Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość upupup

jak powiedzieć rodzicom ze potrzebuje pieniedzy na operacje cycków?

Polecane posty

Gość upupup

bez tego nie moje zycie towarzyskie legnie w gruzach i to w 100% i niue są to moje widzimisie ale ja naprawdę nie mam cycków a chciałabym mieć chociaż pełne B wiekszych nie potrzebuje ale taką norme 😭 😭

Gość a czemu uważasz
ża akurat rodzice powinni za to płacić? :D :D :D

Gość upupup
gdyż ja jeszcze nie zarabiam bo jestem nie pełnoletnia 😭 mam 17 lat

Gość upupup
ale ja się wstydze :O bo oni mysla ze ja mam w miarę ok a zreszta bedzie im szkoda kasy bo nie mamy za dużo 😭

Gość Tony Hawks
jeszcze urosną nie martw się

Dziewczyno! ja w wieku 17 lat byłam płaska jak deska a dzisiaj to 70F więc litości! Jeszcze nie skonczyłaś dojrzewać!

Gość upupup
już skończyłam bo one mnie wcale nie bolą :O

Gość a czemu uważasz
nikt nie zoperuje 17-latki :) Jedyne co w tym wieku podlega interwencji chorurga plastycznego to odstające uszy i poważne defekty utrudniające normalne funkcjonowanie. Deformacje przegrody nosowej, zajęcza warga, zniekształcenia powypadkowe i poparzeniowe. Nie kwalifikujesz się, musisz poczekać parę latek ;) I najlepiej zarobić sama na operację.

Gość a ja tak......
ale naprawde cycki ci jeszcze rosną, uspokoj sie....

Gość a czemu uważasz
chirurga :D

hehee to o niczym nie świadczy, mnie w ogóle nie bolały. a tak w ogóle życie towarzyskie nie legnie przez cycki w gruzach... ;) i jak napisał ktoś nie zakwalifikujesz sie

Gość upupup
a możecie mi powiedzięć jak mam zyć bez cycków? odpada basen, opalanie się , nocowanie u kolezanki, wszelkie wcieczki klasowe, imprezowanie bo nie ma na czym bluzek zawiesic JEDNYM SŁOWEM WSZYSTKO !!

Gość upupup
myrevin co Ty wiesz o cyckach kobiety 🖐️:o

Gość muminek i mama muminka
ja uwazam ze Tobie to bardziej by siwe przydał mozg nowy a nie cycki:odlaczego to niby nie mozesz spac u kumpeli?????? kurde 17 letnia gowniara :o

Gość a czemu uważasz
Kup sobie porządny stanik i wkładki silikonowe, i przestań się tak koncentrować na detalach. Im bardziej ty się nad tym trzęsiesz, tym bardziej inni postrzegają to jako poważny defekt. Świat jest pełen nieatrakcyjnych, przeciętnych kobiet i mężczyzn, którzy prą przed siebie z mina bożyszcza tłumów i robią to na tyle sugestywnie, że trafiają na rozkładówki jako symbole seksu :D :P Przyjrzyj się tym wszystkim gwiazdkom i gwiazdorom - co trzecia nie ma biustu, albo mamalutki ;)

Gość kochaniutka musisz
poczekac z operacj, przez jakies 3 latka moze uzbierasz sama polowe pieniazkow a rodzice tylko sie doloza zreszta mozliwe ze w tym czasie cycuszki urosna

Gość upupup
bo ona ma wilekie cycki i wyzywa tych którzy ich nie mają np "ale z niej decha i w brecht" a ona zyje w przekonaniu ze ja przynajmniej mam pełne A gdyz noszę pushup ehh nie wiesz jak to jest w dzisiejszym swiecie pod byle pretekstem jesyteś kożłęm ofiarnym :(

Gość a czemu uważasz
Facetów rzecz jasna problem biustu nie dotyczy, ale mają za to klatki piersiowe jak kurczaki i mięśnie jak student trzeciego roku medycyny :D

Gość upupup
ciągnę za to jak odkurzacz dobrej marki. ale cycki i tak małe :o

Gość a czemu uważasz
kotku, świat się nie zmienia. Jeśli myślisz, że 10, 20, 30 lat temu czepialskie koleżanki nie szukały pretekstów, żeby zrobić z innych kozła ofiarnego, to się mylisz. Ludzie się nie zmieniają, tylko środki transportu, fryzury i muzyka :)

Gość a czemu uważasz
i jeszcze jedno - po co ty chcesz nocować u takiej kretynki? :D

Gość upupup
no włąsnie a ja chcę być normalna przede mną 2 klasa lo i jest to czas najwiekszej zabawy pólmetki , wycieczki, osiemnastki 😭😭 a ja przesiedze ten czas w domu 😭

Gość upupup
wszystkie moje koleżanki tak komentują jak zobaczą płaską deskę bo one mają normalne biusty to mam się z nikim nie kolegowac na tym olega dzisiejszy świat :O dziewczyny to bym może jeszcze jakoś zdzierżyła ale jak się fceci o tym dowiedzą to już kompletnie nie bede miałą zycia

Gość normalna nie jest dziewczyna
która ma duże cycki, tylko taka, która ma normalne podejście do siebie, własnego ciała, koleżanek i reszty świata. A jak koleżanki stwierdzą, że masz za duży nos albo za krótkie nogi to przestaniesz z domu wychodzić?

Gość upupup
dobra ale co innego jest mieć mały biust a nie mieć go praktycznie wcale 😭 a zreszta piersi są domena kobiecości a ja nie dośc ze wysoka to jeszcze płaska :O dużym nosem ani krótkimi nogami sie nie przejmę gdyż nos nie jest az tak duży a nogo mam dlugaśne az za długie :o a jak mi powiedzą ze jestem płasak to się przejme bo to faktycznie bedzie prawda rozumiecie? jak normalnie wygladającej osobie powiecie ze jest gruba to o na się zbytnio tym nie przejmie ale jak już do narawde grubej powiecie "ty grubasie" to przeryczy całą noc i się załąmie

Gość 24
twoje kolezanki to takie same gowniary jak i ty, problemow nie ma to sobie wymysla, a pozostale razem z nia, i nie pierdol glupot, ze nie wiem o czym mowie bo az taka stara nie jestem :P

Gość upupup
zreszta ja nie chce mieć dużych cycków tylko normalne zebym mogła wyjśc na basen czy jezioro i się poopalać lato się zbliza 😭