Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marghi

Dwie obumarłe ciąże

Polecane posty

Marghi Slonce!!! Podaj tej dziewczynie moj adres ania.a24@wp.pl Ja z calego serca polecam moja ginekolog. To wspanialy czlowiek i lekarz. Ona zawsze dokladnie bada, sprawdza wszystko, rozmawia z Toba jezeli jest jakis problem. W tamtym roku powiedziala mo, ze najpierw zajmiemy sie cialkem a potem psychika, bo to tez bardzo wazne zebym zaszla w ciaze. Jak mnie badala to zawsze dodawala \"mnie tez zalezy abys byla w ciazy\". Jest super fachowcem. Czasami czeka sie dluga w poczekalni ale to wszystko sie wyjasnia jak sie wejdzie do gabinetu. Potrafi trzymac Cie 40 minut i badac z kazdej strony, wszystko powoli. Tlumaczy tak, zeby kazdy zrozumial. POLECAM ta Kobiete, bo dzieki niej jestem w ciazy!!! Niech ta dziewczyna napisze do mnie to jej podam adres i wszystkie namiary. A teraz zmykam bo mi kielbasa na grillu dochodzi do siebie. mniam

Marghi Slonce!!! Podaj tej dziewczynie moj adres ania.a24@wp.pl Ja z calego serca polecam moja ginekolog. To wspanialy czlowiek i lekarz. Ona zawsze dokladnie bada, sprawdza wszystko, rozmawia z Toba jezeli jest jakis problem. W tamtym roku powiedziala mo, ze najpierw zajmiemy sie cialkem a potem psychika, bo to tez bardzo wazne zebym zaszla w ciaze. Jak mnie badala to zawsze dodawala \"mnie tez zalezy abys byla w ciazy\". Jest super fachowcem. Czasami czeka sie dluga w poczekalni ale to wszystko sie wyjasnia jak sie wejdzie do gabinetu. Potrafi trzymac Cie 40 minut i badac z kazdej strony, wszystko powoli. Tlumaczy tak, zeby kazdy zrozumial. POLECAM ta Kobiete, bo dzieki niej jestem w ciazy!!! Niech ta dziewczyna napisze do mnie to jej podam adres i wszystkie namiary. A teraz zmykam bo mi kielbasa na grillu dochodzi do siebie. mniam

Super!!!!! Najpierw wogole nie moglam wyslac odpowiedzi a teraz widze, ze az trzy sa. Bola mnie dzisiaj krzyze, wiec ide przed telewizorek.

Hej dziewczyny, jestem. Wyslalam maila wiec licze na odpowiedz. a nie sadzisz ze teraz ta twoja Panio doktor mnie nie przyjmie bo jest za pozno?

Wyslalam Co @. Przyjmie Cie na pewno, bo to normalny czlowiek i swietny fachowiec. Powiedz jej o swoich obawach i dlaczego zalezy Ci na zmianie ginekologa. Jest naprawde super i wiem, ze moge ja polecic. Nawet kolezanki ktore poznaje tutaj w Irlandi a sa z okolic Krakowa to biora do Niej numer .

Meggi wlaśnie czekałam,bo myślałam,że zadzwonisz.Coś mnie boli troche dół brzucha-powiedz czy to jest normalne?to nie wzdęcia!!!!!!!!!!!ten bol to poraz pierwszy czuje

gazxsw Doczytałam się gdzieś po drodze,że Ty masz konflikt z mężem-prosze Cię napisz mi co Ci mówili lekarze na ten temat? czy to może byc powodem obumarłych płodow?dodam,że po każdym zabiegu podawano mi immunoglobuline.Błagam odpisz mi i zaglądaj na ten topik.Ja mam podobną sytuacje

Marghi kochanie macica ci sie rozciaga :):) wez nospe i sie połóż :) bedzie dobrze , a jezeli cie to uspokoi to zadzwon do swojego oginekologa i mu powiedz ze boli cie brzusiio

