Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szymon_sam

Czy miałbym u ciebie szansę? pyt. do kobiet od faceta

Polecane posty

Gość szymon_sam

Obserwuje z ciekawości to forum i tak sobie pomyślałem - jestem sam, więc może napiszę coś o sobie (jestem odrobinę nieśmiały), co myslicie o takim facecie jak ja? TO może kilka słów o sobie - attención :D : - mam 185 cm wzrostu, ważę 78 kg, mam atletyczną budowę ciała (żaden leptosomatyk!), śladowe owłosienie, niebieskie oczy, włosy ciemny blond - dbam o higienę, nie oznacza to, że mam więcej kosmetyków niż moja partnerka, ale nie mam żałoby za paznokciami, jak trzeba to biorę prysznic 2 razy dziennie, zawsze ładnie pachnę, jeśli zarost to max 2-3 dniowy - ubieram się modnie ale nie metroseksualnie, głównie casual style, własny wypracowany, nie picuję się jednak dodatkami bo te wyglądają najpiękniej na towarzyszącej kobiecie - jestem zdecydowany, odpowiedzialny, towarzyski, potrafię wyznaczać sobie w życiu jasne i realne cele i z determinacją do nich dążę, kompromisowy choć jeśli trzeba potrafię postawić na swoim, uprzejmy, pogodny, z poczuciem humoru, chętnie pomagam w potrzebie, wiem co to empatia, umiem słuchać ze zrozumieniem słów kobiety bo wiem, że czesto treść wypowiadanych przez nią słów trzeba trochę dogłebniej interpretować, nie boję się zobowiązań, staram się zrozumieć złe humory partnerki, akceptuję je i jeśli trzeba wiem kiedy się odrobinę wycofać, potrafię być zwariowany i spontaniczny, nie oceniam ludzi na podstawie pierwszego wraznia - bo tak można zaprzepaścić szansę na poznanie kogoś wyjątkowego, lubię sam proces odkrywania drugiej osoby zdobywania jej zaufania - lubię chodzić na spacery, nie mam nic przeciwko zwierzętom, uwielbiam dzieci, nie narzekam na długich zakupach w centrum handlowym, czytam sporo, interesuję się kinem, fotografią ,aktywnie uprawiam sporty: bieganie, pływanie i tenis, moją pasją są podróże, nie przedkładam pracyi kumpli nad rodzinę, czasami obdaruję ukochaną jakimś małym prezentem - bez okazji, małym dowodem oddania, wierność i zaufanie to dla mnie filary udanego związku - w łóżku nie jestem egoistą, dla mnie udany seks to taki, który daje satysfakcję obu partnerom, nie boję się poruszać kwestii związanych z tymi sprawami, staram się nie popadać w rutynę, wprowadzam liczne urozmaicenia (w konsultacji z partnerką) ale bez perwersji Mam 32 lata.

Gość emmanua
moj ideal :) ?

wszystko pieknie ale dla mnie niestety byłbys nieco za niski... ale wiele kobiet zapewne moglbys uszczęśliwić.. powodzenia!

Gość luteina
nie, nie lubie narcyzów

Gość kurnachatka
Dziewczyny ideał!!!!!!!!! pytanie ile z tego co napisałeś o sobie to prawda?

oczywiście nie wiele na raz ! ;)

Gość kurnachatka
185cm i za niski? ae ile masz wzrostu?

Gość Agnienia
Szymon, hm.. jakby Ci to powiedzieć, Ty chyba nie istniejesz..... nie ma takich ideałów. niestety :>

Gość emmanua
no wlasnie ... i jeszcze to imie ... :)

Gość szymon_sam
nie rozumiem czemu narcyz - co umiem siebie świadomie określić? Rozumiem, że umiejęstność napisania o sobie kilku słów to od razu narcyzm.

tylko jedno zastrzeżenie... kobiety lubią jak facet zwraca się do nich przez duże \"C\" (Ciebie)

Jaja se robisz :D Normalnie sie kreuje na idealnego faceta,hehe. Z takimi zaletami to musisz byc chyba seryjnym moderca jesli cie zadna nie chce :P

Gość kurnachatka
odpowiedź jest prosta! SZYMUŚ ŚCIEMNIA! taki bajer to my ale nie nam

coś mi się wydaje, że jednak jesteś Kobietą... hmmmm?

Gość lolkaa30
poznajmy sie

Gość kurnachatka
ae---- uuuu :) teraz juz rozumiem;)

co miałeś na myśli pisząc: \"nie mam żałoby za paznokciami,\" ?

Gość kisiel w gaciach
:D

Gość pobijmy sie o niego
;)

Gość co to za sam
sam to skrót o samiec chyba :D a nie od samotny?

acha :) a ja głupia myslałam że nie szkoda mu obcinać :)

Gość co to za sam
albo ... sam przy kompie