Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mąż zasmucony

Jak ukarać żone która nie dba o siebie ?

Polecane posty

Gość mąż zasmucony

przytyła już troche, zamiast dbać o siebie to słodkie i TV... Jak nic nie zrobie to będzie coraz gorzej....

wez ją na spacer, na basen , na rower- jakis piknik:) w góry:) na szlaki schudnie:P

Gość wypierdziel ją za drzwi
na pol dnia i powiedz zeby pobiegala. Jak wroci i faktycznie zrzuci chociaz troche kilo, to wpusc ja do domu, jak dalej duzo wazy, niech dalej biega.

Gość ostrykos
pokazuj jej wacka wyłącznie przez szybę !

Gość joasieńka
zacznij sie rozgladać za innymi tj takimi które dbają o siebie napewno!to powinno dac jej do myślenia!!!

Gość supcia
raczej nie ukarać a sprawić żeby odzyła dla Ciebie!!!!Rozpal ją zamiast narzekać

Gość mąż zasmucony
tylko ona nie chce , nigdy sportu nie uprawiała, a ja całe życie, nie obchodzi mnie , że kiedyś miała inna przemiane materii ja chce szczupłą kobiete..... Czy jak zaczne wychodzić sam wieczorem to oczy jej się otworzą ?

Gość mąż zasmucony
nawet nie amm ochoty na seks bo mnie nie kreci, na szczescie zawsze moge zaslonic sie cioezka praca i zmeczeniem

Gość supcia
dlatego ja nigdy sie taka nie stane.zawsze dbam o sibie mimo upływu latek.. :)

Gość lindsay
najwyraźniej nie jestes wystarczajco interesujący skoro wybiera swiat jedzenia i TV :-(

Gość zona gruba ale dzieci urodzila
brzydko tak mowic o zonie

Gość mąż zasmucony
to chyba czas poszukac taka dla ktorej bede interesujacy....

Gość babsztyl....
kurcze, a mój facet narzeka że przesadzam z dbaniem o siebie... i kiedy narzekam, ze troche mnie przybyło nie zauwaza różnicy... zrozum tu facetów

Gość nie no co cza bzdury piszesz
gdyby wszystkie kobiety które uroc=dziły dieci stawały się grube świat składałby się w większości z otyłych kobiet

Gość emgm
znajdź sobie kochankę,chudego szkieletora i pamiętaj,ze uroda i waga u kobiety jest najważniejsza

Jak się do niej zwracasz? Kochanie? Myszko? ...? Zacznij: Pączusiu. Żadna tego nie wytrzyma... :D

Gość lindsay
szukaj, szukaj :-o Chopie, weźże coś tez zrób, Ty przy kompie, ona TV, ale fajne papierowe małżeństwo :-o to dlatego się boję zamążpójścia :-(

Gość supcia
tak, zapewne to jest rozwiązanie :znaleźć inną!!!!gdyby każdy facet tak myślał to nie byłoby trwałych związków... zastanów się czy wtym nie ma tez twojej winy....bo wtdaje mi się ze jest ...wina lezy po obu stronach

Gość mąż zasmucony
mowie jej po imieniu

Gość mąż zasmucony
moja wina w czym ? ja o siebie dbam, skoro ja moge nie jesc slodyczy to chyba ona tez....

Gość noboooooooo
rozumiecie hahahah on CHCE SZCZUPLA KOBIETE.....nie ta jedyna tylko szczupla buhahahahhahaha :P

Gość supcia
ale tu nie chodzi tylko o słodycze chyba bo ja też jem a mimo to nie ejstem gruba. a wina twoja tez jest bo moze wkradła sie monotonia i nie okazujac zainteresowaNIA ONA nie dba o siebie

Gość mąż zasmucony
tak zenilem sie ze szczupla i taka chce miec zone, czyli co ja mam skakac wokol niej by laskawie dbala o siebie ?

Gość tez bym wolala
slodycze i TV... sory....wiesz...kobiety lubia czasem porozmawiac... iteligentnie... :P....nie mam przekonania..czy z Toba sie da...

Gość supcia
skoro tak myslisz i postepujesz to juz wiem czemu twoja zona jest jaka jest... odechciewa sie!!!!!!

Gość mąż zasmucony
to juz wole poszukac taka ktora do tego nie trzeba zachecac i robi to sama od siebie

drogi zasmucony mezu, pomusl,ze Tobie kiedys, moze juz niedlugo zwotczeja niektore miesnie, zaczniesz łysieć albo siwiec, wypadna Ci wszystkie zęby rozumiem,że wygląd Twojej kobiety jest dla Ciebie bardzo istotny,ale zamiast szukać radykalnych wyjść typu poszukam sobie innej to może pomóż jej w tym,a może ona czuje sie juz niekochana przez Ciebie. Przypomnij sobie kiedy zaprosiles ja na kolacje, kiedy powiedziales kochanie dzsiaj masz wolne od domowych obowiazkow ja cie w tym wyrecze, kiedy dales jej jakas seksowna bielizna. Moze ona jest na tyle zmeczona obowiazkami domowymi i praca ( jezeli pracuje),ze juz nawet nie ma sily zadbac o siebie lub uwaza,ze nie ma dla kogo , bo i tak ja ie doceniasz. Moze ona ma jakis problem,a Ty nawet tego nie zauwazasz. Mozez zamiast tylko brac zacznij tez dawac.

Gość emgm
po prostu pogadaj z nią.Gadaj ,gadaj aż wreszcie cos do niej dotrze.W pewnym wieku,czy też po dzieciach faktycznie przemiana jest juz nie taka i trzeba zrobić troszkę wysiłku,zeby jako tako wyglądać.jeśli ona żre te słodycze,to może zazera jakiś stres,albo ma kłopoty.Ty tu dalej siedź i narzekaj!!!zamiast z nia pogadać.