Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dhfue

test wyszedl pozytywniex2 a ciazy brak

Polecane posty

Gość dhfue

nie wiem co mi dolega...dokuczaja mi bole brzucha , okresu nie mam od lutego ( w listpadzie odsawialam tabsy) robialam 2 testy -wyszlu pozytywne poszlam na usg a tam brak ciazy co mi mzoe dolegac??

Gość Moj Aniolek
Moga to byc problemy z hormonami...lekarz powinien wyslac cie na jakies badania. A masz moze tarczyce??

Każdy ma tarczycę :-)Sugerowałabym nadczynność. Trzeba zbadać.(Lub cystę jajnika ale to na USG narządów - byłoby widoczne).

zmierz poziom hormonow. Ja mam to samo, mimo ze wszystkie wyniki wyszly w porzadku. Organizm musi sam dojsc do siebie po braniu tabletek anty...

Gość dhfue
tarczyca... no nie wiem mam mzoe prawie wszytskie obajwy nadczynosci ale nie mam wcale apetytu bo mnir mdli ciagle:(((

Choroby mają to do siebie, że ich objawy nie muszą wystąpić \"wszystkie u każdego chorego\" - inaczej można byłoby zdiagnozowac chorobę bez badań. Często wystarczy jeden czy dwa nietypowe objawy, by podejrzewać schorzenie. A jeśli Ty piszesz, że masz \"prawie wszystkie\" to jest nad czym się zastanowić.Po prostu się zbadaj.

może to ciaza pozamaciczna?? niektore aparaty usg mają problem z wykryciem jej we wczesnym stadium może warto odwiedzic innego ginekologa i zrobic usg gdzie indziej

Od lutego? Toż już to byłby 4ty miesiąc i dziewczyna raczej wąchałaby kwiatki od spodu przy tak zaawansowanej ciąży pozamacicznej.Pomijam, że bóle są przy tym nieziemskie a i krwawienia stale występują.