Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sex bez zobowiązań

Psychika po związku opartym na sexie bez zobowiązan

Polecane posty

Gość sex bez zobowiązań

kto była w takim związku/układzie? jakie były miedzy wami relacje, co zmieniło sie w waszej psychice?? nic czy moze jednak odbiło sie to negatywnie na waszym zrowiu psychicznym i dlaczego?? jak sie teraz czujecie?

Gość sex bez zobowiązań
nikt nie miał takich doświadczeń??

Ja byłam w takim układzie, ale bardzo krótko. Na początku było spoko - znaliśmy się już wcześniej więc miałam do niego zaufanie. Kilka wspólnych wypadów do knajpek, kilka wspólnych nocy. Było fajnie do pewnej nocy kiedy facet zmusił mnie do seksu analnego, mimo iż nie chciałam. Uraz mam do dziś, do tego czuję się winna, mimo iż nie powinnam. Najgorsze jest to, że to był mój dobry znajomy, naprawdę mu ufałam i byłam pewna że mogę się czuć przy nim bezpieczna :O

Gość kobiety ktore godza
sie na takie uklady to dupodaje

Gość sex bez zobowiązań
a faceci, którzy sie godzą na takie układy to co? niewinni są???

Gość sex bez zobowiązań
sarkastyczna.....ale jak Cie zmusił??? siłą???jakie teraz masz podejscie do facetów i do sexu??

Gość a feeeeeee
A faceci w tych układach to ch*jopchacze:O

Gość kobiety ktore godza
porzadna kobieta uprawia tylko sex z milosci, w stalym zwiazku, z facetem, z ktorym wiaze powazne plany. jak kogos nie kocha i z kims aktualnie nie chce byc do konca zycia to nie uprawia sexu

Kobiety nie można zmusić ,a jedyny sposób jeśli się na coś nie zgadza ,to pozbawić świadomości.

Gość sex bez zobowiązań
kobiety ktore godza.....ok ale ja o co innego pytałam;)i nie interesuja mnie kobiety w zwiazkach normalnych, ciekawi mnie co dzieje sie z ludzmi ( czyli kobietami i mezczyznami) , którzy byli w układach opartych na sexie bez zobowiazan;)

Gość a feeeeeee
porządny facet też uprawia sex będąc w staym związku z kobietą, którą kocha!

Gość sex bez zobowiązań
xyzed...rozwin swoja mysl... jak nie mozna zmusic??? a siłą??

Gość moga sie w sobie
zakochac i przejsc na znajomosc zwana zwiazkiem :) Gorzej jesli jedna ze stron sie zakocha, a druga nie, ale wykorzysta uczucia i emocje tej zakochanej. Ogolnie nieciekawa sprawa, ale jesli komus odpowiada, to nie moj interes ;)

To weź spróbuj siłą jak dostaniesz kopa między nogi :D Kobieta jak jest świadoma to się obroni.Owszem może być zmuszona ale tylko wówczas gdy jest ich np dwóch.

Gość sex bez zobowiązań
co dzieje sie z psychiką kobiety, która w pewnym momencie została zmuszona siłą do czegos czego nie chciała??? czy to mozna nazwac gwałtem?? a gdy ona sie zakocha a facet wykorzysta? jak to potem sie odbija na relacjach tej kobiety z innymi facetami???co jesli ona kochała i wierzyła w jego uczucia a on tylko udawał by ją zaciągnac do łózka??

Gość to ja ci powiem tak
sypiałam z przyjacielem, ale on chciał czegoś więcej. Skończyła się nasza przyjaźń, a mi go cholernie brakuje. Moim zdaniem jak się kogoś lubi i uprawia się z nim seks regularnie to wcześniej czy później któraś ze stron może się zakochać. jakiś szkód na psychice u siebie nie zauważyłam, on to pewnie bardziej przeżył :-(

Gość sex bez zobowiązań
xyzed....a jak nie zdązy dac tego kopa??;) byłam w takiej sytuacji i powiem Ci , ze nie wiesz kiedy i jak, tak sie to szybko dzieje i bronienie sie nic nie pomaga bo z reguly facet jest silniejszy od kobiety

Rany przecież możesz ścisnąć za jaja,wsadzić palec do oka itd itp nie mów mi ,że to był taki super szybki numerek,że ledwo zaczął to już skończył :)

Gość sex bez zobowiązań
xyzed....wiesz jest takie błędne przekonanie, ze jak kobieta lezy naga w łózku z facetem....moze sie kochali wczesniej i nagle on na siłe cos robi to to jest ok:( ale to tez pewna forma przemocy bo facet juz sobie za duzo pozwala...

no pewnie,że istniej ale tak jak mówię musi dojść do utraty świadomości w innym przypadku jesteś w stanie się obronić

Gość sex bez zobowiązań
ciekawe jak ma wsadzic palec do oka jak jest przytrzymywana mocno za ręce?????moze jeszcze powiesz ze cos takiego jak gwałt nie istnieje i ze babka chyba tego chce i tylko sie droczy???

Gość sex bez zobowiązań
jaka utrata swiadomosci???????

Gość sex bez zobowiązań
kobieta nie jest w stanie sie czesto obronic przed facetem z takiego powodu, ze jest słabsza.....czasami sie jej udaje ale czesto nie!!! i nie mów, ze nie mozna kobiety zmusic bo mozna...

xyze teraz pierdolisz glupoty. jeden strzal w pysk, kobieta od razu lezy i robi co jej sie kaze ze strachu. a uwiez mi gwalt na kobiecie czesto tak a nie inaczej wyglada. najpierw mezczyzna likwiduje opor a pozniej......

Gość sex bez zobowiązań
grosik..ale według xyzed jak juz oberwie i sie nie broni to nie jest to gwałt

Gość Jestem kobietą już po ....
seks bez zobowiązań... facet, który taki układ proponuje ma problemy z psychiką, jest walnięty po prostu, niezdolny do związków kobieta, która się temu poddaje ma tendencje do poddawania się przemocy - niestety efekty tego opisała jedna z pań przemoc, nawet gdy pozornie sie na nią godzimy, pozostaje przemocą i wymaga bardzo długiego czasu, żeby dojść do siebie bardzo współczuję ja po takim układzie dochodziłam do siebie 3 lata prawda jest okrutna

szkoda,że się nie rozumiemy :o Przytrzymanie za ręce oczywiście wyklucza wsadzenie palca w oko :) ale nie ogranicza całkowicie ruchów. Jeśli dostałabyś mocno w twarz np z pięści,to co nie stracisz na chwilę świadomości? No dobrze nie będę już z Wami polemizował :) Wyraziłem tylko swoją opinię :)

uwiez mi, on nie jest glupi, tu chyba zaszlo jakies nieüporozumienie. ale to w sumie nie twoj temat: gwlat. bo to cos innego niz te zwiazki o ktore ty pytalas