Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fantomka

Najgłupszy tekst jaki usłyszałyście od swojego faceta!

Polecane posty

Gość Emilia-a
Wczoraj gdy sugerowałam, że po 4h przy kompie mógłby wreszcie zwrócić uwagę na mnie: "Jeszcze nie jesteś moją żoną a już zachowujesz się jak w tych kawałach" Kurcze, czy to już koniec?:(

Gość Emilai-a
Wczoraj gdy sugerowałam, że po 4h przy kompie mógłby wreszcie zwrócić uwagę na mnie: "Jeszcze nie jesteś moją żoną a już zachowujesz się jak w tych kawałach" Kurcze, czy to już koniec?:(

Gość a ja
puszczam bąka niech się błąka po firankach po zasłonkach po co bąka trzymać w dupie niech się błąka po chałupie rannny pif paf zastrzelił mnie:D

Gość kiddo
lezymy sobie na tapczanie a mój luby namiętnie masuje moje piersiczki...zachwycona pytam gdzie sie nauczył takiego cudownego masażu, a on na to, że nigdzie tylko sobie wyobraza że ugniata ciasto :P

Gość *M*
Wesołych Świąt życze wam kochane kobitki!! A dla was niewdzięczni faceci stosu rózg pod choinką życze :)

Gość Stinger
A ja jestem facetem i mój najgłupszy tekst do żony to " udostępnij mi muszelke "

moje zlotko zaszalalo sobie kiedys...kiedy cala sprawa się wydała powiedzial swojej \"kolezance\" ze bardzo jej dziekuje, bo dzieki niej zrozumial kogo kocha... coz gdybym ja byla na jej miejscu... to biedaczek musialby nosic ciemne okularki.

Gość kocik
Moj juz dawno Ex na drugiej randce .Gdy pierwszy raz mnie calowal i gdy przerwal mialam ochote na dalsze buziaki wiec znow nastawilam usta a ten do mnie z tekstem wylecial"co za duzo to niezdrowo":/ Nie wiem czemu mimo to wytrzymalam z nim po tym 2 lata.Ach to bylo taaaak dawno:)

Gość poke
uppppppppppp

Gość oppppppppppppppppp
upupupupup

Gość facet tutaj
czesc Dziewczyny. Spotykacie debili i narzekacie, jacy to są faceci. A ja mam coś dla Was. Gdy postanowiłem, że rozstaję się z dziewczyną i jej to powiedziałem - jej reakcja "...ale jakby co to ja z tobą zerwałam, OK ?". A przecież nie wiedziała, że o tym zacznę rozmowę. Pozdrawiam i apeluję o większy szcunek do siebie

Gość *M*
Chłopcy rozwijają się do trzeciego roku życia a później to już tylko rosną:) :P

Gość Olo powiedział że ...
... ma 28 lat, a miał 35. Drobnostka, prawda? Skubany dbał o siebie, dlatego tak młodo wyglądał.

Gość fiffi
może nie jest to najśmieszniejszy, ale napewno jeden z głupszych tekstów. wpadłam kiedys na swojego byłego jak szedł za rączkę z jakąś panienką.jego tłumaczenie: to moja kumpela jeszcze z liceum, wiesz rzucił ją facet, potrzebowała pocieszenia, zresztą jak się z kimś przez 4 lata za rękę chodziło to potem ciężko sie odzwyczaić, więć chciałem jej pomóc" ha ha ha

Gość goryczka
"Obiecuję Ci,że w tym roku poproszę Cię o rękę" ktoś mnie przebije?

Gość lalka98
hmmm... moj ex po 2 latach zwiazku i po zdradzie z moja kolezanka: caly czas myslalem, ze robie to z Toba i co wy na to?? dodam ze niezgadza sie nawet kolor wlosow, a robil to z nia dosc czesto:(

Gość lizajka
Ja Cie kurwa kocham:) - tj. dopiero palant:)

Gość faceci to idioci
siedzimy e pubie a jego życzliwy kolega mówi " twoja laska ma wyjebana klate, jak mi pozwolisz sie przespać z nią to dam ci mój samochód(ford fiesta)", a mój oczywiście juz EX na to " no kochanie co ty na to będziemy mieli smochód" myślałam że mnie posieka e złości, ale zaczęlam sie tylko idiotycznie śmiać i chyba zrozumiała że NIE!

