Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość r.R.r.

Jaki powinien być chłopak i co robić żeby miał dziewczynę

Polecane posty

Gość znowu sesja
nie mowie ze jestes bez szans bo nie chce generalizowac. a namawiam na dzialanie ale moze tak jak napisalam skoro nie jestes urodziwy to popusc troche z tonu???

Gość znowu sesja
tchce byc dobrze zrozumiana- namawialam na zagadywanie do ladnych dziewczyn bo niby dlaczego nie??? ale nie mowie ze taka od razu umowi sie z toba i z Toba stworzy zwiazek. poprostu nie bojcie sie ladnych kobiet.

Gość znowu sesja
pustakiem stanczyku i pizda meska to Ty jestes. jak jestes pasztetem to nie mierz za wysoko

Gość znowu sesja
stanczyku zmienilbys zdanie gdybys mnie zobaczyl.. slowa prawdy Cie bola widze heheheheheheheh kurdupel:P

Gość znowu sesja
oj widze ze stanczyk msci sie bo uslyszal slowa prawdy. to swiadczy nie za dobrze o Tobie. a do swojej osoby Ciebie przekonywac nie musze. dla Ciebie moge byc nawet babochlopem:*

Gość znowu sesja
dokladnie stanczyku to sa slowa MOJEJ PRAWDY. ale tak jak napisalam wszystko jest wzgledne. nie denerwuj sie bo to wszystko o czym pisalam odnosilo sie bardziej do niesmialych mezczyzn bo o tym przeciez byl temat. a nie o malo przystojnych. jak chcesz to zaloz swoj topic o tych nieurodziwych i tam komentuj to co inni napisza.

Gość tak apropo
przeczyta;lam cala dyskusje i zgadzam sie z "znowu sesja". :DDDDD tak naprawde ladne kobiety chyba naprawde maja mniejsze szanse niż te takie przeciętne. stanczyk kochajacy ostra reakcja z twojej str. ale jak chcesz byc z piekna dziewczyna jak jestes brzydki.

Gość adwersarz07
przeciez sam chcesz ladna dziewczyne, wiec czemu teraz piszesz "oby w ogóle nie miały chłopaków"?

Gość adwersarz07
No to jeszcze lepiej. A co masz do zaoferowania pieknej kobiecie w zamian?

Gość adwersarz07
A gdzie jest mowa o kupnie?

Gość adwersarz07
Czyli dziewczyna powinna zwiazac sie z kazdym facetem, ktory sie nia zainteresuje? Ona nie ma prawa wybrzydzac?

Gość adwersarz07
I moze jeszcze powinna tylko sprzatac, gotowac?

Gość adwersarz07
Widze, ze sobie teraz zartujesz.

Gość Stanczyk czy ja
dobrze przeczytalam: ladne dziewczyny to k.urwy ?????? Czy Ty masz cos z glowa chlopie? A moze jeszcze rude falszywe, blondynki glupie a Murzynki i Zydowki do gazu? Taka jest Twoja ocena kobiet - a gdzie tu miejsce na osobowosc? LECZ SIE, PUSTAKU!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość anonimo
Sam kiedyś pisaleś pod nickiem Tomek_1982 że nie widzisz problemu, żeby zamienić się rolami z dziewczyną, że możesz siedzieć w kuchni. Nagle zmieniłeś zdanie?

Gość anonimo
skad wiesz?

wiem :-) Tomek_1982 zniknął jakiś czas temu w jego miejsce wszedł ktoś inny ale bardzo do niego podobny powiedzmy nawet, że prawie taki sam ale jednak inny z inną osobowością i mentalnością bardziej skory do działania mimo iż piszący ciągle o zdawaniu się na los

Gość anonimo
Jak dla mnie, to ta sama osoba. Ten sam wiek, patrzenie na to, co mowi wrozka, ustalanie daty, po ktorej juz nie ma szans na milosc, to musi byc on.

Gość Jesteś trochę dziwny ...
Zadajesz pytanie i sam na nie odpowiadasz. Czego się spodziewasz ? Chcesz, żeby dzięki temu poderwałam Cię jakaś panienka ? Dość śmieszne podejście. Choć jak znam życie chętne już się znalazły. Ja najpierw dwa razy bym się zastanowiła, jaki był cel założenia topicku .