Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wasdei

co myślicie o Ziobrze jako polityku?

Polecane posty

Gość kontiki
jak go skwitował miller tak i ja myślę

Gość Czesiek Zwis
Ziobro i Dobro.

Gość Ziobro przyczepił się
na siłę do lewicy, ale zapomniał o prawicy, bo tam tez nie wszyscy święci... Następna władza rozliczy go za to.

Gość DianaH.
Masakra...:o Mysle to samo co o calym tym rzadzie... KOMPROMITACJA KRAJU!

Gość DianaH.
O taaak, najlepiej sprawdzic konta szyfrowe politykow lewicy, ale PISu ju znie. Zalosny czlowiek i nienormalny.

Gość yago
Pierwszy ktory chce w Polsce doprowadzic do praworzadnosci.Jak mozna Millera w ogole cytowac?Ten czlowiek powinien kilkakrotnie odpowiadac przed sadem,np.za zniewazenie funkcjonariusza publicznego,np.za nielegalne posiadanie broni...

Gość DianaH.
yago Zibro tak samo nie jest swiety i tez powinien odpowiedziec za wiele rzeczy, np. z nazwanie dr Miroslawa zabojca, zanim w ogole byla sprawa. Pamietajmy, ze zasada jest taka: "czlowiek jest niewinny dopoki WINY MU NIEUDOWODNIA".

Gość dla mnie jest irytujacy
tak go odbierm...

Gość yago
gdy czytam tego typu wypowiedzi-robi mi sie naprawde przykro...Jezeli ktos nie wie czym byla komuna i kim sa komunisci to niech po prostu milczy.To nie jest prawda ze wszyscy sa tacy sami,i z tego powodu prawica ma tez gdzies jakies konta.Takie myslenie to wynik propagandy Schechtera i cale GW,SLD,UW=PO.Oni wlasnie tak chca,zebysmy tak mysleli:nie wazne kto bedzie rzadzil-zawsze bedzie tak samo.Kto twierdzi inaczej-niech przesledzi prase czy w ogole media.Mimo ze sa one opanowane przez tych j/w,a zatem wrogie PiSowi i w ogole prawicy,nie slyszalem nic o jakichs procesach czy sledztwach wobec tejze.Nie powtarzajcie zatem po nich jakichs sentencji.Uzywajmy wlasnych rozumow...

Gość Redman
Ziobro to najlepszy minister sprawiedliwości od 1989 roku. To fakt że troche pochpnie nazwał tego łapówkarza zabójcą - puściły mu troche nerwy. Ale ten gnój doktorek G. powinien siedzieć w więzieniu a chodzić na wywiady do mośkowej gazety wyborczej która każdego przestępce będzie bronić. Po za tym Ziobro dobrze pełni swoja funkcje i będzie ją pełnił po następnych wyborach.

Gość DianaH.
Hehe yago mi sie robi przykro jak czytam takie wypowiedzi jak Twoje. Kazdy ma swoje zdanie i ja mam inne. Nie popieram PISu i nigdy nie popre, dla mnie to banda oszolomow i wariatow, nie wspomne o Naszym slynnym na calym swiecie Romanie.. Jedna wielka kompromitacja. A kto wpadl na pomysl, aby w Polsce zniesc rozwody i sluby cywilne??? PIS!!!

Gość DianaH.
Redman fajnie, ze takie masz zdanie, ja mysle odwrotnie i mysle, ze po nastepnych wyborach nie bedzie po Nim sladu...

Gość spiskowa teorii dziejów
jakie typowe dla skrajnej prawicy :(

Gość DianaH.
Tak, wszedzie tylko spiski, najwazniejsze to nie wziac sie za kraj tych czasow tylko rozstrzasac wspolpracownikow SB sprzed wielu wielu lat:o I tak w kolo Macieju...

uzywamy, własnie.... prawica juz trochę rzadzii dla mnie jako zwykłego obywatela, nic z tych rzadów nie wynika!! dlaczego mam je więc popierać.... miała być obnizka podatków i jest tylko zwiekszenie wydatków na administracje.... za Milera był spokój przynajmniej.... teraz kontrole nękają zwykłych ludzi! a pan Ziobro tylko się popisuje i macha grzywą.... a jakoś w drogówce, szpitalach czy urzedach dalej łapówkarstwo itd..... bo niestety 1 propagandowa akcja sie tego nie wypleni...tylko odpowiednią zmiana przepisów- której nie ma, ani na którą się nie zanosi!

Gość Redman
Ciekawe podeście typowe dla ciemniaków. Dotorek cacy może kraść, łapówki brać, bawić się w Boga. Po przecież to pan dohtór najważniejsza osoba po ksiedzu dobrodzieju.

