Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SzukamOdpowiedzi

Pierwsza tabletka anty a stosunek zakonczony w pochwie...

Polecane posty

Gość SzukamOdpowiedzi
No 18 lat nie nie pelnoletnie Ty jestes jakas nieogarnieta skoro tak piszesz... mozesz powiedziec ze jestem niedojrzała ale nie ze niepełnoletnie bo kazdy stwordzi ze tak! MOge mu dac i to wiele w tym wieku bo jesli bym mu nie dawała szczescia to nie byłby ze mna, ma 22 lata i widocznie jestem na tyle dojrzała ze chce ze mna byc, równie dobrze mógby znalezc sobie starsza i co...a co ta starsza mu da?

Gość SzukamOdpowiedzi
To samo co ja...czego nie moge mu dac majac 18 lat a co moge mając 25?

Gość _heh
a na jakiej podstawie twierdzisz, że jest pusta? bo uprawia sex ze swoim stałym partnerem? jezu, macie nieźle poprzestwiane w głowach :O a może zazdrościcie, bo was nikt nie chce?

Gość SzukamOdpowiedzi
Tak tak...pisz co chcesz, dla mnie to smieszne co piszesz, Twoja sprawa co myslisz! Skoro nie masz mozliwosci byc w pełni szczesliwa ze swoim partnerem ( o ile wogole go masz ) to sie nie wypowiadaj, bo ja nigdy nie czułam sie tak jak czuje przy nim jest dla mnie wszystkim tak jak ja dla niego! Sadze ze Ty nie osiagnełas w zwiazku tyle co mi sie udało a jeszcze krytykujesz...

Gość SzukamOdpowiedzi
sadze ze własnie tak jest je nikt nie chce i krytykuje ta szczesliwe osoby, które moge robic to co przeciez w zyciu jest czynnoscia normalna, codzinną, nie sadzicie sex jest dla ludzi tak jak jedzenie czy mówienie, a ze Wy boicie sie go uprawiad to juz Wasza sprawa! Powiem tylko tyle...NIE WIECIE TO TRACICIE!!

Gość SzukamOdpowiedzi
Juz napisałam pochwal sie swoim doswiadczeniem ( o ile jakies masz ) skoro piszesz ze Twoje wypowiedzi sa z zycia wziete!!

Gość tu chcenie czy nie
nie ma nic do rzeczy pusta tak bo tylko to potrafi zaspermiac swoja pochwe od srodka heh

Gość _heh
płyta ci sie zacięła czy co :D jakaś obsesja na punkcie spermy?

Gość SzukamOdpowiedzi
Raczej tak bo ona nie wie pewnie nawet jak sperma wygląda, jesli mowi o tym tyle to ma pewnie jakis komplekt na tym punkcie haha czasem tak bywa ze kobiety bo juz trudno nazwac je dziewczynami nie doznały pewnych rozkoszy

Gość to spermatogeneza
a co tak bez spermy:)heh,to nie jest mu dobrze???szkoda,bo małolata pisze że niby dobrze to chyba sie spuszcza cio???

Gość SzukamOdpowiedzi
No chyba najlepiej jak dochodzi prawda? A to sie przewaznie wiaze z wytrskiem jakbys nie wiedziała

Gość ja pisałam do -heh
bo miał wątpliwości co do spermy:)

Gość _heh
drugi raz piszesz o zaspermianiu pochwy, to trochę dziwne, taka koncentracja na tym płynie ;) i jeszce tak to fomułujesz, dosyć dosadnie