Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kacha_a_a

jak przeprosić chłopaka ?

Polecane posty

Gość kacha_a_a

Gość Wizz
popieram jw jeśli to nic "strasznego" to "przepraszam" na bank pomoże :)

Gość *taki jeden*
dużo zależy od okoliczności.może nam powiesz o co poszło?

Gość cala prawda
a ja coz doradzial bym jedno przeczekac az sam pzryjdzie nie blagac o wybaczeni bo to nie dziala no chyab,ze chodzi o zdrade-a na tym temacie sie nie znam bo nie zdradzilam

Gość kacha_a_a
okłamałam go, powiedziałam że musze sie uczyć, a wyszłam z koleżanką do baru :(, widział mnie jego znajomy a ja głupia później sie zamiast przyznać to brnęłam w kłamstwao że mnie tam nie było. Jeszze dumą się uniosłam i wyszłam wkurzona :O :(. Teraz nie odbiera tel.

Gość che che che
tos narobila... a dlaczego go oklamalas? powiedz, ze przepraszasz, ze zle zrobilas, ze wieccej tak nie zrobisz ...

Gość Wizz
No to w takiej sytuacji nie czekałabym raczej aż on przyjdzie. Jeśli się zawiniło powinno się umieć przyznać do błędu. Sama wiesz, że to Twój błąd, to idź i go przeproś. W sumie to nie wiem co Tobą kierowało, ale mężczyźni nie są na szczęście aż tacy pamiętliwi 🖐️

Gość che che che
albo powiedz ze kolezanka byla strasznie zalamana i musialas z nia wyjsc ja pocieszyc. i ze go pozniej oklamalas ze nie bylas bo bylo ci glupio, ze mowilas mu ze masz sie uczyc. ze wiecej nie bedziesz go tak klamac. jak nie odbiera tel to napisz smsa lub maila. ale lepiej osobiscie powiedziec.

Gość Bey
trudna sprawa :) ale facet to na szczescie nie kobieta, powiesz przepraszam buzi dasz, powiesz ze to sie wiecej nie powtorzy i bedzie dobrze :)

Gość che che che
ooo... moj pamieta do tej pory co bylo 3 lata temu, a do tego wcale nic zlego nie mialam na mysli jak to robilam... ale onodebral inaczej i sie obrazil...

Gość *taki jeden*
z tego co piszesz, musisz być jeszcze bardzo młoda.on zresztą też.ja bym proponował szczerze go przeprosić i nie zwlekać z tym

Gość kacha_a_a
nie wiem dlaczego, chyba chciałam pobyć z kolezanka, a juz tyle razy odmawialam nasze spotkania (moje i chłopaka) z powodu nauki i on to rozumial, bo wie, że mam ciężki studia, to tym razem też myślałam, że nie będzie miał nic przeciwko, i bez zdędnych tłumaczeń przyjmie taki stan rzeczy i tak było. Wiem, że lepiej osobiście, i wiem, że musze go przeprosić bo to moja tylko i wylacznie wina, poczekam do popoludnia.

Gość *taki jeden*
a może Go po prostu nie kochasz?

Gość kacha_a_a
mamy po 23 lata, kocham go, tylko czasem za dużo czasu chyba ze sobą spędzamy w moim odczuciu.

moze on teraz gdzies sie bawil tez w barze np.z kolezankami no nie wiem nie chce zle mowic ale tak moze byc czuje sie oszukany i bedzie szukal pocieszenia

Gość Bey
No tak moim skromnym zdaniem to masz jeszcze druga opcje, mozesz nawrzeszczec na faceta ze Cie ogranicza i ze boisz sie mu powiedziec ze chcesz sie z kolezanka spotkac bo cos tam cos tam to wtedy sam Cie przeprosi ;p to jest odsyc prawdopodobne :D

Gość kacha_a_a
chyba nie bo dzwonilam tez na domowy i mama jego by mnie nie oszukala raczej lubimy sie, powiedziala ze sie polozyl wczesniej spac i prosil zeby w razie jak zadzwonie to ma powiedziec ze nie chce ze mna na razie mowic.

Gość kacha_a_a
bey ale my na poczatku zwiazku juz sobie obiecalismy ze w raznie niedogodnosci bedziemy ze soba szczerze rozmawiac, to pewnie zapyta sie dlaczego nie powiedzialam mu tak po prostu, tylko jakies szopki odstawiam, wiem ze to dla nas kobiet normalne, ale dla mezczyzn nie do konca :O

Gość Bey
no niby tak, ale z tego co wiem, to to co kobiety mowia na poczatku bardzo czesto ulega dosyc duzej zmianie pod wplywem jakis wydarzen. Doswiadczylem, wiem, i to nawet nie w jednym przypadku. Teraz to pewnie Two facet uniosl sie duma i jak nie przeczekasz to ciezko bedzie.

Gość kacha_a_a
wydaję mi się że już przeczekałam bo minął tydzień, boję się że sie od siebie odsuniemy jak to dluzej bedzie trwac. Wydaje mi sie ze musze isc do niego osobiscie i przeprosic, moze myslize mu na nim nie zalezy jak tak zwlekam i nic nie robie poza telefonem i smsem

Gość Bey
Ale poniekad to troche dziwne zeby tak dlugo to trwalo, przeciez tak naprawde to nic wielkiego sie nie stalo... ewnie najbardziej urazony czuje sie tym ze wolalas spedzic czas z kolezanka a nie z nim. Dobrze by bylo jakbys poszla go przeprosic osobiscie. Niema to jak bezposrednie rozwiazywanie problemow.

Gość kacha_a_a
dzięki za odzew pojde jutro po poludniu 🖐️

Gość Fafia
Gdy robiła moja koleżanka mu wróżbe to wyszło że ja i on bendziemy parą.Ucieszył się a ja się zdziwiłam.Potem zapytał mnie o chodzenie a ja sie zgodziłam.I w tym samym dniu rzuciłam go nie wiem dlaczego.Teraz żałuje.Czasami jest słodki a czasami obleśny!!!nie wiem co zrobić:(:(:(Dziwnie się czuje gdy o nim myśle

Gość milena13
hej dziewczynki... mam problem pokłóciłam się z chłopakiem(jeszcze nie jest ze mną ale wszystko jest na dobrej drodze) i nie wiem jak go przeprosić powiedziałabym wam tą sytuację ale jest taka długa ze nikt by tego nie czytała... ale jak coś to moge wam to napisać... prosze powiedzcie jak go przeprosić ;***