Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yta

ktora z was pozwoliła sobie dzis na drzemke 2,5 godzinną

Polecane posty

Gość yta

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!! wspaniale i w takich chwilach ciesze sie ze nie mamy jeszcze dziecka moge spac kiedy chce i jestem do zycia teraz, nie zmeczona nie niewyspana. wypoczełam

Gość yta
a ja wypoczywam podczas snu , zdecydowanie jest dla mnie zbawienny. chciałabym zebyys podała swoj sposob zeby nie spac a byc wypoczetym oprócz lezania i wylegiwania sie na lezaku, choc dzis pogoda nie była za dobra na lezak

Gość yta
rozumiem oczywiscie tez mozna tak wypoczywac, ale miałam na mysli raczej sen lub lekka drzemke kiedy jestem zmeczona i same oczy mi sie zamykają pozdrawiam

Gość gadanie dla gadania
mnie sie czesto zdarza uciac sobie drzemke ale taka kwadransowa od razu powraca energia a pogoda ostatnio jest barowa i ja reaguje na nia sennoscią

Yta chciała nam powiedzieć,jakie jesteśmy biedne,że mamy dzieci:D:D:D Nawet pospac nam w dzień nie dadzą hihi:D:D:D Yta. Nawet i w nocy nam spac nie dają:P Ale jakoś radzimy sobie,żyjemy,funkcjonujemy.I nwet uśmiechamy się niekiedy:P:P:P Ja się zdąże wypac...na emeryturze hahahahahaha:D:D:D

Gość Pixie
Ja też sobie dziś pospałam 3 godzinki w dzień. Razem z synkiem. :)

Ja sobie pospałam dzisiaj po obiedzie półtorej godziny, razem z moim dzieckiem.

my mamy dzieci i też sobie pospaliśmy. Nie 2,5 godz tylko półtora, bo bym chyba tyle nie wyleżała. Rozłożyliśmy się przed tv, mieliśmy zamiar oglądać bajki, ale nas dopadło. Wystarczy wymęczyć dzieci jakimś wypadem i same padną:D

Gość gadanie dla gadania
meczysz dzieci?

Tak jestem wyrodną matką, która spędziła z dziećmi pół dnia w kotlinie dolomitowej, w której biegały, obżerały się poziomkami i ledwo doszły do auta:D

Gość gadanie dla gadania
a kogo to interesuje? nikt cie nie pyta a ty ciagle masz potzrebe uzewnetrzniania sie nie masz komu sie pochwalic w realnym swiecie?

Mamo Trójeczko. Dzis jakas pomarańczka ma muchy w nosie hihi:D:D:D Nie zwracaj uwagi. Mi też się obrywa:P Tu chodzi o to,że ona \"nie łapie\" niektórych powszechnie używanych zwrotów w j.polskim.No i dowcipu nie łapie-ale to juz kwestia inteligencji,a nie koloru hihi:P:P:P:P

a mi od kąd jestem w ciąży codziennie w dzien chce się spać :) dzis tez dwie godzinku snu :)