Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hi-men

prosze o pomoc!!! Moja kobieta jest aseksualna w lozku.Nie ma orgazmow.

Polecane posty

prosze Was o pomoc bo nie wiem co sie dzieje. Moja dziewczyna nie miala jeszcze orgazmu a uprawiamy sex czesto.Ja zawsze dochodze,mam bardzo mocne orgazmy. Mam kutaska w sam raz do jej cipki.Wszystko gra tylko ten orgazm... Moze jakies wskazowki co mam robic zeby dostala w koncu ten orgazm???

Gość shi-women
twoja kobieta powinna zmienic posiadacza dopasowanego do cipki kutaska.

zadbaj najpierw o nią, odkryj ją, wszystko co ją podnieca, niech odleci dzięki Twoim pieszczotom a potem myśl o sobie

Gość wamip
poważny temat-jeżeli się wstydzi-ty sam pójdż do sexuologa izasiegnij opinii-uważam że kulminacja jest ważna,ty wiesz że było wam obojgu dobrze-nie wolno tego zlekceważyć....może jakieś zabawki?...

Gość wamip
poważny temat-jeżeli się wstydzi-ty sam pójdż do sexuologa izasiegnij opinii-uważam że kulminacja jest ważna,ty wiesz że było wam obojgu dobrze-nie wolno tego zlekceważyć....może jakieś zabawki?...

Gość wamip
maja też marację

Nie w tym tkwi problem,ze jej niue pieszcze itd. Ona po prostu nie lubi nawet milosci francuskiej... :( To ja juz nic nie rozumiem

Chcialbym ja zaspokoic,calowac,piescic ale ona tego nie lubi...

Gość olenka222
hi men -Ja tez mam ten problam!!!

Gość wyruchałbym cię jak dzifkę
nie pasujecie do siebie. z innym bedzie wiła się jak szalona. pozwól jej odejść i znaleźć pasującego partnera

do \"wyruchałbym cię jak dzifkę\" Ty to jestes jednak filozof-goralski\" Tlumacze deklu ze dziewczyna nie lubi pieszczot,jestem delikatny,nic na sile a ty mi tu wypisujesz ze nie pasujemy do siebie i ze inny facet ja zaspokoi. Zastanow sie co piszesz osiole ! twierdzisz ze inny facet ja zaspokoi ? w jaki sposob ?

a może ona nie może sie w trakcie rozluźnieć i czerpać z tego przyjemności, bo mam jekieś kompleksy albo złe wspomnienia? Może np wmawiano jej, że seks jest zły i kobiety, które czerpią z tego przyjemność są zepsute? Nie śmiejcie, są takie osoby! Hi-men, próbowałeś z nią porozmawiać? Może ona sama nie zdaje sobie z tego sprawy?

probowalem z nia porozmawiac na ten temat ale rozmowa to nie praktyka.Kiedy rozmawiamy to jest ok,tlumaczy mi ze po prostu nie moze sie otworzyc w tych sprawach tak do konca.Jest bardzo ladna,ja tez jestem normalny wiec czasami zastanawiam sie czy moze ona ma cos z glowa?

Gość wyruchałbym cię jak dzifkę
deklu, naprawdę do siebie nie pasujecie, nie potrafisz jej otworzyć, tak się zdarza i to nie jest twoja wina. z innym będzie umierać z rozkoszy

Gość albo jej nie pociagasz
albo ma cos z hormonami i nie czuje potrzeby aby sypiac z kimkolwiek w ogole! nic ja nie podnieca... itp.

albo robisz wszystko zawsze tak samo, wydaje ci sie ze to powinno sie jej podobac a moze tak nie jest, moze ja to juz wkurwia... a nie chce cie urazic ze cos robisz zle? moze zrob cos innego niz zazwyczaj?

wlasnie moze ja wszystko wkurzac to co robisz i dlatego nawet pieszczot nie lubi. a moze ona ciebie juz nie lubi i nie wie jak ci to powiedziec?

Gość anastazjaalicja
Hi -men spróbuj kupic żonie tabletki o nazwie Avenea essence dla pewnosci wpisz to haslo w google i poczytaj sobie o tych tabletkach.Mam nadzieje,że jej pomogą-życze powodzenia.

Gość anastazjaalicja
Sorki przejęzyczylam się hi-men pisząc żona.Chce dodac jeszcze,że z tego co tu piszesz można wywnioskować,że kochasz swoja dzieczynę i zależy ci na udanym sexie dlatego tymbardziej sprobujcie z tymi tabletkami porozmawiaj z dzieczyną na ten temat jesli i jej zależy tak jak tobie to zdecyduje sie na nie.Ja mialam ten sam problem z mężem dzięki tym tabletkom wszystko sie zmienilo-trzymam za was kciuki.

Problemem nie jest to ze ja jej nie podniecam i ze to ja cos zle robie.Jest tak ze ona sie do mnie dobiera,piesci mnie,masuje a kiedy siada na mojego czlonka to wlacza sie jej jakas blokada i koniec...dupa zbita! nie czerpie przyjemnosci z sexu.Pieszczoty oralne tez nie sprawiaja jej przyjemnosci.Jedyne co lubi to masaz !!!

do -anastazjaalicja! Co to za tabletki??? w jaki sposob Ci pomogly ?

Gość anastazjaalicja
Hi-men wychodzi na to,ze twoja dziewczyna ma jakas blokade a przy tym jest bardzo spieta u mnie bylo podobnie.Mi te tabletki pomogly w tym sensie,ze juz wspolzycie nie jest dla mnie takie obojetne.Poczytaj o tych tabletkach jak ci radzilam,nie macie nic do stracenia,a tylko do zyskania,wiadomo,ze na kazda kobiete tabletki dzialaja inaczej.Powodzenia.

Gość ggjjk
moze ma anoreksje Twoja KOBIETA, CHUDA JEST? faceci czesto niewiedza, ze ich laski sie dla nich głodza, mysla naiwnie, ze sa takie z natury, jednym z objawow anoreksji, jest oziebłosc seksualna..nie je to nie ma siły na seks.

\"mam kutaska w sam raz do jej c*pki??????????????? proszę bez takih tekstów

Gość rozumiem
kocham sie ze swoim facetem od 2,5 roku i nie miałam ani jednego orgazmu.. kocham go i nie myśle o innym

Gość rozumiem
ale nie sadze, że jestem aseksualna :o

Gość kalilka23
hej, mam ten sam problem,co twoja dziewczyna Zaciekawiły mnie te tabletki- można je przyjmować, czy braniu tabletek anty? nie obniżają ich skuteczności?

Gość madziarek55
Jak jest orgazm to jest satysfakcja. Moze komus jest obojetne bo nigdy nie mial i nie chce miec orgazmu.