Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwne pytanie

guzek w pochwie????

Polecane posty

Gość dziwne pytanie

mam dziwne pytanie dla niekorych moze byc nawet smiszne ale prosze o powazne wypowiedzi. niepokoi mnie to ze w pochwie mam taki jakby guzek, taka jakby fasolke czy cos. co to moze byc??? mam 18 lat i jeszcze chyba do konca nie zna,m swojej budowy ciala:( prosze o pomoc

Gość dziwne pytanie
:D

Gość o boszeeeee
nie wiem moze to szyjka macicy?? a gdzie to dokladnie jest???

Gość dziwne pytanie
to jest taki dzyndzelek wystaje mi w pochwie. nawet nie wiem jak to opisac. boje sie ze to cos powarznego:(

Gość wydaje mi sie ze
moze to byc nadzerka

Gość dziwne pytanie
jaka nadzerka?? co to dokladnie??

Gość dziwne pytanie
no ludzie odpowiedzcie!!! plissss

Gość punkt g

Gość dziwne pytanie
ale to nie pkt g... to taka jakby kosc wystajaca porosnieta skora. qwa co to jest

albo to prowokacja albo na serio nie znasz swojego ciala!to szyjka macicy:Dnormalna czesc ciala kazdej kobiety:)

Gość jeśli wystaje
to chyba łechtaczka :P

a to jest w środku czy na zewnątrz?:D

Gość dziwne pytanie
anu--- to jest w srodku

Gość dziwne pytanie
ale szyjka macicy jest tak plytko ze moge ja dotknac paluchem?? bo ja ja czuje palcem!!

Gość tez cos takiego mam
no wlasnie tez takie cos mam na tylnej czesci scianki tak po srodku miedzy wejsciem a szyjka,jakby dzyndzel :P i nie jest to szyjka macicy :P w sumie nie wiem od kiedy to mam nie wkladam sobe paluchow codziennie :O

Gość dziwne pytanie
no ale jak to jest szyjka macicy i wyczuwam to palcem to jak tam wchodzi czlonek to co z tym dzyndzlem czyli ta szyjka macicy sie dzieje???? wiem ze to smieszne ale mloda jeszcze jestem:D moze ktos mi odpowie?? bylabym bardzo wdzieczna:D:D:D:D:D:

Szyjke macicy mozna wyczuć palcem - wiedzą o tym te, które badają się niemal codziennie w celach NPR choćby.Szyjka ma różne położenie zależnie do pozycji wjakiej się znajdujesz. Np gdy leżysz - jest dalej, niże gdy siedzisz. Stąd stosunek nie przeszkadza szyjce w istnieniu ;)

Gość vanilia567
mam pewien problem, coś podobnego do tego już tu opisywanego, mianowicie w pochwie zaraz przy wejściu mam już wcześniej nazwany tutaj 'dzyndzelek'... tyle że zauważyłam że po stosunku 'dzyndzelek' ten puchnie i twardnieje, robi się na tyle duży i obolały że niemożliwe jest ponowny stosunek... i żeby nie było wątpliwości, pójde do lekarz - bo zapewne zaraz to przeczytam - tylko że do mojego lekarza wcześniej niż za tydzień się nie dostane a już teraz chciałabym się dowiedzieć czy któraś z was spotkała się z czymś podobnym. :)

Gość vanilia567
dodam jeszcze że podczas stosunku wystąpiło plamienie i wraz z końcem stosunku ustało... może to o czym pisałam ma jakiś związek (rok temu miałam usuwaną nadżerke)

Gość fg
Również dzisiaj zauważyłam takowy 'dzyndzelek'. Czy to możliwe zeby to były jakieś resztki błony? Nigdy wcześniej tego u siebie nie widziałam.

Gość dzyndz
hej ja tez wlasnie cos takiego mam bylam u ginekologa ale nie stwierdzil zeby mi cos dolegalo. jest to jasne rozowe i wystaje mi z srodka... jak to dotykam i to w ogole tego nie czuje jak by to bylo jakis obce cialo

Gość woaaawoaaaa
też mam cos takiego tylko że to mnie czasami bardzo boli. W ogole to nie mam na srodku takiego wejscie. Tylko taki 'sznureczek' gdziec połtpra cyntymetrowy. Nie uprawiałam jeszcze seksu i się boję..