Nati słoneczko miejmy nadzieje,że to nic poważnego.Wiesz,ale po tym co przeszłam to sie wszystkiego boje.Jak bedzie bolało to jasne ,że zadzwonie do mojej gin.Prosze trzymaj za mnie kciuki

wiem kochanie ze sie bardzo denerwujesz , rozumiem cie w 100% , wez nospe i sie poloz , a jak bol nie przejdzie to zadzwon do gina , 3mam kciuki cały czas :) nie martw sie

po poroniem\\niu mialam podane przeciwciala, lekarz mi powiedzial ze jest wszystko wporzadku i po podaniu tych przeciwcial jest tak jakbym nigdy nie byla w ciazy. u mnie nie bylo to powodem poronienia, najprawdopodobniej dziecko mialo wady chromosomalne i dlatego nie udalo sie utrzymac ciazy

z tego co wiem to w naszych czasach nie ma co sie martwic konfliktem. problem jest tylko wtedy jak lekarze Ci nie podadza przeciwcial, dlatego ja zawsze mam przy sobie grupe krwi i moj maz jest na to wyczulony! ale zawsze w szpitalach po porodzie robia badania na przeciwciala

U mnie wszystko bylo i jest wporzadku. Po prostu pierwsza ciaza pech a druga lekarz tu w Irlandi mi spapral. Jednak teraz najwazniejszy jest ten dzidzius czyli moj Synus. Ale ja go KOCHAM!!! To jest niesamowite, ze mozna czuc juz taka wiez z kims kogo jeszcze nawet nie widzialas. Zycze Ci wszystkiego Dobrego i kazdej z Was drogie kolezanki!!!!

ale wam dziewczyny zazdroszcze ze jestescie w ciąży Z dnia na dzien coraz bardziej chce byc w ciazy ale z mezem ustalilismy ze zaczniemy sie starac na wiosne ... no i lekarz tez mi kazal czekac do wiosny ... a ja tak bardzo bym juz chciala ... jestem gotowa i strasznie sie boje

ja bede miala córeczke - chyba. moje malenstwo szaleje w brzuchu strasznie, juz spac w nocy nie moge. powodzenia i pozdrawiam

Jejku Mala Ksiezniczke!!!! Super!!! Mnie tez w nocy kopie Synus a skubaniec przez caly dzien siedzi cicho.

nati20 Przepraszam jezeli pisze cos co moze sprawic Ci przykrosc. Nic sie Skarbie nie martw, i Ty bedziesz Mamusia!!! A tak wogole to lepiej odczekac i zeby organizm wrocil do normy. Wtedy kolejna ciaza jest bezpieczniejsza. Mysl pozytywnie i zobaczysz, ze do wiosny szybko zleci a potem bedziesz Nam pisac jak Ci szybko brzuch urusl i kiedy to bylo jak pisalas, ze chcialabys byc w ciazy. Pozdrawiam Cie Skarbie!!!!

hej dziewczynki co tam słychac u was ? jak tam samopoczucie ??? Ja zaraz ide do pracy , a tak mi sie nie chce :( mam w głowie tylko jedna mysl ... tak bardzo bym juz chciala byc w ciazy , tak bardzo bym chciala zeby sie wszystko udalo ... ehh chce byc jeszcze bardziej szczesliwa Pozdrawiam was i 3majcie sie 🌼

Ja dzisiaj troche polazilam i teraz musze lezec. Maly kopie raz z jednej strony raz z drugiej. Mam ochote na nalesniki, wiec dzisiaj beda w roli glownej. Uciekam na kanape poleniuchowac. Pozdrawiam!!!!

hej :) a ja przyszlam własnie z pracy :) głowa mnie dzisiaj bolala strasznie ... cos z tym cisnieniem jest nie tak :( I tak leci z dnia na dzien ... byle do wiosny :) :) :) a moze uda sie wczesniej ... hihihihi

kurcze dziewczyny nie wiem co o tym juz myslec ... bola mnie piersi , najbardziej sutki jak dotykam no i teraz jak lezalam bolały a raczej nie kuły jajniki i cale podbrzusze ... hmmm to moj 19 dc ... skoro sie zabezpieczamy to to nie jest ciąża nie ? chyba za bardzo chce i moj organizm wariuje ... co o tym myslicie ? i brzuch mam taki wzdęty ... chcialabym byc w ciąży :)

Pekne zaraz!!! NIe moge sie ruszyc. Zjadlam mnostwo nalesnikow. Musze sie polozyc i moze drzemnac.

nic nie łykam , nigdy nie bralam tabletek anty ... łykam tylko folik :)

wogóle od jakis 2 cykli mam mniej obfitą miesiączkę i nie wiem dlaczego ... zawsze mialam 3 pierwsze dni nirmalnie okres , a teraz tylko 2 dzien jest taki \'niby normalny\' a pozniej to juz jakos tak dziwnie , nie wiem dlaczego ...