Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawzięta od dziś

Od dziś zaczynam o siebie bardziej dbać!!!!

Polecane posty

Gość przestancie juz
pisac tylko zacznijcie o siebie dbac. Ja nie musze bo rano to zrobilam a wy za mydlo i do lazienki szorowac paroletni brud :P

Gość mijaaaaaaaaa
tak ,własnie weź coś na uspokojenie .....albo zmień dietę.....twoja wywołuje agresję:D:D

Sojarilla pisząc \"same tu lenie i brudasy \" określasz również siebie :) :) :) :)

Gość zawzięta od dziś
Już mówiłam że jeśli się komuś nie podoba ten topik to po co się wogóle wypowiada? Nikt nie kazał Ci tu zaglądać, a topiki będę zakładała sobie na taki temat jaki mam ochotę.

Gość Sojarilla
EJ MIALAS JUZ DO MNIE NIC NIE PISAC!!

Gość mijaaaaaaaaa
OJEJ-tak sie szorowałaś że wymyłaś sobie szare komórki!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość zawzięta od dziś
To nie było do Ciebie!!!!

Gość Sojarilla
DLATEGO JUZ MNIE TU NIE MA - A WY SIE BRUDASY W SWOIM WLASNYM SOSIE CHRZANCIE! HA - HA - HA

Gość powiem wam
że uwielbiam maseczke z zielonej glinki -- szkoda tylko ze jest do kupienia w saszetkach :( Doskonale wygładza twarz i wyglada sie po niej świetnie :)

Sojarilla --> z kąd tyle agresji w Tobie? Nie potrafie tego zrozumieć. Skoro to są podstawowe czynności to po co się z nimi tak unosisz? Wyluzuj:>

Gość Sojarilla
ALE PO CO MASKI? NA TE WĄSY?

Gość powiem wam
Sojarilla--- jak nie wiesz po co sa maseczki , to mydło pewnie tez ?

Gość mijaaaaaaaaa
Maseczka z oleju lnianego Świeży olej lniany rozprowadzamy na skórze cienką warstewką i pozostawiamy na ok. 20 - 30 minut. Maseczkę usuwamy wycierając delikatnie skórę miękkim ręczniczkiem. Resztki oleju same wchloną się po kilkunastu minutach. Zabieg odpowiedni do skóry suchej z tendencją do formowania się zmarszczek. Polecamy zwłaszcza do pielęgnacji dekoltu i szyi. Olej lniany jest jednym z najbogatszych w składniki odżywcze. Niestety jest nietrwały szybko ulega utlenianiu i z tego powodu nie znajduje zastosowania w wyrobach kosmetycznych.

Gość zawzięta od dziś
Nie chcę być niemiła ale ta dziewczyna jest jakaś nienormalna! miało jej już tu nie być a dalej tu tkwi! Może wymienimy się jakimiś zabiegami które zajmują mało czasu a dają dobre efekty?

Gość mijaaaaaaaaa
Tonik do twarzy i dekoltu Do pół szklanki maślanki dodajemy jedną łyżkę stołową świeżego soku z cytryny i łużeczkę od herbaty miodu pszczelego. Dokładnie mieszamy wstrząsając. Nakładamy tonik na skórę nasączoną watką lub tamponem kosmetycznym. Po ok 10 minutach zmywamy tonik wodą Tonik przeznaczony jest do cery tłustej. Działa ochronnie i obniża wydzielanie sebum. --------------------------------------------------------------------------------

Gość ten topik normalnie
mnie rozwalil. Zapachem :O

Gość mijaaaaaaaaa
Cudowna maseczka do włosów Po umyciu włosów szamponem i spłukaniu, wylewamy na głowę filiżankę świeżo wycisniętego soku z cytryny, rozprowadzamy sok na włosach i delikatnie masujemy włosy i skórę głowy. Po kilku minutach dokładnie zmywamy maseczkę wodą i nakładamy odżywkę. Maseczka sprawi że włosy staną się lśniące. Zabieg może być powtórzony najwcześniej po upływie dwóch tygodni. to może nie sa sposoby na wczesny poranek.....ale fajne

Gość powiem wam
dla mnie najlepsza maseczka jest brak papierosów po 2/3 dniach widze ,że skóra sama się do mnie smieje . Jest w tedy odpręzona i nabiera kolorów . Ja jednak mało kiedy daje jej odpocząc :(

jesli chcemy zwykły kreu udosonalić to dodajemy pare kropel witaminyc dla dzieci w płynie przyśpiesza gojenie i poprawia koloryt skóry efekty widac juz po drugim uzyciu

Gość mijaaaaaaaaa
no wlasnie -papierochy........jak rzucic to świnstwo-to wiem! Ale jak namówic kogos do rzucenia.?

Gość powiem wam
ja tam namówiłam mame - sama pale i dlatego przy niej nie moge >

Gość powiem wam
pierwszedo zapaliłam w wieku 6 lat w wieku 7 spaliłam łazienke papierosami i mało bloku nie wysadziłam hahahaha

Gość mijaaaaaaaaa
Własnie problem w tym ,że ja juz nie palę.poradziłam sobie.....ale męża nie moge namówić!

Gość powiem wam
ja ciagle trułam ,że to szkodzi dziecku ( czyli mi ) że staje sie biernym palaczem itd... Faktem jest ,że jak mama zemdlała w pracy po raz kolejny to miałam argument nie do przebicia .I w końcu zuciła . ps. Sama mdleje co kilka miesięcy .

Gość m_m
Kurcze, jak ktoś nie ma czasu wklepać balsamu to nie bedzie robił sobie maseczek własnej roboty. Albo odżywki do włosów, które trzeba trzymać godzinę. Porażka. Lepiej kupić takie, co sie spłukuje po dwóch minutach i też działają. Te porady babuni na wszystkich topikach mnie dobijają.

jakbyś zobaczyła włosy mojej babuni to byś nie wypisywała głupot włosy do tylka i w takiej ilości ze dwie spokojnie by obdzieliła a ma prawie 90 lat ja do rad mojej babuni bede sie odnosić z szacunkiem i stosować jak najczęściej bo działają w odróżnieniu od odżywek dwuminutowych jesli ktos ożywi odpowiednio włosy i skóre to póxniej jego pilęgnacja bedzie zajmować mniej czasu

Gość a mnie dobijają
panienki które myślą ze sztuczne kosmetyki zastapia naturalne a do tego są tak głupie ze nie zdaja sobie sprawy ze na dłuższą mete chemia w kosmetykach bardziej szkodzi niż pomaga nawet zwykły składnik który sprawia ze szampon sie pieni ma dzialania rakotwórcze