Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sex bez zobowiązań

Psychika po związku opartym na sexie bez zobowiązan

Polecane posty

Gość ona w zw bez zobowiazan
czuje, ze dzieje sie cos niedobrego, on zbyt wiele wymaga. i jeszcze mi na koniec powiedzial, ze chcialby abym mu wlozyla wszystkie palce do odbytu. To mnie przerazilo. Sex bez zobowiazan tak? ale chyba w moim odczuciu zaczynam robic cos wbrew sobie. zle sie z tym czuję, co on ze mna zaczyna wyprawiac? posuwwa sie za daleko.

Gość do sex bez zobowiązań
są organizacje kobiece, gdzie przyjmuje psycholog jest niebieskalinia dla ofiar przemocy są poradnie psychologiczne poszukaj pomocy poczytaj tez tutaj chociaz ten link jest stary http://www.hli.org.pl/cgi-bin/hlinews/fullnews.cgi?newsid1070532974,47802, i nie odpuść bydlakowi - dla zasady i dla siebie, dla swojego przyszłego zycia

Gość nie chciałąbym mieć
rada powyżej bardzo cenna telefon mało kosztuje, zawsze to będize jakiś krok do przodu, coś dla siebie zrobisz, a to przecież najważniejsze. Nie ma dla Ceibie na świecie ważniejszej osoby niż Ty sama. Pozdrawiam raz jeszcze

Gość nie chciałąbym mieć
zrobiłaś co mogłaś. On zrobił co chciał. Kto powinien się bardziej wstydzić a kto bardziej się wstydzi teraz? Pomyśl. Facet robi coś źle, a Ty się doszukujesz winy w sobie i przejmujesz automatycznie winę na siebie. Z tym i innymi problemami sobie spokojnie poradzisz pod warunkiem, że o siebie zawalczysz. Masz tylko siebie a traktujesz się źle. Zawalcz o siebie, nie zostawiaj siebie bez pomocy, to samo nie przejdzie:(. Kochana. Zadzwoń jutro, co Ci szkodzi. Zapytaj się o formy pomocy i co możesz zrobić. To może naprawdę zmienić Twoje życie. Potrzebujesz troski i delkatności a nie brutalności (autoagresja) i braku zrozumienia (to robisz wobec siebie samej). jutro z rana to tylko parę minut

Gość do sex bez zobowiązań
poczytaj statystyki - podobno wiele gwaltow zdarza się wlasnie ze strony kogos, kogo ofiara zna a nie ze strony obcego-nie Ty jedna z tego widać

Gość do sex bez...
w ośrodkach pomocy rodzinie można "z ulicy" wejść i porozmawiać z dyżurującym psychologiem , w moim mieście te osrodki działają całodobowo (nie przejmj się, ze Twój problem to nie rodzinny, tak nazwali te ośrodki), nie kończy się na jednej rozmowie, normalnie ustalą Ci plan spotkań, jeśli wyrazisz na to chęć, ...to jest bezpłatne, ...pomaga już pierwsza rozmowa, nie czekaj.

ale co ja mam powiedziec takiemu psychologowi??? jak zaczac rozmowe?? wejde i co?? dzien dobry, mam problem bo nie wiem ale chyba zostałam zgwałcona???:( chyba nie dam rady tam isc i obcemu człowiekowi o tym opowiadac:(

Gość przecież już...
opisałaś swoją historię na kafeterii. Udało Ci się! I maila uda Ci się napisać tylko uwierz, że to możliwe. Zobacz, wszyscy Cię tu wspieramy i naprawdę wierzymy, że dasz radę.

Gość moze jak
posiedzisz dluzej tu na kafeterii przejdzie ci samo dostalas rady a ty wciaz swoje karmisz sie tym co sie stalo czy chcez o tym zapomniec wybor nalezy do ciebie

Gość przecież już...
a gdzie chcesz napisać? znalazłam w necie coś takiego: NEWW - Polska oferuje bezpłatną pomoc psychologiczną dla kobiet doświadczających przemocy w rodzinie Pomoc ta obejmuje: * konsultacje w kontakcie indywidualnym, * grupę wsparcia dla osób doświadczających przemocy domowej, * grupę psychoedukacyjna dla ofiar przemocy w rodzinie * grupę psychoedukacyjna dla osób współuzależnionych Zadzwoń i umów się na spotkanie z psychologiem Tel. 0 58 344 38 53 Porady udzielane są także przez internet: porady@neww.org.pl Jeśli będziesz pisać bezpośrednio do ośrodka pomocy psychologicznej to możę najlepiej wywalić to wszystko z sibie od razu... albo powoli, jak chcesz, najważniejsze żebyś zrobiła ten pierwszy krok...

napisałam teraz takie pytanie gdzie ogłabym sie zgłosic u siebie w miescie do psychologa ale tak na ubezpieczenie i czy jest taka mozliwosc...zobacze czy cos odpiszą i co

Gość nie chciałąbym mieć
daj znać jak coś będzie wiadomo

Gość nie chciałąbym mieć
psycholog to nie druga osoba co? Poza tym, byłeś czy zmyślasz?

Gość nie chciałąbym mieć
z tego co napisałeś wnioskuję, że byłeś u psychologa skoro tak to dobrze znasz, .... a może sam jesteś psychologiem skoro już postawiłeś diagnoze, że jestem kretynką?

Gość nie chciałąbym mieć
autorko Krok pierwszy za Tobą, teraz tylko trzeba to pociągnąć.

Gość nie chciałąbym mieć
a skad wiesz, że nie kocham karola Nie dość, że psycholog, który wyciąga od ludzi kasę, to jeszcze niedoinformowany psycholog jesteś

jeżeli ktoś mi odpisze.... kiedyś, juz jakiś czas temu napisałam na gg do takie osoby z organizacji udzielającej pomocy ludziom, którzy mysla o samobójstwie....ale ta osoba nie odpowiadała

Gość nie chciałąbym mieć
dlatego moze warto iść osobiście. Mieszkasz w dużym mieście?

Gość GIŁA ATOMIC POWER SOPOT
JESTEM AKURAT PSYCHOLOGIEM I WIEM ŻE TO KRETYNI BO LUDZIE NAM UFAJĄ A SAMI MOGĄ DAĆ RADĘ LEPIEJ OD NAS ZAPRASZAM NA POWERLIFTING.PL TAM JEST KAROL KOŁTOŃSKI CIŚNIE 272,5 W KAT DO 100 W 2006 W WARSZAWIE MIAŁEM PIERWSZE MIAJSCE W KAT 67,5 ALE KAROL KOŁTOŃSKI TO NAJPIĘKNIESZY CHŁOPAK NA ŚWIECIE

tak, mieszkam w dużym mieście tylko nie wiem gdzie iść...znalazłam taką prywatną przychodnię, która przyjmuje tez na ubezpieczenie i tam jest psycholog ale czasami tam trzeba za niektóre usługi cos płacic.....moze sie niedługo zmobilizuje tam pójsc chociaz to trudne

Gość nie chciałąbym mieć
podaj namiary "psychologu" żeby nikt do ciebie broń Boże nie trafił Autroko, słuchaj nie myśl za dużo tylko ...masz dziś trochę wolnego? Idź, dowiedz się. Pamiętaj walczysz o siebie i będzie trudno (to mogę obiecać), ale warto.

Gość nie chciałąbym mieć
mam nadzieję, że Ci się uda Chcesz pogadać o tym jeszcze (kwestię psychologa zostawiłabym jak jest - teraz wszystko w Twoich rękach i nie ma co tego dalej ciągnąć)