Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilastars

jak wyglada pierwsza wizta u psychologa???

Polecane posty

Gość lilastars
za mna tez sie ciagnie dziecinstwo-juz 30 lat......

lilastars - no to jestes obeznana w temacie. Musisz trafic na dobrego psychiatre albo psychologa. Leki mogą Ci pomoc, ale nie mozna tylko ich samych brac moim zdaniem. Wazne jest by własnie isc na terapie, bo nerwica przeciez to nie powstaje od niczego z tego co czytałam. Wiem, bo sama troche nerwowa jestem:P ale u mnie to tez ma inne podłoze. Musze uciekac;) Miło było rozmawiac i powodzenia lilastars!! Głowowy miłego dnia:P I nie denerwuj ludzi po topikach:D

głowowy - to Ty tez masz problemy?:O Dziecinstwo ciagnie sie, gorzej jak ciagnie sie i nie daje zyc obecnie... oj wtedy gorzej... i juz ide, bo z niczym nie zdaze!!!! :P papa:)

Gość zawsze jest tak
że korzenie maja ogromny wpływ na to co dzieje sie pozniej z człowiekiem,niby dawno,ale jakrze ważne sa przezycia z dzieciństwa błedy rodziców,rodziny ,pozostawiaja piętno na psychice dziecka,które pozniej dorosłe nie moze znależć czasami sensu życia,popada wiec w róznego rodzaju stany emocjonalne,to raczej nie jest choroba to sa stany ukrywane emocje:)pozdrawiam

Gość 27 lat
Tam ktos podawał linka. Mnie wyskoczyło, ze temat o podanym ID juz nie istniej. Chyba,że coś sknociłam

Gość 27 lat
A teraz widzę, że to forum jest bardzo stare i juz niekatualne rzeczy mogą byc, ale ciekawe forum było. Tak do pewnego momentu potem urzytkownicy zaczęli nawet odchodzic od sedna sprawy.