Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zemsta fredry

mój facet w żartach ciągle mnie zaczepia...

Polecane posty

Gość zemsta fredry

w autobusie ciągnie za nos, podszczypuje na ulicy w tyłek, ciągnie za biust w sklepie czy knajpie potrafi też mnie ugryźć w policzko i śmieje się z tego jak głupi...a mnie to przeszkadza i obraża w jakiś sposób....już tyle razy były o to wojny ale wczoraj doprowadził mnie do ostateczności i zrzuciłam go w akcie zemsty z fotela w busie, narobiłam mu wstydu jak on czasami mnie i cieszę się bo teraz się odkułam chociaż w taki sposób...

Gość w jakiś sposób cię to obraża
dobre!!! :D

mnie ciągle mój chłopak tak zaczepia to normalne mnie to smieszy a nie denerwuje lubie jak on tak robi =)

mnie kolega (jeden i ten sam) caly czas tak zaczepia, jak nie smyra to noga \'podkopuje\', barkiem albo glowa dotyka zaczepiajac... i nie jest to dla mnie powod zeby go zrzucac z siedzenia podczas jazdy autobusem :/ :P kocham go :*

Gość pytanie rzeka
co to za forma "w policzko"? W POLICZEK!

Gość czy wy wszystkie macie
po 15 lat? O_O

Gość NATANNAA
wiem o czym mowisz. i to jest moze zabawne jak jestesmyu sami, ale w miejscu publicznym jak idac ulica mnie klepie po tylku czy podszczypuje lub inaczej sie wyglupia to mi wstyd :O bo jak ja widze takie pary w autobusie to patrze na nich taK -> :O

Gość NATANNAA
ale powiedzialam mu co o tym mysle i sie hamuje

No wiadomo że w miejscach publicznych nie wypada :/ ale w domu why not :) może powiedz mu wprost że Ci to przeszkadza albo przy następnej takiej akcji go też uszczypnij tak żeby popamiętał :)