Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fde

orgazm kobiety

Polecane posty

Gość fde

co zrobić jezeli podczas stosunku laska ma orgazm pochwowy w wyniku np pozycji na pieska.Nalezey zaczekac chwile czy mozna to robic dalej?PO orgazmie lechtaczkowym kobiety nie zawsze sa od razu gotowowe ,a jak jest z pochwowowym?CZy ona odczuwa bol jezeli sie nie przestaje penetracji?

Gość jeśli ma
orgazm pochwowy to w czasie tego orgazmu nie przestawaj

Roznie reaguja kobiety na to ale jak mi mowily to orgazm maja przedluzony do czasu wytrysku bo u mich inaczej dziala mechanizm seksualny

Gość fde
i nie bedze ja bolało?A drugi orgazm osiagnie szybciej niz pierwszy ?CZy na kolejny bedzie trzeba dlugo czekac albo wogole nie nastapi?

Gość fde
to jak to jest z tymi orgazmami ?POdczas stosunku nieprzerwanego moze miec 2 -3 orgazmyu pochwowe az do wytrysku ?CZy po pierwszym juz raczej nie dojdzie ?

orgazm kobiety to jest najwieksza tajemnica swiata. podobno tez tak maja szympańsice, no ale nie powiedzą nam o tym, a my mozemy. i to jest piekne.

najgorsze jest to ze chlopy mysla ze orgazm kobiety to jak u chlopa spusci sie i po zawodach, a tu duupa. Kobieta jest milion razy bardziej skomplikowana. Ja wiem ze jak lubej zaczyna serce walic to sie spuszczam do srodka i wtedy luba ma taki orgazm ze na drugi dzien ma taki dobry humor ze zyc sie chce.

ja po pochwowym musze mieć krótką przerwę bo penetracja tuż po jest dla mnie nieprzyjemna i jakoś tak mnie drażni i dziwnie jest :O nie umiem tego opisać ale w każdym razie mój facet wie, że musi chwilę poczekać ale zapytaj swoją kobietę bo wszak wiadomo, ze każda reaguje inaczej :P