Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość corobiccorboic

groża mi bija mnie - wlasni rodzice co robic!!

Polecane posty

Gość dlugopisikkk
Ty wiesz co? Zapraw tego tatusia w łeb czymś albo w jakikolwiek sposób się obroń...😠sadystę jednego...i się nie bój. Niech zobaczą , że się nie dasz. Chamy spaprały Ci psychę normalnie i musisz z tym coś zrobić...😠 Mój ojciec jaki byl taki byl, ale nigdy nie odczulam, zeby uwazal mnie za gorszą.Wspolczuje Ci.

Gość dlugopisikkk
mialam kolezankę, którą ojciec po pijaku chcial uderzyć , matka jej się wykonczyla przez te historie ze starym, to jak mu przylała to się skonczylo... tylko, ze ona od razu się wyniosła .

Gość corobiccorboic
ja chce pojsc jutro w szkole do pedagoga. matka jest teraz taka milutka ojciec sie nie odzywa ja sie do nikogo nie odzywam. a siostrzyczka dostala ode mnie cala reka w buzke. rozryczala sie i poszla. ja sie nei przejmuje nimi. pojde do tego pedagoga, ciekawa jestem ich reakcji jak zzadzwoni, mam nadzieje ze jak poskarze pedagogowi to oni nie zrobia mi szlabanu na wszytsko...

Gość pamietaj
witam pedagog wcale nie musi dzwonic do domu. przez telefon nic nie zaltawi, a moze tylko pogorszyc. jak madry to inaczej ta sprawe zalatwi. mam nadzieje, ze twoja sprawa zakonczy sie pomyslnie. trzymam za Ciebie kciuki. nie daj sie omamic teraz usmiechami i przymilaniem - to jest oczyszczanie sumienia, tylko dlaczego twoim kosztem? to trzeba jakas terapia zalatwic.

Gość corobiccorboic
ciakwa jestem co on mi powie... jak myslisz?

Gość pamietaj
bedzie cie wypytywal o rodzine, bo to jest wieloaspektowa sprawa. nie da sie stworzyc takiej zlotej rady ot tak na poczekaniu. musi znac podloze sprawy. skad sie bierze ta agresja - zaburzenia osobowosci, wynik frustracji (jak tak to skad - praca, malzemstwo itp), zaburzenia emocjonalne itd. trzeba znalezc przyczyne tego zachowania, wiec pewnie sobie pogadacie troche. moze da ci wskzowki co robic, gdyby znowu sie zaczelo - dzwonic do niego, na policje, uciekac itp.

Gość pamietaj
mysle, ze o szlaban to nie masz co sie martwic - moze ktos im wbije do glowy, ze nie tedy droga do wlasnego dziecka

Gość corobiccorboic
hm. wlasnie zobaczylam na str internetowej ze nie moge pojsc do pedagoga szkolnego bo to znajoma nasza. nie chce. pojde prywatnie do psychologa, moze byc?

Gość corobiccorboic
matka prbuje sie do mnie odzywac a ojciec tylko wchodzi raz na dzien do pokoju i patrzy co robie niedawno wszedl jakbym mu matke zabila z taka mina i powiedzial po co komputer jest wlaczony, a ja bo slucham muzyki i sobe poszedl

Gość pamietaj
a to nie mial byc facet? no ale jak nie mozesz to nie. do psychologa jak cie stac prywatnie to super - nie zwlekaj. nawet lepiej, bo pedagog nie ma takiej wnikliwej wiedzy. a osrodek interwencji kryzysowej? masz taki w miescie albo okolicach? poszukaj na internecie. nie napisalas skad jestes to nie wiem za bardzo co ci doradzic.

Gość pamietaj
jak chcesz isc prywatnie to licz sie , ze bedzie cie to kosztowac, bo to bedzie pare ladnych wizyt. lepiej do poradni psychologicznej, tam znajdziesz kompleksowa pomoc. moze napisz z jakiego jestes miasta lub wojewodztwa

Gość corobiccorboic
woj. lubelskie ostatnio byl facet teraz sprawdzilam to kobieta. ciekawe ile ta wizyta mam tylko 70zl swoich:( tak mi strasznie ciezko

Gość stokrota mała
ta, psycholog prywatnie oskubie ją z pieniędzyco najwyżej...:o najgorzej to miec walniętą rodzinkę :o inie mieć w nikim oparcia

Gość pamietaj
prywatny to rzeczywiscie niezbyt dobry pomysl

Gość pamietaj
Telefon Zaufania Ogólnoproblemowy Biała Podlaska tel. (083) 988 Telefon Zaufania Policyjny Kraśnik tel. (081) 825-10-50 Telefon Zaufania Duszpasterski Lublin tel. (081) 534-62-66 Telefon Zaufania dla Niepełnosprawnych Lublin tel. (081) 747-98-21 Telefon Zaufania Policyjny Lublin tel. (081) 535-55-00 Telefon Zaufania Przestępczości Gospodarczej Lublin tel. (081) 532-53-03 Telefon Zaufania Rodziny i Przyjaciół Dzieci Uzależnionych Lublin tel. (081) 748-23-35 Telefon Zaufania Rodzinny Zamość tel. (084) 638-57-10

Gość stokrota mała
a potem takie dziewczyny trafiają na sadystów którzy je maltretują :o fajną masz rodzinkę nie ma co :o

Gość pamietaj
moze cos z tego wybierzesz tam sie znaja na takich rzeczach mam w lublinie kolezanke pracujaca w osrodku interwencji kryzysowej. jakbys chciala to moge odswierzyc kontakt

Gość pamietaj
no ale pewnie chcesz pozostac anonimowa

Gość corobiccorboic
a za ta interwencje krezysowa cos sie placi? jestes z okolic lublina?

Gość pamietaj
no nie, on jest wlasnie dla osob, które znalazly sie w ekstremalnej sytuacji mieszkam daleko od lublina, choc czesto w nim bywam

Gość corobiccorboic
ja jednak nie pojde jutro do tego psychologa. nie mam tyle kasy. jejku nie wiem o robic. ojciec przyszedl teraz i wczesiej i byl i ciagle patrzy co jest na pulpicie tzn jaka str otwarta czy cos, juz nawet swobodnie nie moge z komputera korzystac powiedzialam mu po co tak przychodisz i patzrsyz a on teraz bede sprawdzal:(

Gość nvdmvndsjvbs
matko dziewczyno pedagog Ci gowno pomoze idz jutro na policje i zglos to dalej samo sie potoczy..

Gość pamietaj
no pewnie , ze sprawdza, zeby jakiegos numeru nie zrobila. chociaz zadzwon jutro do ktoregos osrodka. oni cie pokieruja. nie musisz sie im przedstawiac. pogadasz z nimi, powiesz co i jak, a ich glowa w tym, zeby ci pomoc

Gość corobiccorboic
zadzwonie an ta niebieska linie

Gość corobiccorboic
ja nie moge powiedziec slowa bo od razu placze. nie mam z kim porozmawiac. bylam teraz na dole i powiedzialam mamie zeby poweidziala ojcu zbey nei przychodzil mnie sprawdzal bo jak tu nie mam z kim porozmawiac to chociaz na internecie da sie. onanic nie powiedziala. ja nie chce juz zyc:(

Gość brum
czy ktoś juz namierzył ją?przecież to ważne