Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawzięta od dziś

Od dziś zaczynam o siebie bardziej dbać!!!!

Polecane posty

Gość baby_boom
ach sorajilla jakaś ty cudowna :P

Mam dla Was kilka podpowiedzi. Jesteście zainteresowane? To są takie czynności, które kobiety powinny, a nawet muszą wykonywać by być zadbane

Gość zawzięta od dziś
Ja wyglądam ładnie i bez makijażu dlatego maluję się tylko wtedy kiedy mam na to ochotę a skórę też mam bez problemów dlatego nie muszę codziennie tak jak ty wcierać balsamu. Chcę zacząć robić to dla własnego lepszego samopoczucia a jeśli dla Ciebie jest to konieczność to współczuję!!

Gość fruzia rozia
no to to jeszcze ujdzie w tloku co 2-3 dni to tak ALE NIE CODZIENNIE GDY PADAM PYSKIEM NA LOZKO ZE ZMECZENIA

pewnie ze nie są to ekstra zabiegi ale też nie uważam je za podstawe każdego dnia jeśli jest deszczowa pogoda a ja zakładam spodnie i adidasy to nie czuje potrzeby dokładnie wygolonych nóg poza tym wyznaję zasade im mnie chemii na siebie wylewam tym lepiej ważny jest efekt a nie to ile zabiegów pielęgnacyjnych dziennie przeprowadzam prawdziwe dbanie o siebie jest od wewnątrz bo na skórze widac nasze wszyskie błedy żywieniowe

Gość zawzięta od dziś
A jeśli wy musicie depilować nogi co dwa dni to też współczuję, ja to robię raz na dwa tygodnie bo włosy szybko mi nie odrastają. Teraz nie dziwię się że musisz je prawie codziennie golić. Pozatym ja nie używam maszynki do golenia tylko depilatora więc nogi mam gładkie na dłużej!

ja też wyznaję zasadę ima mniej chemii tym lepiej dlatego stosuje naturalne kosmetyki!!!! Na bazie naturalnych roślin!!!

Gość karolina_21
a jakiej firmy masz depilator? :)

Gość
dla mnie to tez nie są codzienne czynności, nóg nie depiluje bo nie muszę (farta mam!), malować się nie maluje bo mój ukochany tego nie lubi, do fryzjera chyba rzadziej chodzę. Natomiast codziennie sie balsamuje bo mam zbyt suchą skórę żeby tego nie robić. Ja mogłabym inne postanowienie powziąć:że będe regularnie obcinać paznokcie u nóg, zwykle strasznie mi się nie chce :p A tak w ogóle to po tytule topiku myslałam że autorka ma na myśli że będzie się zdrowo odżywiać, ćwiczyć....

Gość zawzięta od dziś
depilator ROWENTA

Gość Sojarilla
wspolczuje twojemu facetowi - gladzi cie po nodze a tu kudly po drugie ktoras z was wspomniala ze balsam to podstawa niezaleznie od typu skory i to fakt tylko sa rozne rodzaje do suche do tlustej itp i nie - nie uwazam sie za ideal ale bez przesady moje zdanie jest takie ze to nie jest zadne ekstra dbanie o siebie to co napisala autorka

Gość zawzięta od dziś
zdrowiej się odżywiać i ćwiczyć też zamierzam :)

Gość Sojarilla
Moi. tez tak mylalam ze jakas zdrowa dieta sport

Gość Sojarilla
wooow niesamowita jestes

naprawdę mnie przestraszyłyście balsam podstawa? nie pamiętam kiedy sie ostatni raz posmarowałam chyba w zimie od czsu do czasu oliwka z oliwek bo wtedy faktycznie skóra jakby trochę wysuszona była ale teraz nie widze potrzeby jest ok poza tym nie wiem czy sie orietujecieze smarowanie balsamem doprowadza do szybszego wysuszania skóry więc bez sensu oliwka od czasu......................... do czasu i tyle

Gość zawzięta od dziś
Przepraszam a czy ja napisałam że nie dbam o siebie? napisałam tylko że zamierzam bardziej dbać o siebie a konkretnie być bardziej zdyscyplinowana w tym!

Autorka również nie uważa to za ekstra dbanie ale mówi że czasem jej się poprostu nie chce.

Gość Sojarilla
robcie sobie co chcecie

Gość powiem wam
że nie znosze balsamów , uwielbiam zapach oliwki ale jak mam śliska skóre to czuje się beeeeeeeeeeeeeeeeeeee

vile ---> balsamy na bazie chemicznej wysuszają, np te które zawierają gliceryne, ale te na bazie naturalnej nie

Gość karolina_21
do autorki tematu po co sie chwalisz na forum co masz w planie robić ze swoim ciałem?może też napiszesz że masz zamiar zmienieć częściej podpaski czy tampony? tak jakby kogoś interesewały Twoje włochate nogi czy nie nabalsamowane ciało... wydaje mi się że to jest Twoja prywatna sprawa nie interes osób na forum...

Gość
nie wiem czy mówisz o moich kudłach Sojarilla, ale własnie o to chodzi że nie mam włosów na nogach dla tego ich nie depiluję. Mam jasna karnację, jestem delikatnej urody można powiedzieć, blondynka i włoski na nogach to po prostu lekki meszek jak na rękach. Nic nie widać i jest miękkie w dotyku, to po co mam depilować.

Gość zawzięta od dziś
Beatryce dzięki o to mi właśnie chodzi! nie wszyscy mogą wstawać o 10 rano i mieć na wszystko czas. Ja wstaję o 5.00 i każde pięć minut snu jest dla mnie zbawcze tym bardziej że ciężko pracuję i późno wracam do domu. Dlatego czasami nie mam już siły wieczorem balsamować sie i kremować.

Gość Mariola_21
he he Karolina 🖐️ od dzis postanawiam oddawac mocz w toalecie a nie w spodnie :)

Gość zawzięta od dziś
A jeśli komuś przeszkadza to co tu piszę i nie podoba mu się to bardzo proszę niech się nie wtrąca, zresztą nikt nie każe Ci tego czytać!!!

Gość karolina_21
a ja myślałam że jesteś już taka duża i wiesz o tyum od dawna że sika się do kibelka a nie w portki :P

mały zarost na nogach mojemu nie przeszkadza jak zaczelismy razem mieszkac to faktycznie niemal co wieczór sie goliłam smarowałam mazidłami perfumowałam i nawet pudrowałam nosek i to własnie mój face zwrócił mi uwage ze przesadzam jak mam trzy dniowy zarost to mu nie przeszkadza myslałam ze faceci kochaja nas z róznych powodów ale cóz mój jest widocznie wyjątkowy

Gość Sojarilla
kurka ja tez wstaje o 5.00 rano a nie o 10.00 jak sugerujesz Moi-o tych kudlach bylo do autorki topiku ktora mowi ze goli nogi co 2 tyg. ajak ma wlochate chowa pod spodnie

Gość Mariola_21
moj tez kocha moje pasy startowe na majtach :P