Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Matteusz

Rodzice powinni kupowac swoim dzieciom mieszkania

Polecane posty

Tak powwinno byc w normalnym spolecznestwie. Rodzice powinni ulatwiac start dzieci w doroslosc

tak, to na pewno duża pomoc i łatwiejszy start, ale żeby zaraz \"powinni\".... poza tym w naszym państwie nic nie jest normalne :O

hehe czlowieku.... no dobrze ale tylko tym nierozgarnietym, co sami nie potrafia sie w zyciu dorobic:)

Gość ciekawskaaaaaa
ciekawe co będziesz mówił, gdy wypadnie na Ciebie kolej, a bedziesz mieć 5 dzieci ;)

Gość o boszeeeee
ale glupio gadasz. ludzi nie stac na to zeby kupowac mieszkania dzieciom. wiadomo moga pomoc jak dzieccko sie zeni i dolozyc troche ale zeby od razu kupowac??? to jet Polska. metrt kwadratowy za 6tysiakow:D

Gość kurnachatka
co wy chcecie od mateusza? to przecież jasne że jak rodzice zarabiają po 1000zł to powinni kupować swoim dzieciom mieszkania :O

Gość katon z biedronki jest tani
postawi sobie pod mostem i git mieszkanko. Zaproś nas Matteusz to opijemy twój karton 🖐️

Gość Mala Agnes
powinni nawet nam zrobic badz urodzic dziecko. probklem z szukaniem partnera bylby z glowy.

jak ich stac to czemu nie. tylko co jak ktos ma 4 dzieci i ledwo na chelb wystarcza?

Gość ereew
nic nie powinni ale mojej siostrze ojciec wybudowal dom a ojciec jej meza dal dzialke w dobrym miejscu na obrzezach miasta , na pewno im to bardzo pomoglo bo chcieli brac kredyt rozlozony na 30 lat , wczesniej mieli mieszkanie 70 m w centrum ktore dostanie druga siostra a mi zostanie ich dom ktory ma dopiero 6 lat czyli calkiem nowy i bardzo duzy , doceniamy to bo to niesamowita pomoc ze strony rodzicow

Gość Ja................
swojemu dziecku chaty nie kupię, bo mnie nie stać. Sam musi sobie poradzić. I dobrze. U nas dzieci maja taka postawę roszczeniową, oczekują, że się im wszystko da. Do 30-stki mieszkaja razem z mamusią i tatusiem, a jak nie, to tez najchętniej do mamusi na obiadki, potem mamusia ma obowiązek pilnować wnuki itd Jakby rodzice nie mieli prawa do realizowania siebie. na zachodzie jest zupełnie inaczej, dzieci się szybko usamodzielniają i dbają o siebie, a nie wiszą na karku swoich rodziców.

Gość pf
taaa dzieci sie szybko usamodzielniają NA ZACHODZIE bo tam można życ a nie wegetować jak w polsce! :o

Gość Ja................
Owszem warunki sa inne. Ale tam, jak chcą kupić domek, to też biorą dożywotni kredyt. Tez tam nikt za darmo nie daje.

Gość sleepy princess
miesszkam w Niemczech, tu tez się nie kupuje domu czy mieszkania za 3 wypłaty - tez bierze się kredyty i spłaca 30 lat. Co wy myslicie, że tu pieniądze rosną na drzewach ? Tez tryeba na nie zapierdalać