Gość miłość do księdza dobrodziej
jest raczej typowa dla elektoratu PIS i LRP :D

Gość Redman
Do poirytowanego. A nie irytuje cie twoja głupota ? Nic z tych rządów dla ciebie nie wynika ? No pewnie za milera to przynajmniej smród wynikał

nikt nie powinien brac łapówek ani kraść..... ale na pewno schow w TV nie jest skuteczna metodą walki z przestepczościa.... co mnie szumna kariera pana Z. obchodzi...powinien zejsc ze sceny i zajac się konstruktywną zmiana przepisów, zrobić porzadek we własnym ogródku- bo tam tez nie zła korupcja.... moze nie byłoby wtedy tylu flaszy ale zwykli ludzie na pewno by to docenili ..... w nastepnych wyborach.... a tak to zapowiada nam sie gwiazdka 1 sezonu :P

Gość DianaH.
Redman chyba Cie prawda w oczy kole, bo juz zaczynasz wyzywac ludzi od ciemniakow. Tez uwazam ze ten rzad tylko w kolko pierdolami sie zajmuje bo tak naprawde nie maja dobrego planu i tyle.

Gość DianaH.
dla mnie jest irytujacy - zgadzam sie jak najbardziej Redman chyba Ciebie Twoja slepota oglupia!

Redman- napisz co pozytywnego wniósł nowy rząd do twojego życia? Milera nie lubiłam nigdy ani lewicy- bo widać, ze kombinatorzy na kilometr- ślepa nie jestem.... ale teraz mam wrażenie, ze zamienilismy siekierkę na kijek.... bo PIS tak samo trwoni publiczne pieniadze, a do tego robi nagonkę i nie daje spokojnie życ zwykłym obywatelom... dzieki milerowi miałm 2 lata nizszy zus, mogłam załozyc firmę i pomoc z UE..... a teraz wszyscy trzesiemy porami bo jest fala kontroli, brak kasy w budżecie, to ją czeba komus odebrać .... a ja ledwo koniec z końcem wiąże i się boje.... jak się doczepia do czegoś, to tylko sie zastrzelić.... bo jeszcze kredyt trzba spłacać... a widomo doczepic zawsze się do czegoś mozna....

Gość Redman
Do durnia. Akurat opinia księdza najmniej mnie interesuje. Do DianaH. PIS to jedyna partia , która ma jakiś plan może nie jest wspaniały ale jest. Planem nie mogą być interesiki "panów" z SLD czy wściekłe ataki złośliwych nieudaczników z PO zwłaszcza tego piszczela tuska, którego jedynym planem jest zaszkodzić PIS bo przegrał wybory.

Gość DianaH.
Wyrazilam swoja opinie i to wystarczy, bo dalsza dyskusja jest zbedna i tak nikt swoich pogladow nie zmieni, wiec nie ma co sie sprzeczac. Zegnam i powodzenia w dalszej rozmowie.

Gość yago
Diana H-przeczytaj moja stopke.Po drugie-przeczytaj ponownie sama siebie...z kim ja mam niby dyskutowac???-o czym?O karabinach?jak wojny nie ma???

Gość vicone
Niektórzy mają podejście typowe dla głupich ćwioków co uważają że jak komuś się powiodło czy wybił się lub też że jest bogatszy mądrzejszy czy wykształcenie ma lepsze to od razu musi być to efektem malwersacji,kradzierzy czy jakiś innych teorii spiskowych. Przejawia się takie myślenie u pisowców zwłaszcza tych od rydzyka. Sld to był rząd głupich pacanów ale coś dobrego robili też chociarz wypominali jakie to AWS było be w końcu się stoczyli. Pis to rząd głupich palantów co szperają w archiwach z PRLu i nic więcej bo nie mają ikry i woli by budować przyszłość bo tak wypada bardziej "widowiskowo i wygodnie" a Euro 2012 za pasem już.

Gość yago
No oczywiscie-jezeli popatrzymy na caly okres tych 17u lat,to trzeba byc niewidomym zeby nie widziec kto jest kim.Gorzej gdy trzeba przekreslic polowe swojego zycia,bo sie wierzylo komuchom albo nawet samemu bylo w PZPRRR...No tak-komuchy+UW(obecnie PO)+czesc Solidarnosci mieli bardzo dobry plan:ukrasc wszystko co sie da w jak najkrotszym czasie.Zeby bylo to mozliwe trzeba bylo doprowadzic do takiego haosu izby nikt nie wiedzial o co chodzi.Pod pozorem prywatyzcji posprzedawac wszystkie zaklady nalezace do nas-za ulamek ich wartosci biorac reszte tejze wartosci do wlasnej kieszeni.Wazne bardzo bylo by przejac media.Bo kto ma media ten rzadzi.Po odpowiedniej propagandzie tamci,czyli my-Polacy walczyc beda niemal z wiatrakami.Pozniej tylko szybko wepchnac Polske do UE by w ten sposob uniknac jakiejkolwiek odpowiedzialnosci.Tak-to byl jedyny ich plan!!!Teraz PiS musi to wszystko odkrecac.Ale skad np.wziac pieniadze na finansowanie budzetu,skoro komuchy zlikwidowali wiekszosc firm?To jest m.in.powod dla ktorego nie mozna obecnie obnizyc podatkow.No ale jak ktos nie rozumie o co w tym wszystkim chodzi i jak to dziala,ten wierzy w dyrdymaly z GW,NiE i innych szmatlawcow...