczęście szybko poznałam się na idiocie i teraz jestem w szczęśliwym związku :D

Gość 000
Marta 1983 - wszędzie cię pełno, a pusta jesteś jak but ;)