Gość koza z nostra Napisano Czerwiec 9, 2007 jakos tego, ze jestes "inteligentny, z poczuciem humoru" nie widac po twoich postach, ale rozumiem, ze sie z tym nie obnosisz;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Czerwiec 9, 2007 Na niektórych topikach to widac a poza tym przeciez taich rzeczy nie widac caly czas. to o inteligencji a o poszukiwaniach, mowilem ze tu nie moge..to byl tylko taki topik moze znajde w realu dziewczę, ktore mnie przytuli, wiecie ze zwykle dziewczęce przytulenie to moje marzenie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość top-trendy Napisano Czerwiec 9, 2007 "wiecie ze zwykle dziewczęce przytulenie to moje marzenie?" nie tylko Twoje :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Czerwiec 9, 2007 na kursie tańca dziewczyny przytulają sie facetów? kurcze to chyba sie zapisze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Czerwiec 9, 2007 Dobra, odwołuję poszukiwania. Koniec aukcji Sprzedany, poszedłem za zawrotną ilość miliona pięciuset dziewięćdziesieciu czterech...rolek \"papieru do pupy\" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość znow sie zacznie... Napisano Czerwiec 9, 2007 czyli tak, jak ktos wczesniej wspominal, to byla prowokacja? Udalo ci sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość p. Justynaaa Napisano Czerwiec 9, 2007 To się cieszę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość p. Justynaaa Napisano Czerwiec 9, 2007 A który niby topik na forum nie jest prowokacją? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Czerwiec 9, 2007 a ty znow sie zacznie to widze ze sie podszywasz pod mnie z ogólnego, gdzie zrobilem wkęt;) natomiast ja naprawde nie mialem dziewczyny!!!!!!!!!!1 nie wierzycie mi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość spelniajaca kryteria Napisano Czerwiec 9, 2007 nie czytalam wszytskiego na tym topiku ale ja bym kogos takeigo jak Ty chetnie poznala z tym,ze ja dla odmiany nie wierze,ze faceci mja dobre serce a z opisu chyba bym pasowala skod jestes? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Czerwiec 9, 2007 chetnie bym cie poznal ale ...sława, słąwa mi nie pozwala, jestem tu na kafe niestety zbyt dobrze znany...wiesz jaki by sie zrobil rumor? odrazu by chcieli od ciebie moje zdjecia, potem przerabialiby te zdjecia na jakies kompromitujące...:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Czerwiec 9, 2007 dobra czas na naukę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość spelniajaca kryteria Napisano Czerwiec 9, 2007 no to widze,ze dobrze Ci sie pisze tu na kaffe wiec milej zabawy zycze a tak juz na koniec to jak sie do kogos bezposrednio zwraca to by wypadalo uzyc duzych liter na poczatku pewnych slow:P pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ok jestes juken czy jakos tak Napisano Czerwiec 9, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach