Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przegrałam życie

NIGDY NIE BĘDĘ MIAŁA CHŁOPAKA - kto jeszcze?

Polecane posty

Gość Kamoroso
wszystkie moralne krakuski o rozsadnym BMI mają szansę u mnie na miłość i seks

a ja was wszystkich przebije bo mam 151 cm wzrostu i waże 95 kg i postawcie sie w mojej sytuacji :-(

Gość odnosze wrazenie
no puszysta wspolczuje, trzymaj sie:)

Gość odnosze wrazenie
autroko mam ochote porozmawiac z Toba na gg, co Ty na to??

do tego nie jestem za ładna niestety, mam jakieś takie rudawe włosy i krzaczaste brwi których wcale nie umiem wyregulować i wąsik z którym nie wiem co zrobić. a mogłabym długo wymieniać jestem tym strasznie zdołowana

ja mam 22 i też właściwie nigdy nikogo nie miałam bo jak mnie kto zobaczy to ucieka gdzie pieprz rośnie i wtedy chce mi sie płakać

Gość odnosze wrazenie
Puszysta, jedynym pocieszeniem moze byc fakt, ze inni maja gorzej, poza tym pewnie przesadzasz

puszysta to zrób coś! twoje niektóre problemy mogą przecież zniknąć w bardzo krótkim czasie, nie wiem czemu brak ci mobilizacji wybierz sie do kosmetyczki - sama przyjemność. wyreguluje ci brwi i zrobi co tam sobie tylko zechcesz idz do fryzjera, strzel se jakiś fajny fryz ale pewnie myślisz - po co mam to robić skoro i tak to niweiele zmieni bo jestem gruba? przecież możesz też schudnąć, no ale to akurat będzie wymagało czasu może łątwo mi mówić bo nigdy nie miałam problemów z wagą, ale tak to widze

gorzej jak ide do sklepu to rozmiaru brakuje na mnie jak widze jak sie ekspedientki śmieją to jest mi bardzo przykro i nie przesadzam bo 151 cm i 95kg to już jest tragedia nie sądzisz??

Gość bucia
ja nie bede miala, juz stracilam nadzieje :( 😭

Gość odnosze wrazenie
Autorko Asiu, porozmawiamy o wszystkim i o niczym, poprostu poklikamy:)

Gość MICHOL
JA TO DOPIERO MAM PRZEGRANE ZYCIE NIGDY NIE MIALEM DZIEWCZYNY BO JESTEM TAK BRZYDKI ZE KAZDY KTO NA MNIE SPOJRZY TO SIE ZEMNIE SMIEJE ALBO SIE KSZYWJA NA MOJ WIDOK ZA*****E NIE

Gość kara.....
Puszysta, ja też mam tu i ówdzie za dużo ciałka. Dziś poszłam kupić spodnie - nienawidzę tego robić. Widzę dziewczyny tam sprzedające - solarium+getry+mini spódniczki... mnie nie ich wygląd dobija. Patrzą na mnie tak, jakby chciały powiedzieć: "a Ty tu czego? I tak nie ma Twojego rozmiaru"... :-( Choć dziś czekała mnie miła niespodzianka - sympatyczna sprzedawczyni. I chociaż mam wielki tyłek, to ze sklepu wyszłam zadowolona. ;-)

Gość bucia
nie bede miala bo nie potrfie siebie zaakceptowac, bo nie pozwalam sie nikomu do siebie zblizyc, boje sie tego, boje sie ze ktos pozna moja prawdziwa twarz, boje sie braku akceptacji i tego ze ktos moze mnie wykorzystac dlatego jestem sama. chce sie zmienic ale obawiam sie ze juz za dlugo trwam w tym stanie i nie bede w stanie nic zrobic :(

Gość MICHOL
A JA JESZCZE MAM NADZIEJE ZE TO ZE MOJ LOS SIE ODWRUCI BO JAK BYM STRACIL JA TO KONIEC

Gość hy
mialam nadzieje przez wiele lat, dzis juz ta nadzieje prawie wygasla. moze to i dobrze, przynajmniej nie bede juz sie łudzic. zawsze mowilam sobie w tym roku kogos poznm, w te wakacje na pewno, do sylwestra ktos sie znajzie i tak lata mijaly. juz nie mam nadziei nie chce jej miec. potem jest tylko rozczarowanie i zal

Gość bucia
hy to ja bucia

ja zawsze gdy ktoś wpadnie mi w oko myślę: \"a może akurat w jego typie nie jestem\" \"na pewno jemu się nie spodobam\" \"przecież na świecie jest tyle innych dzieczyn\" \"a niby dlaczego akurat ja\" :D

Gość bucia
przegralam zycie- tez tak mysle. dlaczego ja skoro jest tyle innych ladniejszych, lepszych, inteligentniejszych itp dziewczyn. zawsze mysle ze nie mam szans

Gość niezalogowany
" zawsze mowilam sobie w tym roku kogos poznm, w te wakacje na pewno, do sylwestra ktos sie znajzie i tak lata mijaly." jakbym czytal siebie :( ale ja jeszcze mam nadzieje, ze to sie zmieni

Gość aaaaasiiiiaaaaa
nie macie czego zalowac :) ja od 4 miesiecy nikogo nie mam i jest mi z tym duzo lepiej niz kiedy chodzilam z kims. moge robic wszystko na co mam ochote i nikt mnie nie usidla. hahaha. w rodzinie pewnie bede uchodzic za stara panne bo mam 23 lata i zamiast sie ustatkowac zm ieniam facetow jak rekawiczki :)

a ja nikogo nie mam bo....? z jednej strony nie chce, z drugiej jakos tak wyszlo... w sumie juz troche dlugo jestem sama. jakies pol roku, jak ten czas szybko leci...