Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawzięta od dziś

Od dziś zaczynam o siebie bardziej dbać!!!!

Polecane posty

Gość zawzięta od dziś

Od dziś zaczynam bardziej o siebie dbać. Niech mój facet patrzy z podziwem na to jaką ma śliczną kobietę. Nie żebym o siebie nie dbała ale czasami zwyczajnie nie chce mi się wykonać parę czynności. A więc od dziś: 1. codziennie delikatny makijaż bez wymówek że rano mi się nie chce, wystarczy przecież wstać 5 minut wcześniej 2. regularna depilacja nóg i też bez wymówek że mi się dziś nie chce 3. codziennie po kąpieli wcieranie balsamu przecież to też tylko kilka minut zajmuje 4. raz w miesiącu fryzjer a resztę jeszcze wymyślę jak mi przyjdzie coś do głowy.... Czy ktoś się też przyłącza?

Gość Sojarilla
no wiesz? to jest podstawa!jak mozna nie wicerac balsamu po kapieli albo sie nie umalowac rano - albo z owlosionymi girami chodzic.

Gość Sojarilla
makabreska

ja juz od miesiecy dostosowac sie nie moge do moich postanowien a mam podobne

ja tez sie przylaczam!:) tez czasami mi sie nie chce, badz zapominam, niby niewielkie czynnosci, a moga sprawic kobiecie i mezczyznie przyjemnosc:)

Gość Sojarilla
musicie byc niezle zapuszczone ja bez tych czynnosci z domu nie wychodze

Gość fruzia rozia
a komu do jasnej cholery chce sie cidziennie balsam wklepywac albo nogi golic!!!!!!!!!!!!!!! o makijazu nie wspomne............

Gość Sojarilla
dokladnie pijawka - tez mi dbanie. Ja sobie raczej wyobrazam zdrowa dieta regularnie sport regularne maseczki twarzy i takie tam

ja tam rzadko sie balsamuje a jakoś żyję i nie czuję sie nie zadbana maluje sie tylko wtedy kiedy muszę cos zakorektorować ogólnie mam ładna cere a tak krem matujący i tusz do rzęs i też uważam ze jest ok

Gość Sojarilla
ja np te czynnosci wykonuje codziennie nie wyobrazam sobie inaczej

choc wcieram balsam codziennie, robie makijaz, golenie, itp. to sa moje codzienne czynnosci, ale postanawiam raz w miesiacu chodzic do kosmetyczki, fryzjera, choc po to by sie lepiej poczuc:) bo na to brakuje mi czasu,heh

Gość fruzia rozia
chyba ze pracujecie od 9:30 to macie czas i sie wyspac i pomalowac.....ja tam od 6:30 siorbne kawke i na autobus bo samochodem to jeszcze jezdzic nie umniem

Gość zawzięta od dziś
Jeżeli dla niektórych są to normalne czynności to nie przyłączajcie się! ja wcale nie powiedziałam że jestem jakaś zaniedbana tylko nie zawsze mam czas i chęci aby codziennie robić rano makijaż albo wieczorem gdy jestem już zmęczona wcierać jeszcze balsam!

Gość Sojarilla
no to "dbaj" o siebie

sojarilla współczuję musisz mieć jakies problemy z cerą i ze skórą skoro bez tapety z domu nie wychodzisz i wysuszoną skórę skoro balsam to podstawa

kobity musimy o siebie dbać bez względu czy nam się chce czy nie. W końcu to my jesteśmy ta ładniejsza płeć!!!!!

Gość Sojarilla
owszem mam wysuszona skore niestety sa rozne typy cery jakbys nie iwedziala natomiast cere mam ladna ale lubie sie malowac i nie mowcie mi ze makijaz czy golenie nog to jakies ekstra zabiegi pielegnacyjne nie wyobrazam sobie zeby z wlochatymi nogami wyjsc na ulice - litosci!

Gość zawzięta od dziś
Ja też smaruję krem do stóp codziennie wieczorem (tzn. tak powinnam robić) ale nie zawsze mi się chce dlatego od dziś poświęcę te pół godzinnki wieczorem dla siebie

Gość karolina_21
Hej kobietki :) w sumie ja te czynności to od dawna wykonuje codziennie ale moge się przyłączyć do podawedki? :)

ja wychodzę z domu o 6:00 bądź 6:15 i zdąrze się wymalować, rzecz jasna delikatnie

Gość Sojarilla
dokladnie pijawka mam takie samo zdanie jak ty - ja z domu wyjezdzam o 6.00 rano do pracy wracam kolo 18 i te "specjalne zabiegi " ktore dla was sa jakims ekstra dbaniem wykonuje rano bez problemu - od momentu wstania i wyjscia z domu lacznie ze snaidaniem poswievcam na to godzine czasu

Gość zawzięta od dziś
Kto powiedział że chodzę z włochatymi nogami? chodziło mi o to aby depilować nogi wtedy gdy widzę że już trzeba by było się za to zabrać a nie czekac aż mi się naprawdę zachce i chowac nogi pod spodniami!

Gość karolina_21
czyli nie można się przyłączyć tak? :(

codziennia !!!!!!!!!!!raczej nie mozliwe ale co 2gi dzien golenie i wklepywanie balsamu to jeszcze przejdzie a makijaz tylko w piatki i soboty

Gość obsmarkana Manka
i koniecznie myjcie odbyty po wyproznieniu !!

Gość Sojarilla
skoro musisz je chowac to znaczy ze masz wlochate - proste!