Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość usz c7

czy wykształcenie ejst takie ważne?

Polecane posty

Gość usz c7

Mam 16 lat, jestem w III klasie gimnazjum. Dobrze się ucze, chce coś w życiu osiągnąc. Zauważyłam jednak ze osoby które się źle uczą są szczęsliwe, bo wychodzą do kina, mają przyjaciół (mają czas)... czy wykształcenie ejst takie ważne?

Gość za pare lat przekonasz sie
że jest wazne

Gość franek z budowy
tak wazne a w szczegolnosci pedagogiczne po ktorym mozesz tylko w Irlangi pracy szukac ...

Gość milka30
franek z budowy :) :) :) :) :) :)

Gość człowiek dobrze wykształcony
ma większe możliwości i jest mu łatwiej o pracę. Poza tym wiedza zawsze się przydaje w życiu.

Gość beznadziejna.osoba..........
trzeba wbrac wiedza albo znajomi i imprezowanie

Gość DianaH.
Zgadzam sie, ze sie przyda. Wieksza szansa na lepsza prace.

WYŻSZE WYKSZTAŁCENIE JEST TO INWESTYCJA.....KTÓRA SIE WCZEŚNIEJ CZY PÓŹNIEJ ZWRÓCI I TO Z NADDATKIEM...................MOŻE ZABRZMI JAK TRUZIM ALE POSZERZA TEŻ HORYZONTY, POZWAL POZNAĆ CIEKAWYCH LUDZI, DLA KTÓRYCH ISTNIEJĄ INNE RZECZY NIŻ ZASPO0KAJANIE NAJPROSTSZYCH POTRZEB

Gość albuminka
tak jest bardzo ważne-całe zycie stawiałam na wykształcenie i nigdy się nie zawiodłam.skończyłam bardzo cięzkie studia i teraz można powiedziec spijam śmietankę W POLSCE !!! nie musze wyjeżdżać na zmywak do anglii, czego tez nie potepiam bo żadna praca nie hańbi, a wstyd to kraśc...jednak ja nie mam takich problemów :)

ja zauwazylam ze ci najgorsi z mojego gimnazjum (co teraz sa w zawodowkach) faktycznie sa bardziej towarzyscy,imprezy z alkoholem i narkotykami juz od 1gim :P ja tam do kina wychodze dosc czesto,przyjaciol kilku mam i dostaje zaproszenia na imprezy wiec chyba nie jest ze mna tak zle a jestem raczej lepsza uczennica,fakt ze ucze sie bardzo rzadko ale mam jakos dobre oceny (no teraz gorsze bo jestem w liceum) w 3 gim mialam przyplyw ambicji i wybralam sie do liceum dla olimpijczykow,ogolnie sa tu 2 typy ludzi :normalni i dziwacy sleczacy caly dzien przed ksiazkami i potrafiacy rozmawiac tylko o zadaniach z fizyki (ktorych ja nie robie),w sumie tez spora czesc pije ale nie tak duzo jak ci z gimnazjum, za to moja przyjaciolka ze sporo gorszego liceum strasznie narzeka na swoja klase-ze pija,cpaja,obmacuja sie z kim popadnie itd mysle ze to zalezy wszystko od ludzi,kazda szkola ma wady i zalety,np w mojej mieli wielki problem jak chodzilam ubrana w krotkie spodniczki (nie takie ze tylek na wierzchu ale z pewnoscia nie dlugie),ale to chyba kwestia tego ze ja dosc doroslo wygladam bo mojej kolezanki z klasy sie nie czepiali

Gość ytr
' trzeba wbrac wiedza albo znajomi i imprezowanie ' ... :( szkoda...