Malowany 661 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, crazyyyy napisał: Zrozumiałam ze po 10tej próbie podania prawidłowego maila wyslala fotke Juz nie dodawaj. I to by było na tyle. Nie było mowy, że to za niewzywanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 8 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Malowany napisał: Na tym zdjęciu co widziałem, według mnie nie. A podobna do tych brzydkich starych fląder które wstawia w awatary? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 661 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, crazyyyy napisał: A podobna do tych brzydkich starych fląder które wstawia w awatary? Wręcz przeciwnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 8 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Malowany napisał: Juz nie dodawaj. I to by było na tyle. Nie było mowy, że to za niewzywanie. Aaa czyli choezilo tylko o ten element nieobrażania i tego sie tyczył komentarz ‚gdzie to wyczytałaś’. mialam cicha złudna nadzieje ze jednak ogarnia na tyle żeby po pijaku zdjęc nie wysyłać po kafeteriach ale nadzieja okazała sie matka głupich jak zwykle co za durna laska Edytowano 3 godziny temu przez crazyyyy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tworki jukon welcome 15 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Malowany napisał: Na tym zdjęciu co widziałem, według mnie nie. Jeżeli ona ma 30 lat a fota miała być z 2008 to oceniałeś zdjęcie 13 latki? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 661 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, tworki jukon welcome napisał: Jeżeli ona ma 30 lat a fota miała być z 2008 to oceniałeś zdjęcie 13 latki? Co sugerujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 8 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: Co sugerujesz Ale serio wyslala zdj z 2008 czy to tez beka? ja pjerdole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tworki jukon welcome 15 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: Co sugerujesz Nic zupełnie, czytam co napisała, że fota z 2008 i była dziewczynką wtedy jak sama napisała i mam bekę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 661 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, crazyyyy napisał: Aaa czyli choezilo tylko o ten element nieobrażania i tego sie tyczył komentarz ‚gdzie to wyczytałaś’. mialam cicha złudna nadzieje ze jednak ogarnia na tyle żeby po pijaku zdjęc nie wysyłać ale nadzieja okazała sie matka głupich jak zwykle co za durna laska Przecież nic się nie stało. Zdjęcie nie będzie nigdzie latać i tak dobrze, że nie ma publik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 661 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, tworki jukon welcome napisał: Nic zupełnie, czytam co napisała, że fota z 2008 i była dziewczynką wtedy jak sama napisała i mam bekę A ja, że ładna czy coś mi za to grozi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tworki jukon welcome 15 Napisano 3 godziny temu Ona ma jakiś kompleks lolity a potem rozumiem było już tylko gorzej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 8 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Malowany napisał: Przecież nic się nie stało. Zdjęcie nie będzie nigdzie latać i tak dobrze, że nie ma publik Jak na trzeźwo stwierdzi ze na trzeźwo zrobiłaby to samo to wtedy można uznać ze nic sie nie stało. laska jest napjerdolona i prawda jest taka ze jutro będzie tego zalowac zreszta już tutaj w temacie padlo legendarne ‚usuń To’ wspolczuje ale nikt jej siła wódy do gardła raczej nie leje Edytowano 3 godziny temu przez crazyyyy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tworki jukon welcome 15 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: A ja, że ładna czy coś mi za to grozi? Po prostu mega krindż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 12 Napisano 3 godziny temu 0dbyt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobra zmiana 0 Napisano 3 godziny temu co za afere krecicie ? wrobelek wariacie po cos mi te posty zglaszal na poprzednim nicku ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 8 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, tworki jukon welcome napisał: Ona ma jakiś kompleks lolity a potem rozumiem było już tylko gorzej? To jest ostatni raz kiedy wygladala młodo, rok później wjechała już żołądkowa gorzka Nie no cyrk już nawet ciężko kopać leżąca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 8 Napisano 3 godziny temu Cycki jeszcze pokaz gina, ale może już po wieku 13 lat bo malowany może mieć problemy 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 12 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, crazyyyy napisał: To jest ostatni raz kiedy wygladala młodo, rok później wjechała już żołądkowa gorzka Nie no cyrk już nawet ciężko kopać leżąca. Jutro temat zniknie i będzie udawanie normalnej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 661 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, tworki jukon welcome napisał: Po prostu mega krindż Chciałbym tylko dodać, że zdjęcie z 2008 roku mnie nie interesowało i zapytałem o aktualne. Mój komentarz dotyczący jej urody, odnosił się do zdjęcia, gdzie gina była w szkole średniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 24 Napisano 3 godziny temu Brzydzę się wami… pierwszy raz to pisze, ale naprawdę to co piszecie jest okropne.. wyobraźcie sobie że po drugiej stronie jest żywy człowiek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 12 Napisano 3 godziny temu A jom i tak każdy widział na kowbo dzięki byczemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 661 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Smerfetek napisał: Jutro temat zniknie i będzie udawanie normalnej Ciekawe, czy będzie mnie cisnęła na dzień dobry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tworki jukon welcome 15 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: Chciałbym tylko dodać, że zdjęcie z 2008 roku mnie nie interesowało i zapytałem o aktualne. Mój komentarz dotyczący jej urody, odnosił się do zdjęcia, gdzie gina była w szkole średniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 661 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, G i n a napisał: Brzydzę się wami… pierwszy raz to pisze, ale naprawdę to co piszecie jest okropne.. wyobraźcie sobie że po drugiej stronie jest żywy człowiek. Dlatego ja już ciebie nie zaczepiam 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 12 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, G i n a napisał: Brzydzę się wami… pierwszy raz to pisze, ale naprawdę to co piszecie jest okropne.. wyobraźcie sobie że po drugiej stronie jest żywy człowiek. Haha haaaa Haha w lzawe tony uderzasz szloro po obrażeniu wszystkich oprócz salowej. No prawie nam łzy pociekły ze wzruszenia Edytowano 3 godziny temu przez Smerfetek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 24 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: Dlatego ja już ciebie nie zaczepiam Miło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 661 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, G i n a napisał: Brzydzę się wami… pierwszy raz to pisze, ale naprawdę to co piszecie jest okropne.. wyobraźcie sobie że po drugiej stronie jest żywy człowiek. Nie przejmuj się nimi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 12 Napisano 3 godziny temu Pokaz łile nam ocenimy sprawiedliwie i obiektywnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 24 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Nie przejmuj się nimi. Nie mam zamiaru. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 661 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, G i n a napisał: Miło. Tylko ty team salowa, więc moze dochodzić do spięć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach