Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 17 K-a-r-o-l

Przez głupią dziewczynę znajomego, nie wiem czy nie będę miał kłopotów.

Polecane posty

Gość 17 K-a-r-o-l

Wpadł dzisiaj do mnie kolega. On nie ma komputera i chciał żebym pomógł mu powysyłać kompromitujące zdjęcia jej byłej dziewczyny. Zgodziłem się bo znam całą sytuacje i ta dziewczyna sobie na to zasłużyła, a poza tym to mój kolega. Nie mogłem mu odmówić pomocy bo jego była bardzo go zraniła i zachowała się jak Ku***. Okłamała go, spotykała się z nim od 2 miesięcy. Była od niego o rok młodsza, a On ma 17 lat. Kolega bardzo się zaangażował. Ufał jej i wierzył we wszystkim. Powiedziała mu i przyrzekła że jest dziewicą i on jej uwierzył od razu. Spali ze sobą parę razy i okazało się że ona go zaraziła jakąś chorobą weneryczną:( Kolega się załamał, zerwał z nią. Szkoda mi go, nie mogłem mu odmówić. Wysłaliśmy razem z 30 zdjęć z opisami do jej znajomych. Umieściliśmy też je na 3 stronach, w tym na forum strony jej szkoły. Kolega znał jej hasło do gg i e-maila. Napisaliśmy w jej imieniu na gg obraźliwe teksty do osób z jej kontaktów i usuneliśmy jej konto. Przeczytaliśmy jej całą pocztę e-mail i zmieniliśmy jej hasło, żeby nie mogła na nią wejść. Wydrukowałem też kilka tych zdjęć bo kolega powiedział że wywiesi u niej na osiedlu i na jej bloku. Przemyślałem sobie to i obawiam się że mogą być z tego jakieś kłopoty:/ Wszystko było robione z mojego komputera i nie wiem czy nie będę miał problemów?:( Dziewczyna sobie jednak na to zasłużyła bo przegieła, chyba nie mogłem koledze tego odmówić?

Gość oj karol
mam andzieje ze bedziesz mial duze problemy

Gość dawaj te fotki
to zobaczymy czy jest sie czym martwic

Gość o jenyy
umoczyłes chlopi:o

Gość 17 K-a-r-o-l
te zdjęcia były dla niej kompromitujące.

Gość milka30
karol Za glupote napewno zaplacisz,zycze Tobie tego :) jak Ty bys sie czul,gdyby ktos po osiedlu rozwiesil Twoje kompromitujace fotki albo poklocil ze wszystkimi znajomymi?? Glupi jestes i tyle :)

Gość normalnie
jak dzieci :/

Gość ola 26
będziesz miał , bo może Cie pozwać do sądu za to nawet gdybys drukował i pisał z innego kompa. Od razu policja bedzie wiedziała ze to był jej były, i że miał wspólnika(bo kolega ze strachu i tak Cie sypnie). Mam nadzieje ,że dostaniesz nauczke! Co cie obchodzi czyjaś dziewczyna, martw sie o sibie. Jezeli kolega chciał to zrobic to droga wolna a teraz jestes współwinnym.

Gość 432
lepiej dawaj linka do tych zdjec. O ile to nie prowokacja.

Gość milka30
423 nastepny pomylony...

Gość 17 K-a-r-o-l
Nie miałem wyjścia. Nie mogłem i nie wiedziałem jak odmówić koledze. Wy byście w takiej sytuacji odmówili? Uważam że dziewczynie się to należało, zdecydowanie nie postąpiła dobrze i przez nią mój kolega cierpiał i się podłamał. Chciałem tylko pomóc koledze i to w słusznej sprawie. Boje się co teraz będzie, może być z tego niezła afera:(

Gość Sedzia Dreedddd
koles wiec sluchaj, wymiec caly dysk twardy na inny, format to za malo, kup albo pozycz inny. Jesli nie mozesz to poprostu wywiez kompa na jakis czas, bez dowodow w postaci twardego dysku beda mogli cie cmoknac

Gość 24
kretyn z ciebie, bedziesz mial notke w papierach, bo ja na miejscu tej panny napewno bym cie do sadu zaciagnela, a jak nie ona to zrobi, to nie martw sie napewno zrobia to jej rodzice, powodzenia palancie :P

Gość Sedzia Dreedddd
Jedynym dowodem w tej sprawie moze byc dysk twardy albo caly komputer, lepeij w pore sie tego pozbac i po problemie.

Gość 17 K-a-r-o-l
Zapytam się więc co byście zrobili na moim miejscu? Kolegę miałem olać i mu nie pomóc? Przecież to wina tej dziewczyny, ona do tego wszystkiego doprowadziała. Zasłużyła sobie na to, mój kolega jest ok. Nie potrafiłem mu odmówić i mu nie pomóc. Nie wiem jak to się skończy, mam nadzieje że dziewczyna nie będzie w stanie wychodzić z mieszkania ze wstydu. Może policji tego nie zgłosi, powina się wstydzić i załamać. Nieźle ją obrobiliśmy. Zasłużenie. Chyba wywiozę swojego kompa. Mam jeszcze laptopa ojca, wiec przez najbliższy miesiąc jego będe używał i zobaczymy co będzie.

Gość zimmny Roman
Tak jak ci pisza komp do jakiegos kumpla i po sprawie :) Nie boj sie nic ci nie zrobia :)

Gość znow sie zacznie...
a co tu wywiezenie kompa da? Wystarczy, ze policja namierzy po adresie IP, skad pliki byly wysylane na serwery. Chociaz z drugiej strony, czy policji by sie chcialo?

Gość 24
pomijajac nawet komputer, kolezka zdjecia po miescie rozwieszal, to chyba nie bedzie problemu z jego identyfikacja, a pozniej to juz tylko 'po nitce do klebka' a ty karolku guwniarz jestes i tyle, dorosnij, pierwszym krokiem bedzie odpokutowanie za bledy

Gość normalnie
a po co w ogole sie mscic?! wrociloby do niej z wieksza sila. a wy nie jestescie sedziami! spojrzcie na siebie! :)

Gość zimmny Roman
Kochana samo IP to gowno a nie dowod, po pierwsze moze miec ip rotacyjne, po drugie musza mu odowodic ze mial te zdjecia a jak mu udowodnia jak nie bedzie kompa ? W Polsce panuje prawo doniemanej niewinnosci jak ci nie udowodnia to cie moga cmoknac

Gość 24
dziewczyna moze sie i bedzie wstydzic, ale jej rodzice sie wkurwia, poza tym jest niepelnoletnia, wdeples

Gość zimmny Roman
Musi byc pare swiadkow, bo jeden swiadek to nie swiadek, skad wiesz ze ktos go rozpozna ? Chlopie spokoj cie ratuje a nie bekniesz za nic :)

Gość zimmny Roman
A i na swiadkow jest sposob :) Musisz miec alibi, pogadaj z paroma kumplami co posiwadcza ze byli z toba w tym czasie, uzgodnijcie dokladnie szczegoly i jestes nie do ruszenia...

Po pirwsze: nie przez dziewczyne kolegi będziesz miał problem ale przez swoją głupotę, A po drugie: uważam, że BARDZO źle postąpiliście

Gość slodka_zolza
Ale z was dwa łomy. A nie pomyślałeś,że może: A.ona o tej chorobie nic nie wiedziała B.skoro mówiła,że jest dziewicą i spali ze sobą,jak ona mógł nie zauważyc,że kłamała? C.choroba,jaką go zaraziła,nie musiała pochodzić od jakiegoś gościa,z którym spała wcześniej,czy w trakcie bycia z Twoim kumplem. Nie wiesz,że są choroby weneryczne,którymi mozna się zarazić ot tak?? Przez brudną bieliznę,na basenie,od brudnych łap(jeśli Twój kolega,czy ona sama zapomina,od czego jest mydło),na solarium,w saunie,przymierzając strój kąpielowy w sklepie itd. Laska mogla o niczym nie wiedzieć. A wy od razu wytaczacie ciężką broń...i jak jej rodzice się dowiedzą i będą chcieli bronić honoru córki,to macie przej***ne... Żadna krzywda nie jest warta tego,żeby tak beznadziejnie się mścić...gratuluję klasy.

Gość 24
a poza tym pierwszym podejrzanym bedzie eks-chlopak, mnie to zwisa i polewa, ale uwielbiam jak idioci po dupie dostaja, wiesz co trzeba bylo zrobic Karolku? zajmowac sie wlasnymi sprawami. wiesz co to asertywnosc? sztuka mowienia 'nie'. naucz sie

Gość 17 K-a-r-o-l
Dlaczego wszyscy piszą że jestem winy ja i kolega? Nie mogłem mu odmówić pomocy. To mój kolega. Wina jest jego dziewczyna. Gdyby nie kłamała i była ok - wszystko było by w porządku, to jej wina! Ona do tego doprowadziła. Kolega miał prawo po takim kłamstwie się w kurzyć, odniósł przecież też szkodę. Współczuje mu i na jego miejscu tak samo chciałbym się za wszelką cenę odegrać na dziewczynie. To przecież Ona jest wina i ona musi za to zapłacić! Dobrą kare jej kolega wymyślił, może nawet za małą. Należało jej się to!

Gość zimmny Roman
Acha i przypomnij sobie w jakich ciuchach byles jak rozwieszales , ciuchy tez aut z domu :)

Gość Pyrlandia WLKP
nic cie nie zrobia nie panikuj juz...