Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wasdei

co myślicie o Ziobrze jako polityku?

Polecane posty

Gość Upa upa
Chyba slabo sie orientujesz. Ludzie nie daja dla ksiezy, a na kosciol itp, nie na budowanie wlasnych domow za grube miliony. Okradli stocznie gdynska, ludzie wplacali dla stoczni pieniadze, bo Rydzyk prosil i kasa sie rozplynela...

Gość Redman
Upa tak jestem w radiu ma ryja razem z "z góralem z gór" Góry taraz sa w Gdańsku i W Toruniu.

Gość upa upa
czy Ty zawsze dajesz jak Ciebie proszą? Powtarzam jeszcze raz kościół nie jest obowiązkowy, nie musisz dawać, modlić możesz sie na łace. Skladki zebrali, zainwestowali na giełdzie i przepadły. A co to ma wspólnego z lewicowymi zaklinaczami mlodego pokolenia? Ja nie lubie czarnych i ich demagogii, jest 10 przykazań i wystarczy. Nie spodziewajcie się, że Kwach, Olechows, czy inny milioner myśli jakby tu sprawić żeby mlody czlowiek mial dobrze. Ma pracować na pana i jego rodzinę, a oni mają żyć dostatnio.

Gość Redman
Wreszcie powiedziałeś coś inteligentnego ale zapomniałeś do tego towarzystwa dodać tuska i gronkiewicz waltz

Gość Góral z gór
Redman czekalem z niecierpliwoscia na Twoj kolejny post i jestem pod wrazeniem. Skoro Ty jestes z Torunia to wychodzi na to, ze ja jestemz Gdanska. Dobrze wiedziec:D

Gość Góral z gór
upa upa, dodaj tez czlonkow PISu LPRu i Samoobrony, bo w tym kraju nikt nie zrobi juz nic zeby bylo mlodym lepiej.

Gość ten wpis
z 15-41 miał byc do upa upa. Upa upa chce robić reformy w kościele no po prostu drugi Luter.Tam jak w każdej organizacji też zdarzaja się madrzy ludzie.

Gość Upa upa
ten wpis chyba smieszny jestes. Nic nie chce robic z kosciolem, bo mam ich w dupie.

Gość Upa upa
Haha nareszcie? ja jestem zdecydowana od poczatku. Jestem przeciwna kosciolowi od wielu wielu lat. Pilnuje swoich interesow, bo wiem, ze jak nie dopilnuje nikt mi nie da. Na glosowania jednak chodze, bo czuje taki obowiazek, chcialabym zeby cos sie zmienilo, ale w tym kraju nie jest to mozliwe przynajmniej przez wiele lat.

Gość pierdek
Polecam ci gazete Fakty i Mity oraz partię RACJA

Gość Upa upa
pierdek mi polecasz? W jakim celu? Napisz jakies konkrety.

Gość pierdek
Gazeta antykościelna - religia ich nie interesuje. Partia antykatolicka, lewicujaca. Znajdziesz wiecej informacji w internecie.

Gość Upa upa
Wiesz co w zasadzie nie interesuja mnie takie rzeczy. Ja po prostu nie chodze do kosciola i nie zgadzam sie z wieloma rzeczami. To mi wystarczy, w Boga wierze, modle sie codziennie po swojemu, nie uznaje spowiedzi i wielu innych rzeczy dlatego nie chodze, a partie antykoscielne mnie nie interesuja, bo ja nie mam zamiaru z kosciolem walczyc, po co...

Gość Upa upa
Ale dzieki.

Gość pierdek
W takim razie nie polecam. Majac takie poglądy ci ludzie zwichneliby twoją psychikę. Ale warto zobaczyć ich stronę www. i przyjrzec się ludziom tam działającym.

Gość od razu
widać że upa upa to dziewczyna , bo ma zdrowy rozsądek i nie zamierza walczyć z wiatrakami.

Gość Upa upa
No to wyobrazam sobie co tam musi sie dziac. Wiesz ja mam swiadka jehowy w rodzinie i to juz skrzywia moaja psychike jak czasem go poslucham;) Najlepiej jak wierze po swojemu, jest mi z tym dobrze i kiedys zostane za to rozliczona. A Ty pierdek jak w sprawach kosciola myslisz?

Gość powinniście
po tych dygresjach wrocić do pytania:" co myślicie.."?

Gość pierdek
Jestem katolikiem - przynajmniej takie dostałem wychowanie. Ale nie jestem zbyt gorliwym katolikiem. Do kościoła chodzę od święta. Nie lubię wiejskich księzy i tych co uprawiają tzw. biznes ale można znaleść kilku uczciwych.

Gość Upa upa
powinniscie - chyba juz sie wypowiedzielismy co myslimy o Panu Ziobro. pierdek ja tez wychowywana bylam w wierze katolickiej, ojciec od dziecka ciagal mnie co niedziele do kosciola, ale ja juz wtedy tego nie lubilam. Po bierzmowaniu przestalam chodzic, jak sa jakies sluby czy chrzciny to ide, ale tak to nie.

Gość mishawak
A ja chciałbym choć raz ziobrze powiedzieć. "Ty głupi ćwoku"

Ziobro - polski Gaullini. też były aresztowania przed kamerami, brak oporów w wyrażaniu krytycznych zdań o prawnikach. Gaullini by były burmistrz Nowego Jorku i jeden z poważniejszych kandydatów na Prezydenta USA. Mam bardzo dobre zdanie o Ziobrze. Kaczyńscy młodzi nie są. I w 2013 Ziobro pewnie będzie kandydatem na premiera. Lub 2 lata później na prezydenta. Czego mu szczerze życzę.

Gość Bratek tak
Ta na pewno...:)

Gość Zamykam forum Ziobro
Dajcie spokój człowiekowi.

Gość te rocznik
Ty głupi pisowczyku, nie chodziło ci przypadkiem o Giulianiego?

Gość Do dzidziusia
Nie pisz już proszę. Umyj zęby i do łóżka. Dobranoc

Gość upełe
:classic_cool:

Gość to samo co o wszystkich innych
karierowicze

Gość hgjgjhdfdxvvkkj