Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnie samotna

Jestem w ciąży - Jestem samotna!

Polecane posty

Gość ja onaxxxxxxx
a ja mysle ze masz kolo 40

Gość grymix
mozesz byc najlepsza matka na swiecie, a i tak na dziecku odbije sie brak ojca.

Gość 3483482468246
decydujac sie na samotne macierzynstwo strzelasz sobie samobuja w glowe

tez wnioskowalam, ze jestes przed 40stka ale sie okazalo, ze jestes dokladnie w moim wieku i jeszcze bardziej mnie dziwi Twoje zachwanie

Droga Autorko, mam nadzieję, że zaszłas w pozycji klasycznej, chodzisz co tydzień do kościoła, śniadania jadasz o 8:37, i do kąpania zużywasz nie więcej niż 10 litrów wody, bo coś mi się wydaje, że tylko taka postawa mogłaby się spodobać tym, którzy potępiają to, co zrobiłaś...

srututu do wychowania potrzebna tylko milosc banaly i bzdety, ktore gadaja ludzie ktorych to nie dotyczy. Teoria i chciejstwo swoja droga, a zycie swoja droga, i nie zawsze jest tak rozowo jak sie wydaje

Gość instruktorka
hrabia...wiec taki czlowiek jak ty moze wiele naswietlic na temat tej sprawy...:) Paris...tatus pijak czy tatus kretyn -to jednak "tatus" wiesz co mam na mysli??To ze swiadomosc ze On jest dla dziecka jest wazna.Ja nie mowie ze to dobrze ..i zycie tez pisze takie smutne scenariusze.. Ale to co robi autorka to jest zupelnie co innego.I nie trzeba byc psychologiem zeby zauwazyc roznosc tych tematow.Ona swiadomie decyduje o tym ze jej własne dziecko jest skazane na brak ojca.No chyba ze w przyszlosci takow sie pojawi co jak widac podejcie autorki do zwiazkow na dluzej jest watliwe...wiec chyba mamy wszyscy swiadomosc jakie zycie je czeka .Oczywiscie mysle tylko o emocjonalnym zyciu-bo materialne nas tu chyba nie interesuje... Zreszta ..moze to tylko prowokacja forum.co tutaj sie czesto bardzo zdaza.. Po co to wypisywac takie kretynizmy a potem oczekiwac poklasku?

instruktorka - nie mogę się zgodzić z Twoja wypowiedzią naprawde uważasz, że ojciec, nawet nie zasługujący na to miano, jest lepszy niż żaden??? pewnie, lepiej zeby skrzywił dziecku psyche swoim postepowaniem? może ojciec pedofil tez lepszy niz żaden? albo ojciec bijący matke na oczach dziecka? łamiący dziecku ręcę bo za głośno płacze z głodu? albo po prostu pajac obdarzony penisem moim zdaniem decyzja o macierzyństwie to sprawa autorki, zajmie się dzieckiem najlepiej jak umie może jej to wyjdzie, może nie a wy, wrony, jesteście wszyscy jak rozumiem z pełnych rodzin że takie farmazony opowiadacie myslę, że autorka spotka na swojej drodze wartościowego faceta kiedy bedzie na to gotowa i razem we trójkę, ona + dziecko + facet stworza pełną szczęśliwą rodzine i nie będzie to miało znaczenia, ze nie jest on biologicznym ojcem a jesli nie będzie miała ochoty to nie zwiąże się z nikim jej sprawa

Gość samotnie samotna
bo wy pełne katolickie rodziny macie zawsze rację. źle zrobiłam muszę odpokutować. Co radzicie zrobić?

nie mowimy tu o ojcach pijakach pedofilach itp. tylko o swiadomej decyzji na brak ojca

mysle ze jest to marna, a moze kto wie, prowokacja, chociaz myslale ze dostane szalu, jak slyszalem ze swieta zostala kobieta , ktora zmarla by urodzic dziecko.I jeszcze te pelne obludy wypowiedzi jej bliskich, a dam sobie spokoj bo weszlem na grzaski teren.

Gość samotnie samotna
i zaznaczmy, że to był świadomy wybór, więc nie rozumiem takiego oburzenia? W grę nie wchodzi żadna prowokacja ani tym bardziej moja przeszłość, bo ojca miałam i ku waszemu zdziwieniu był dobrym ojcem.

Gość samotnie samotna
moje dziecko będzie szczęśliwym darem natury, otoczonym troską i miłością.

ogolnie autorko, zeby juz nie przedłużać tematu - podsumuję: jestes głupia jestes niedojrzała egoistyczna facet Cie przeleciał i z brzuchem nie chce, więc dorabiasz ideologię stracisz prace i nie dasz sobie rady a Twoje całe przyszłe zycie to będzie syf i malaria, dno mul i wodorosty no ludzie, jak mozna ????????

nikt Ci nie powiedzial, ze masz usunac dziecka wiec nie wpieraj w nas tego nikt sie nie oburza bo to Twoje i zycie ale nie tylko TY bedziesz ponosic skutki swojej decyzji ale tez dziecko i to chcemy Ci uswiadomic

Gość samotnie samotna
nie ja napisałam, że namawiacie mnie do usunięcia, czytaj ze zrozumieniem. Oczywiście akt desperacji za który moje biedne dziecko będzie płaciło całe życia, bo nie ma ojca :) miłego wychowywania wam życzę. żegnam.

Gość Kala7
Widzę, że kobieta samotna, która zdecydowała się na macierzyństwo traktowana jest jak trędowata i odmieniec. Dzieci potrzebują i ojca i matki ale znam parę osób wychowywanych w "pełnej" rodzinie i teoria wspierania i pomagania matce w wychowywaniu dzieci bywa różna z rzeczywistością. "Dumni" ojcowie często są tylko w dniu narodzin dziecka a potem to kobieta zmaga się z wychowywaniem dzieci.SAMA! Poza tym nierozumiem tego, KAŻDE dziecko jest powodem do szczęścia więc dlaczego próbujecie obrzydzić i zniechęcić samotną do macierzyństwa. Jest w ciąży, wyczekiwała tego dziecka więc należą się tylko gratulacje i powodzenia w nowym życiu z dzieciaczkiem!! Czego Ci zyczę i zawsze pamiętaj o twej radości nawet jak dziecko zacznie dawać Ci w kość, nikt nie obiecuje że będzie różowo, ale to jest warte tego aby zostać matką.

kala7 - chodzi o to, ze zaplanowala sobie urodzenie i wychowywanie dziecka sama, bez ojca - facet jej tylko byl potrzebny zeby zajsc w ciaze - i to bylo celowe dzialanie.

Gość instruktorka
paris ..heheh chyba mnie nie zrozumialas wcale.Ja nie napisalam ani ze to dobrze..ani ze taka matka mialaby byc z takim :tatusiem"-tylko to ze to dziecko ma ojca.A tu co? Co Ona kiedys powie temu doroslemu juz dziecku? albo cale zycie bedzie go oklamywac albo wszczepi mu takie spojrzenie na zycie jakie sama wybrala.Ze spotkala dawce spermy i pojawilo sie na swieci.w sumie to to samo co dziecko z banku spermy -tylko fakt chyba taniej ja wyszlo... ech....:( Macie racje.Sama sobie i swojemu dziecku takie zycie wybiera i nie ma co dyskutowac po proznicy.