Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość corobiccorboic

groża mi bija mnie - wlasni rodzice co robic!!

Polecane posty

Gość gość
Kochana mam podobnie. Jestem bita za dokładnie to co ty. Tylko może trochę mniej ale za to częściej. Mam 14 lat a moja siostra 16, bardzo ją kocham i TYLKO na nią mogę liczyć ona mnie broni. Na twoim miejscu zaczęła bym jakaś prace. Też nie chce nikomu o tym mówić wiem jak to jest. W dodatku mam dużo kasy dom i wg fajne mam życie ale okropnych rodziców. Musisz się wyprowadzić i zrozumieć ze to twoja ostatnia szansa

Gość Trzymaj się wierzę w cb
Kochana to znowu ja chcę Cię wesprzec. Pamiętaj niegdy nie jesteś sama. Trzymaj zawsze z tb coś ostrego w razie co-ja tak robię- Nie chce nikomu nic mówic bo bardzo ich kocham. Lecz ty masz 18 lat masz samowolke. Nie radzę Ci do nikogo dzwonić bo pójdziesz do domu dziecka i... dopiero będziesz miała opinie. Jeśli chcesz mieć fajna przyszłość. Teraz się staraj się do czasu az znajdziesz prace.jeśli masz jakąś przyjaciółkę poproś ją czy możesz z nią mieszkać

Gość gość
Coś mi to wszystko śmierdzi tutaj. Ona coś kombinuje. Czy ty wiesz dziewczyno jak ty bys wyglądała gdyby ciebie ojciec pięścią pobił i skopał ? ale jesli to jest prawda i on to zrobi jeszcze raz dzwon na posterunek i do szpitala po karetkt.

Gość gość
masz racje ona hyba fantazjuje

Gość gość
Spójrzcie prawdzie w oczy i przyznajcie sie dzieci, że macie z.aje.bist.a satysfakcję, kiedy uda się wam wyprowadzic rodzica tak z równowagi, że on nie panuje nad sobą. Mimo, że oni was biją, czujecie się wygrane, że to wy tak naprawdę sterujecie rodzicami.

Gość Mam tak samo

Nie powinni cie krzywdzić ja mam tak samo mama mine wyzywa szarpie a tata mnie wysmiewa ja tez sie wstydze ale radze ci idz do pedagoga