Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawskaaaaa

Wolna z wyboru, a jednak czuję sie samotna i zła!

Polecane posty

Gość ciekawskaaaaa
a wiecie co jest najgorsze, że nie mam nawet kolegów z którymi mogłabym wyskoczyć na piwko, impreze, czy uroczysty obiad ;) miałam dwa gołębie na dachu :o jeden bardzo zakochany dostał kosza, za szybko, po tygodniu chciał mnie przedstawiać rodzicom i już "budował dom" ;) uciekłam, milczał, az niedawno znów sie odezwał, niby dalej go trzyma... :) ale jest teraz w Iraku, no ale wróci, myśle może warto spróbowac :) aż pare dni temu chciał sie pochwalić fotkami, dał adresik na fotke.pl i co widzę? jak to jego znajomości bujnie kwitną :D sorry, ale ja się dzielić nie będe,a ktoś tu jest nieszczery drugi gołab, chłopak z neta... ponad pół roku a jak zwlekałam, zwlekałam ze spotkaniem.... mimo, ze coraz bardziej angażowałam się w tę znajomość i on coraz bardziej mi się podobał :) i co? i któraś sie z nim spotkała, a moje 5 minut minęło, i moje starania juz teraz na nic :( tej porażki najbardziej mi żal, bo nie dałam wogóle szansy... z drugiej strony, jego wybór, widocznie nie lubi mnie aż tak, jak ja jego, chociaż mam cichą nadzieję, ze może jeszcze.... jaki morał?

Gość checiwa zona
A moze czasem trzeba dac szanse? Ja w moim mezu tez nie zakochalam sie od razu. na pierwszej randce nawet malo mi sie podobal chlopina. zastanawialam sie czy po tygodniu nie uciac znajomosci. Nie wiem czemu tego nie zrobilam (sila wyzsza nade mna czuwala), wiem natomiast ze gdybym to zrobila to stracilabym milosc mego zycia bo jestem w nim zakochana na zaboj i nie wyobrazam sobie zycia bez niego. A jak pomysle ze przez moja glupote inna mogla mi go sprzatnac sprzed nosa obleam sie potem. dawajcie szanse chlopakom by nie przegapic okazji:))

Gość ciekawskaaaaa
tylko, zeby to sie nie obróciło w drugą stronę, będę dawać każdemu szanse, a ten właściwy nie będzie miał jak sie dopchać ;) a moze nasza przyszłosć jest zapisana w gwiazdach :)

Gość sammotna
Ja mam tak samo niby dobrze jest byc samej ale jak sa jakies imprezy to wszyscy maja pary, ja sie wtedy czuje jak piate kolo u wozu no i nie chcodze na imprezy. Czasami brakuje mi tej drugiej polowki zeby milo spedzic czas. Zauwazylam ze faceci jak poznaja dziewczyna to spotykaja sie tez ze strymi znajomymi a jak dziewczyna juz pozna kogos to odsuwa sie od znajomych tak jakby sie bala ze ktos jej ukradnie chlopaka.

Gość mara7
Witam wszystkich singli!Ja też jestem samotna,niby z wyboru...ale raczej dlatego,że nie umiem się zakochać drugi raz.Moja pierwsz i jedyna miłość zostawiła mnie jakies 2 lata temu.Po roku poznałam fajnego chłopaka i spotykaliśmy się,niestety nic z tego nie wyszło bo nie było "tego czegoś"miedzy nami.Największym problem są imprezy rodzinne,własnie przede mną jest wesele juzyna i co...będe musiał iść sama:-(.pozdrawiam Wszystkich

Gość Kulturalna
takie uczucie pojawia sie zawsze, kiedys - niby z wlasnego wyboru jest sie samemu, a jednak- czasem kazdy marzy o tym, by byl ktos, po prostu byl moze nie mozna miec wszystkiego

Gość kropek29
to ja poproszę taką mała szanse :) Dziewczyny pieszecie ze z wyboru a ja jestem sam ale nie jak wy Dałbym wiele aby było inaczej i co życie mi biegnie dzień miesiac i tak ciągle ktora przygarnie kropka !!

Gość ciekawskaaaaa
naklejało się kropka, na telewizor :D to były czasy... to fakt czas ucieka przez palce... chyba instynkt sie odzywa ;) dzis sobota, pare wesel odbywa się w moim mieście... ciekawe kiedy ja? ... byle tylko żadna z koleżanek nie planowała mnie zaprosić, bo nie wiem co ja bym zrobiła :(