Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawzięta od dziś

Od dziś zaczynam o siebie bardziej dbać!!!!

Polecane posty

właśnie nie i co ciekawe myje do tej pory szrym mydłem i od czasu smaruje rycyną z żółtkiem jak u niej jestem to nie mogę sie napatrzeć mimo że siwe to sa piekne

to co używa Twoja babcia jest dobre na włosy :) ponoć jeszcze mycie ich piwe też wspomaga ich porost ale ja nie stosowałam :P

ja swoje piwem płukałam pieknie błyszczały ale jednak zapach przeszkadzał :) a jakie mięciuchne były

Gość powiem wam
ze rady babuni sa najlepsze .

Gość zawzięta od dziś
ja jestem :)

Gość zawzięta od dziś
heh już mi się udaje :D od paru dni wsmarowuję w siebie balsam brązujący. Może dlatego że mam teraz dwa tygodnie wolnego i więcej czasu dla siebie. Pozatym myję po KAŻDYM posiłku zęby a nie tak jak zazwyczaj tylko rano i czasami wieczorem. Aha i codziennie wieczorem przed snem smaruję nogi kremem do stóp, już widzę efekty. A jak wam idzie kochane?

W tym roku koncze 30 lat i tez zaczynam troskliwiej dbac o swoje cialo. -karnet na silownie -botoks profilaktyka zmarszczek -laser fraksel -zero opalania i solary zainewstowalam w b dobre samoopalacze firmy sisley, dgybym je odkryla wczesniej nie opalalabym sie od lat. Opalenizna po prostu piekna oliwkowa, naturalna. Jka mowie ze to samoopalacz nie wierza - zainwestowalam tez w dobre kremy odzywcze, serum itd -nutrikosmetyki evelle i powiem wam ze strasznie duzo kasy to kosztuje. Efekty mozna bedzie zauwazyc po latch ....mam nadzieje poki co wygladam bardzo mlodo dbajcie o siebie dziewczyny

No toktóra zrobiła dezmakijaż oczu?????A może jeszcze za wczesnie???:P

Gość jkahh
a depilacja laserowa to gdzie? Ja slyszalam tylko o Denique w Arkadii

Gość Olikooola
Nom w Denique faktycznie znaja sie na rzeczy, a depilacja laserowa to podstawa!