Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

koalamiśś

moje dziwactwa starej panny

Polecane posty

No ja niestety licze kalorie.:( Staram się nie przekraczać 1000. Inaczej tyję natychmiast.

jaaaaa..... To Wy jeszcze umeicie pisac recznie?! I nabylam, nabylam, nabylam :):):) MELONOWY :):):) Opuncja i jesli sobie zyczysz to ja Ci kotka z dostawa do domu :) Obecnie na stanie mam kociaki bure pregowane, rude, srebrne, czarne, czarno-biale oraz sreberko dlugowlose. Bure i sreberko polecam, sa przefajne :)

dopisalam w nawiasie < ikonka przewracajaca z konsternacja oczami > i mi to zezarlo :(

opuncja figowa - nie przyczytałam wszystkiego , ale kilka ostatnich wpisów , jak to mozliwe ,ze jestes sama ?? Przeciez ja Cie polubiłam z biegu :)

ciekawe, czy umiałby ją doić, za przeproszeniem :) a koze to chyba trzeba. Astra, nie mam drutów, bo mam referat na głowie i zaraz sie biore. I za mgr też. Tylko zjem moją kalarepe :)

rodzone 17 kwietnia, z dzikiej piwnicznej kotki. Nie mialysmy sumienia uspic tego miotu... Kotka zostala w areszt wzieta coby nikt kociat pod blokiem nie zabil i w suszarni wychowala mlode do teraz. Leczone, odrobaczone, pieknie kuwetkujace. Bure, charakterrrrne dziewunie, takie pyzate ze az serce rosnie :) A to srebrne dlugowlose to tez laska, tyle ze ma taki plaski, neidorobiony pyszczek. Smieszne sa :)

Opuncja - gwoli wyjasnienia ja zdecydowanie hetero jestem :D Ale znam facetów nieco , a z Ciebie super babka jest :)

terefere, ja w ogóle nie wiem, jak takie fajne babki są same, a nie z tysiącem samców u stóp. Odpowiedz jest jedna, samce to osły. I tyle. Właśnia dostałam na gg niemiłą wiadomość od faceta, męczy mnie strasznie 😭

wkleje Ci link, zobaczysz Niedoróbkę oraz jej starszego brata :)

ZiZi, jestes w bledzie - piekniejsym widokiem jest wylegujacy sie, spasiony CZARNY kot :)

jeśli umie spławić siedzącego w Anglii faceta przez gg nie łamiąc mu przy tym serca i nie narażając mnie na jego straszenie mnie wizją (sic!) staropanieństwa jeśli z nim nie będę to dawaj kocura! :D

terefere tak wyczułam żeś hetero :) ja zresztą też, chyba... a ten...o właśnie dzięki za zdjęcie, jeżeli się zakocham to biorę.

jakiś czas temu na działce koleżanki było 10 kociaków. 6 czarnych i 4 grafitowe sól i pieprz. Trzebe je było karmić mlekiem dla kociąt strzykawką, ale to były pocieszne bestie!

Gość ...........oj............
do OPUNCJA FIGOWA dziękuję za odpowiedzi;) mam jeszcze jedno pytanie: sprawdzasz rozszerzenie czy podstawę? na jakim poziomie są wyniki? tzn raczej dobre (powyżej 50%) czy raczej kiepskie (poniżej 50%)? no dobra to nie było jedno pytanie ale proszę o odpowiedź;)

cudowneeeeeeeeeeeeee! ten na drugim zdjęciu wygląda jak z kalendarza!jezu, chyba jest ze mną coś nie tak, bo mnie tak strasznie rozczuląją takie małe kosmate zwierzaczki!

Krakow, czesto bywam w Warszawie ale teraz przez jakies 10 dni siedze na dupce w domu. a co bierzesz? :)

Gość fiziaponczoszanka
A ja mam kredki w piorniku i musze je naostrzyc na jutro do szkoły, a wy jutro na ktora macie??? Dzieciaki!!!

Gość my mamy już naostrzone

Opuncja, jeszcze w ramach dziwactwa wstawie zdjecia kotow zeszlorocznych, ktore sa u mojego serdecznego kolegi Dominika. Dominik w zasadzie tez jest Stara Panna, choc jest mlodziutki i przystojny ale jest tak dobry, bezinteresowny i pomocny ze az nierealny i dziwny jak na te zbojeckie czasy w jakich przyszlo nam zyc. A skoro dziwny to pewnikiem - Stara Panna :) http://www.koty.dominik.chmaj.net/

Ale piękne. Hmmmmmm.. Rozmarzyłam się. Te dominika to wyglądają wszystkie na rasowe. A ten twój srebrny chłopak - przepiękny.:)

Ale lepiej niech ja nie oglądam kotów, bo jeszcze sobie sprawię kolejnego. Zwłaszcza, że ja też kraków.:)