Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

irae

czy są tu niepełnosprawne dziewczyny ?

Polecane posty

nie lubię tego słowa, ale taka jestem .. jak wyglada wasze życie uczuciowe, jak sobie radzicie z negatywnymi myślami a może ich nie macie ?

wierz mi na słowo bywaja w życiu większe problemy niż otyłość :) z otyłością można walczyć a niestety niektórych rzeczy sie nie zmieni

Gość emphetepe
nie jetsem niepełnosprawna ale mam przyjaciołke z dziecięcym porazeniem mozgowym i dodatkowymi roznymi schorezniami... jesli chodzi o wygląd to wygląda normalnie..sczzupła..taka jak każda i sprawna intelektualnie bo normalnie zdała mature lepiej niz nie jeden inny zdrowy człwoiek... natomaist przez to ze potrzebuje stałej pomocy kogos, bo ma problemy z chodzeniem i inne zdrowotne, przez to ze nie moze 'bywac' w głosnych miejscach, pic alkoholu...ze nie wychodzi zbyt wiele bo w wielu miejscach nie ma przystosowanych dla niepełnosprawnych ułatwien..to nie mpoznała nikgo... zakochana napewno w kims była..ale jesli chodzi o związki to nie ma zadnego an jej koncie...a jst osoba bardzo towarzyska, która lubi rozmawiac, i jesli ma mozliwosc to gdzies wyjsc..niestety mysle ze jej niepełnosprawnosc odstrasza mężczyzn.. a moze nie to? moze chodzi jednka o charakter?

Gość redd rose se
są z guzami jeszcze zyją.. niewiadomo jak długo ale zyją:)

Gość są są ja nie chodzę
po wypadku. Poznałam kogoś przez neta i jestem szczęśliwa :)

Gość do irae
irae tutaj nie znajdziesz osoby normalnej zdrowej wiec moge powiedziec witaj w klubie i dobze sie baw wiekszosc ma choroby psychiczne!!!!!

ja ponad 3 lata nie jestem sama. Mój mężczyzna jest zdrowy, wiem, że mógłby mieć zdrową dziewczynę, jak mam gorsze dni zastanawiam się czemu takiej nie wybrał

Gość są są ja nie chodzę
a gdzie nasi by znaleźli tak wspaniałe kobietki jak my ;) Kochaj nas mimo wszystko i o to chodzi :) Ciesz się nie zastanawiaj

Gość do irae
a na czym polega twojqa niepelnosprawność?

Gość 34534543
moze lubia takie zboczenia ??

Gość do irae
to sie nie zastanawiaj i nie zmartwiaj .... kocha cie poprostu , ....

Gość do irae
jak poczytasz te forum to zobaczysz ilu tutaj ludzi jest smutnych zalamanych , a ty jestes przeciez szczesliwa ? wiec sie nie zamartwiaj ....

urodziłam sie z rzadką chorobą stawów, mam ograniczenia ruchowe, rehabilitacja, operacje, chodzę ale jestem mniej sprawna od innych. Nie umiem tego do końca zaakceptować są dni kiedy mnie to boli, kiiedy przychodza pytania \"dlaczego właśnie na mnie trafiło\"

:) wiem, ale chciałam tez porozmawiać z innymi chorymi dziewczynami, zdrowym osobom jest ciężej zrozumieć takie myślenie, może też przeczyta to ktos zdołowany i jemu to da jakaś nadzieję :)

Gość bosanoga
facettttt zamilcz bo nawet smieszny nie jestes :O

Gość do irae
znam osobe, ktora jest po operacji guza kregosłupa, nie chodzi, wózek, pieluchomajtki, rehabilitacja itd - pracuje i ma super przystojnego faceta. Nie są małżeństwem, nie mieszkają razem ale często ich widuję razem. Twoja niepelnosprawnośc to niewielkie ograniczenie w porownaniu z tym więc się nie zastanawiaj tylko ciesz się swoim szczęściem. Powodzenia.

dziękuję :)ja się cieszę, że są tacy mężczyźni i że są szcześliwe mimo chroby dziewczyny

cześć, ja mam niedosłuch obustronny, ale co to za niepełnosprawność!? ludzie nie maja pojęcia że mam niedosłuch jak na mnie patrzę, owszem noszę aparat ale ludzie myślą że to miniaturowe radio, walkman :-D mam za to sprawne, wysportowane i zgrabne ciało, miłą twarz oraz jestem szczera i naturalna... poważnie się zastanawiam czy nie poddać się operacji w celu polepszenia słuchu, bo jest taka możliwość... nie jestem zbyt doświadczona w związkach damsko-męskich ale nie narzekam:P

ja tez choruje na stawy od 4 lat rzs dokładnie i straciłam nadzieje na poznanie kogos kto zaakceptuje moja chorobe,niemówiac o tym ze niemoge zyc jak moi rówiesnicy mam 20 lat,to boje sie spotkac kogos zakochac sie wyznac ze jestem chora i zostac opuszczona ech..:(

czy jesli kocham druga osobe czy mam prawo skazywac ja na opieke nad soba za kilkanascie lat??? czy powinnłam urodzic mu dziecko ba jesli bedzie mi dane bo czesto kobiety wyniszczone sterydami które działaja przeciwzapalnie i innymi cudownymi lekami nie moga miec dzieci,i tym samym skazac je na swoja chorobe i zycie w bółu???jesty tez taka mozliwosc bo to choroba dziedziczna,czemu zycie jest takie nie fair i rzuca niektórym ludziom kłody pod nogi

atomic girl, nie wiem, ale patrząc z drugiej strony czemu mamy być skazane na samotność, to nie nasza wina, że jest jak jest.. alle bałam się dokładnie tego samego co Ty, teraz boję się, że pozna kogos lepszego, zdrowego.. a gdy o to go pytam to mówi, że głuptas jestem. Bardzo się bałam jak zareaguje jego rodzina, po reakcji mojej juz miałam obawy \"a czy on wie, że jesteś chora? a czy widział blizny?\" przykro mi było wtedy bardzo.

człowiek który pokocha chora osobe musi miec cudowny charakter,musze wyznac czy jesli byłabym zdrowa i spotkałabym chorego chłopaka hmm..niewiem czy byłabym w stanie niesc razem z nim to brzemie jakim jest choroba dlatego nie moge wymagacv od innych to naprawde wielkie poswiecenie

cudowny z całą pewnością ale myślę. ze też szczęśliwy bo jaki byłby sens bycia ze sobą. Nie mogłabym żyć ze świadomością, że ktoś jest ze mną z litości ..

Gość wow ..
ciekawy temat