Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brzusia

Dzieci Diabłów ..SUPLEMENT !

Polecane posty

Jaaga... ja mam sąsiada piętro wyżej. Ma pół roku i charakterek typu Zuzia:) Będą sie dogadywać bez słów! Będzie dziedziczył po Zuzannie:) No i zastanawiam sie nad ciuchami... Trzymać to dla następnego dzieciaczka czy nie?? Powoli zaczyna mi brakować miejsca w garderobie:o

Hej! U mnie znowu szpital :( Karolinka skończyla dziś brać antybiotyk, ale od samego rana gorączkuje. Łuki wrócił ze szkoly też z gorączką. Godzinę temu mała miała 39,5 :O Chyba jakiegoś wirusa podłapali. Ale ostatnio coś dużo tego. Wogóle Łuki ktory raczej nie chorował. Coś mi się wydaje, że przemęczony jest .... Mam narazie dość....

Sylwuś=> :O 😘 Ślę dobre fluidy dla twoich maluchów :)😘 Polewam! :D:D:D Dzwonił szef murarzy - zwolnił im sie termin i wchodzą do nas w poniedziałek :D:D:D Zaczęło się! :D Robimy funament :D Flyfly=> tak wiem, że dobrze jak fundament przezimuje :) Myślałam, zę chodzi o osiadanie, ale ci murarze mówią, ze jak dobrze zrobione to nie osiada, tylko chodzi o to że lepiej się zagęści fundament (ale jestem spec ;):P:D ). Dlatego chceiliśmy przed zimą. Poza tym wtedy na wiosnę można zaczynać, już jak śnieg stopnieje, a nie jak będzie bardziej sucho :) Jaaga=> Rok temu? :)

Dobry wieczor........ Sylwus trzymaj sie kobitko moc usciskow dla dzieciaczkow i buziaczkow :):) Gosika nawet bardzo by bylo jak by mrozem go porzadnie potraktowalo mowie o fundamencie:):)Fakt na wiosne dobrze budowe zaczynac:):) Lece maly dzisiaj walczyl 2 h z zasypianiem tak go wszystko bawilo gorzej z mezem bialej goraczki chlop dostal 🖐️

Gosikka... tylko pamiętaj żeby zalać w fundamentach jakieś zdjęcie rodzinne:) I może jakiś list??:)

Flyfly=> i chyba tak będzie :) Grzywcia=> dlaczego? :D:D:D A, zapomniałam. Jasiek też ma bzika na punkcie ogórków kiszonych :)

GOSIA GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wiesz ze bardz przezywam te Wasza budowe 👄 Grzywka co to oznacza?? :) Sylwunia trzymam kciuki za zdrówko dzieciakow!!! ❤️ u nas sypie sypi sypie sypie napierdala śniegiem równo :-0 :D

U nas pada, ale słabo. Sylwia dużo zdrówka dla dzieciaczków. ❤️ Dosza jak Maksio? Gosikka, nie rok temu tylko 3. Niby nam się nie spieszyło, dopiero Kornelia nas pogoniła :) Nie jem, nie śpię, przeżywam. za tydzięn przeprowadzka, termin najgorszy z możliwych. W piątek mam doroczną firmową kolację, i powinnam byc i chcę. Sobota przeprowadzka i ostatki, a poniedziałek i wtorek jestem w Warszawie na szkoleniu. jak mnie to nie zabije to na pewno wzmocni. Flyfly u nas też tata usypia. Dzisiaj wygonił mnie z pokoju i 5 minut później dziecko już spało :) Grzywa nie trzymaj ciuchów po Zuzi, przeciez to sama przyjemność kompletować wyprawkę i kupowac ciuszki. Ja to uwielbiam. Zawsze jak wejdę do re-kids wychodze z czymś. Innych fajnych sklepów u mnie niet :( Dermika :)

Donia=> 😘 ❤️ Jaaga=> na pewno cię wzmocni :D😘 He he u nas tez usypia tata :) . Sam chciał i jak skończyłam dawać pierś na noc, to tak zostało (wyjątkiem są \"bardzo ważne mecze\" ;) piłki nożnej - raz na 2-3 miesiące, albo poważniejsza choroba małego :) ) Dobranoc laseczki :)

Cześć dziewczyny Dziękuję za życzenia. Dziś wydaje się być troszkę lepiej. Byliśmy dziś jeszcze raz u lekarza, bo gorączka spadała tylko na chwilę po Ibumie, a potem rosła z powrotem. Jak do jutra do południa nie przejdzie to mam włączyć antybiotyk. Na razie mam obserwować czy nie wychodzi wysypka, bo to może być trzydniówka. Jutro koło południa będą pełne 3 doby. Chodzę na rzęsach, idę się zdrzemnąć, Maksiu przed chwilą zasnął, muszę skorzystać z okazji. Buziaczki dla wszystkich 😘

