Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona_198

On jest starszy o 16 lat...

Polecane posty

Jesteśmy razem prawie 5 lat. Mieszkamy wspólnie od 4,5 roku. Różnica wieku nigdy nam nie przeszkadzała. Zawsze lepiej dogadywałam się z facetami starszymi od siebie. Mój jest starszy ode mnie o 16 lat. Kocham go i wiem, że on mnie też, ale... On jest wdowcem z dwójką dzieci. Wiedziałam o tym fakcie od początku. Nie przeszkadza mi to, akceptuję, ale są dni, kiedy jestem zazdrosna o jego kontakty z dziećmi. Jest to jednak sporadyczne. Najbardziej jednak zazdrosna jestem o jego żonę. wiem, że to nieracjonalne, ale tak jest. Nie wiem, może kiedyś mi to przejdzie. Mój ukochany każdego dnia mówi mi, że mnie kocha. Na każdym kroku okazuje mi swoją miłość. Nie wyobrażamy sobie życia bez siebie, ale On nie chce rozmawiać o ślubie! Czy ze mną jest coś nie tak? Staram się poruszyć ten temat, On wie, że chcę mieć rodzinę i dzieci z nim, ale na tym koniec. Kiedy pytam go, kiedy zdecyduje się na ślub mówi, że już niedługo. Co ja mam robić? Nie wiem na czym stoję! Czy powinnam dalej tkwić w tym związku czy może...? Wkurza mnie to jego niezdecydowanie. Mam już dość tego czekania, boję sie poruszać ten temat, bo jeśli nawet On się kiedyś zdecyduje na ślub, to boję się, że za jakiś czas wypomni mi, że on wcale nie chciał się ze mną żenić. Poradźcie coś!

Myślisz ,że ślub Cię ostatecznie uszczęśliwi ? :o Uważaj żeby to nie był początek końca bo bardzo często się tak dzieje,że po ślubie się zaczyna psuć.

Gość Ej ona -
Czegos tu nie rozumiem? O zmarłą jesteś zazdrosna? Dlaczego? Bo była żoną? A Ty tylko z nim mieszkasz? Skoro zona nie żyje to z kim są jego dzieci??? Kto je wychowuje? Od 5 lat ma sporadyczne kontakty z dziecmi? Dużo pytań, mam nadzieję ze choc na kilka odpowiesz.

Gdyby sie chcial z toba ozenić to juz by to zrobil? Ja mialam podobna sutuacje, ale nigdy nie przypieczestowalismy swojego zwiazku.Kiedy wreszcie przyparlam go do muru powiedzial , ze mnie kocha, jestem cudowna , i.t.p. i td.Wreszcie powiedzial ,ze on patrzy perspektywicznie i widzi jak nasz zwiazek bedzie wygladal za 15 lat....... Tego mialam , dosc!!!!Jezeli sie kocha , to nie analizuje co bedzie za 15 czy 20 lat.Mialam tego dosc...... i zakonczylam to wszystko!!!!

Do Ej Ona: Wiem, że to może śmieszne, ale jestem troszkę zazdrosna o jego zmarłą żonę. Mam wrażenie, ze ona była lepsza ode mnie. Kontakt z dziećmi On ma codziennie. Sporadycznie to ja jestem o te kontakty zazdrosna. Dzieci wychowują dziadkowie. Sytuacja może dziwna, na pewno trudna. Sama już nie wiem co robić. Chyba ze mną jest cos nie tak...