Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biala czekoladkaa

Ile mozna przytyc w ciagu 2 tyg?

Polecane posty

Gość biala czekoladkaa

Dodam ze mam normalna przemiane materii tylko ostatnio malutko jadlam i tak schudlam . Za 2 tyg mam wesele. Sukienke mialam od dawna a teraz jest troszke za duza. A przerobic nie bardzo sie da

Gość biala czekoladkaa
bardzo prosze odpiszcie . Czy mozliwe jest abym przytyla 3 kg?

Gość hmmm 3 kilo w 2 tyg
mi kiedys przez dosc kroki czas dosc duzo sie przytylo, ale dokladnie niewiem ile bo nie mam wagi. codziennie pilam kawa z mlekiem taka z automatu i do tego zawsze byl batonik, czasami w ciagu dnia byly 2 lub 3 batoniki. w tym czasie dosc czesto tez odwiedzialam fast foofy , codziennie nie ale tak co drugi, trzeci dzien. jesli sie postarasz to przytyjesz:) o dobrym rozwiazaniem na przytycie jest jedzenie poznym wieczorem np pizzy

Gość biala czekoladkaa
dzieki :) moze jeszcze ktos sie wypowie

Gość DSDFSF
akurat,,...nie wierze ci ..5 kilo?chyba snisz?

Gość biala czekoladkaa
blekitna laguna a jak to zrobilas?

Gość Ty Tez Tere Fere
ja nie wiem ile ale przytyłam jedząc kebaby, hot-dogi itd :) w wakacje dzien w dzien jadlam :P

Gość ciotka dobra radaa
najszybszy sposob na przytycie to jedzenie na noc, mozesz jesc pizze tak jak pisała poprzedniczka, ale ja uwazam ze lepiej bedzie jadac domowe zarcie, makarony z sosami, ziemniaki, kasze z sosami, zabielane smietana zupy, nie rostroisz sobie zolądka tak jak np pizza czy fast foodami a na wadze przybedzie kilka kg, chociaz wydaje mi sie ze z tym przytyciem moze byc ciezko bo skoro za dwa tyg masz slub to stresy zwiazane z przygotowaniami do tej uroczystosci sprawia ze bedziesz trawic wszystko w kosmicznym tempie, podjadaj banany, kilka dzinnie, dostrczysz organizmowi sporo kalorii a przy okazji witaminki:D i jedz duuuzo chleba, z duza iloscia prawdziwego masła. gwarantowane ze przytyjesz

Gość biala czekoladkaa
tzn to nie moj slub heh chyba zle sie wyrazilam. A teraz sie nie stresuje wogole . Dziekuje pieknie za porady

Gość do bialej czekoladki
ile wazysz i ile masz wzrostu? i ile lat:P

Gość DSDFSF
wlasnie ile wazysz i masz wzrost?i latka?tez ciekawa jestem

Gość biala czekoladkaa
mam 26 lat. Wzrost 165 i 55 kg . Normalnie moja waga to ok 58-60 . No i trzeba wziasc pod uwage ze mam juz 26 lat

Gość hmmm 3 kilo w 2 tyg
no wlasnie:) napisz ile teraz wazysz i ile masz wzrostu. a moze nie warto przybierac na wadze tylko dla tego jednego dnia? zwlaszcza ze to nie Twoje wesele i to nie Ty musisz byc najpiekniejsza tego dnia

Gość biala czekoladkaa
tak ale wlasnie majac te 3 czy nawet 5 kg wiecej ladnie wygladalam.Lepiej niz teraz

Gość hmmm 3 kilo w 2 tyg
ja na Twoim miejscu nie probowala tyc na sile. masz teraz naprawde super wage:) czy ta sukienka az tak zle teraz na Tobie wyglada? moze poradz sie jakiejs dobrej kolezanki, ktora powie Ci prawde, bo czasami tylko my same patrzymy na siebie krytycznym okiem a inni wogole tego nie zauwazaja:)

Gość hmmm 3 kilo w 2 tyg
skoro tak uwazasz:) a wiec proboj jesc na noc, a w ciagu dnia nie zapominaj o jakis slodkosciach

Gość biala czekoladkaa
dzieki .Nie spodziewalam sie ze wogole ktos odpisze :)zaczne jesc od dzis :)