Hej :) Beznadziejnie działa ostatnio kafeteria, wogóle nie mogę na nią wejść :O Ciekawe czy uda mi się wysłać ten post :O

Sylwuś=> fakt :O Ale ci się udało :D:D Gosza=> 😘y dla Maksia i dla ciebie :) Myślę, ze t trzydniówka, tez mieliśmy :)

Wysłał się chyba po 40 min. ciekawe ....byłam tu kilka razy i go nie było ....

Gosikka... bo tak sie robi:) Żeby pozostawić po sobie ślad. Może kiedyś w jakimś muzeum będzie można Was oglądać:) To tak jak z sadzeniem drzewa jak sie rodzi dziecko:) Wiecie coo... mi kafe działa bez zarzutu.

Grzywcia=> Aha, ale czy beton tego nie zepsuje? :O :) No nie wiem, niech się Flyfly wypowie, bo z betonu chyba jest specem ;):D

Grzywcia=> Aha, ale czy beton tego nie zepsuje? :O :) No nie wiem, niech się Flyfly wypowie, bo z betonu chyba jest specem ;):D

Grzywcia=> Aha, ale czy beton tego nie zepsuje? :O :) No nie wiem, niech się Flyfly wypowie, bo z betonu chyba jest specem ;):D Kurde, teraz ja nie moge wysłać :O

Hej ............ Szpec Gosiak mowisz tak schowaj ladnie w metalowe pudeleczko i popros panow o umieszczeniu w odpowiednim miejscu pewnie bedzie na samym dole. Tradycje zwyczaje fajna rzecz bedziesz zawsze wiedziec ,ze cos jest od siebie w tych murach cos cieplego :):) nie wiem czy dobrze to wyjasnilam:):) Majorek fajna ta piasko cos tam ,ale napewno jescze nie dla mojego lobuza:):) Sylwia jak tak dzieciaczki. U mnie kafe jest ok

Tak, Flyfly wiem o co chodzi :) Miła rzecz. A to rzeczywiście taki zwyczaj? Jakoś nie słyszałam :O:) papa :)

Dobry wieczór :) Gosikka ezoteryka pewnie wyjaśniłaby to tak, że mury \"przechodzą\" Waszą energią :) Tak jak tez z obrączkami, że nikt ich przed Wami nie powinien zakładać itp :) żeby były \"czyste\" wolne od obcej energi..i.. coś tam.. no :) :P Grzywa ja ciuszki wywożę do mamy, jak i moje własne ciuchy po sezonie (znaczy teraz letnie) :) Sylwia ❤️ powrotu do zdrówka na stałe ;) Jaaga ja ciuszki zatrzymuję, co mnie oczywiście nie powstrzyma od kupowania nowych :D:D Gosza i jak lepiej? Były czasy na Kafe, że na wieelkich topikach (jak Diabły) Posty n nowej stronie pojawiały się dopiero po kilku wpisach - udało się to obejść przez modyfikację linku - żeby uzyskać nową stronę ;) Flyfly taak jeszcze na piaskolinę za wcześnie i dla Małgosi :) poza tym, jak zobaczyłam tą cenę.. ale dziś byłam w markecie (i wszystkie zabawki oglądałam :) ) i tam były różne zestawy i dużo tańsze też. A Małgosia wtedy nie zasnęła.. - przegrałam :P ;) Wołała na nocnik i takie tam.. dałam sobie w końcu spokój. Niestety po południu (koło17) przysnęło się dziecku, gdy my odpoczywaliśmy po obiedzie.. No i potem znów męczyłam się i czekałam, aż łaskawie zaśnie 1,5 h po czasie.

Ojjjj... Gosikka chyba sobie cuś chlapnęła..powtarza się;););) Majorek... też bym wywiozła, tylko ze moja mama, mimo ze ma większe mieszkanie, to niestety mniej w nim miejsca:o To typ kobiety, której wszystko sie przydaje:o Nawet pojedyncze skarpetki:)

Grzywa :) W Perfekcyjnej pani domu (w tvn style) było kilka patentów na użycie skarpetki.. ;) :P Mój pokój jest nadal tam moim pokojem i jest tam jeszcze dużo moich rzeczy (i ciuchów, które nadal noszę) Dobranoc