Gość ks
podczas stosunku facet zaczyna opowiadac mi o sexsie z inna laska,dla rozognienia sytuacji;) mowie : spoko... a tu nagle slysze.... "bo wiesz,ze mezczyzna potrzebuje zmian" !! szok :O drugi test wczoraj w pociagu, ten sam obniza sobie siedzenie twierdzac,ze zniża sie do mojego poziomu;) buuu... wciąż ten sam kiedy boi sie udzielic mi odpowiedzi na jakis temat mowi zawsze i wszędzie.. "NIE WIEM" :/ to zreszta jego najczesciej wypowiadany tekst :( jeden z moich bylych mowi raz do mnie: "zaufaj mi ... uf uf !!" malo nie padlam na ulicy:/ totalny kretyn :) to nie koniec;) :P

Gość ks
podczas stosunku facet zaczyna opowiadac mi o sexsie z inna laska,dla rozognienia sytuacji;) mowie : spoko... a tu nagle slysze.... "bo wiesz,ze mezczyzna potrzebuje zmian" !! szok :O drugi test wczoraj w pociagu, ten sam obniza sobie siedzenie twierdzac,ze zniża sie do mojego poziomu;) buuu... wciąż ten sam kiedy boi sie udzielic mi odpowiedzi na jakis temat mowi zawsze i wszędzie.. "NIE WIEM" :/ to zreszta jego najczesciej wypowiadany tekst :( jeden z moich bylych mowi raz do mnie: "zaufaj mi ... uf uf !!" malo nie padlam na ulicy:/ totalny kretyn :) to nie koniec;) :P

Gość ks

Gość aisza
"Uczesz sie, w ogole jak ty dzis wygladasz? Jestes nieatrakcyjna" Dodam ze bylo to po nocy sylwestrowej..............Spoko, sam wygladal, jakby go walec przejechal

Gość aisza
"Uczesz sie, w ogole jak ty dzis wygladasz? Jestes nieatrakcyjna" Dodam ze bylo to po nocy sylwestrowej..............Spoko, sam wygladal, jakby go walec przejechal

Gość aisza

Gość no to teraz uważajcie
jest to opis mojego kolegi ktory startowal do mojej the best przyajciółki, ale po takich textach to nie miał za bardzo szans:D najpierw zeszło mu się na zwierzania i użalanie, mówi że nie jest pewnie czy powinni się spotykać bo nie jest łatwycm partnerem i nie chce jej skrzywdzić. Ona mówi że nie szuka idealnego związku, bo taki to trzeba dopiero zbudować. A on jej mówi (na potwierdzenie że nie jest łatwycm człowiekiem)że kiedyś pojechał ze swoja była do Kazimierza, tam się pokłócili o coś i ja tam zostawił, wrócił sam samochodem, i nawet nie zadzwonił czy oby dodarła do domu. potem gdy moja przyjaciółka stwierdziła że nie chce sie spieszyć, on po jakichs 2 tygodnich czekania na jej decyzje stwierdził że był ostatnio na imprezie. podobała mu się tam laska i chciałby wiedzieć jak to w końcu jest między nimi, bo nie wie czy może na imprezach podrywać panienki!!!!!poczym gdy przyjaciółka się lekko zaszokowała on stwierdził, że nie ma się czym martwić bo tamta laska i tak mieszka za daleko od niego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a pod koniec tej rozmowy dał najlepszy text:wiesz ja sam nie wiem czy nam bedzie ze soba dobrze, wiesz nie wiem jaka jesteś w łóżku!!!, ale chcę spróbować!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a potem gdy przyszedł na impreze z jakąś inną ( no bo moja przyjaciółka dała mu ewidentnie kosza) najpierw pisał jej na gg, żeby nie brała ostrej amunicji (tak jakby on ją coś jeszcze obchodził) a gdy na imprezie zobaczył że ona zlewa go i jego laske stwierdził że nadal coś do niej czuje i boli go to że jej nie jest przykro jak widzi go z inną To był największy palant uczuciowo-związkowy jakiego w życiu spotkałam

Gość facet tutaj
Nie jesteście lepsze - w autobusie jedna koleżanka do drugiej:"nie wiem jak będzie na pierwszym spotkaniu z nim. fajny jest ale czy będzie chciał ze mną być?" . Druga na to : "zrób mu laskę, faceci to lubią a poza tym napój też jest pierwsza klasa". Dodam, że rozmowa była poważna, na szczęcie ta pierwsza tego nie poparła. Czubki są także wśród kobiet. pozdr

Gość upppppppppppppppppppp
upppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp