Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

edi33

Drugie dziecko-gdy z pierwszym cesarka

Polecane posty

Gość agaww
ale będę musiała za każdym razem wprowadzać hasło jak będę chciała coś napisać?

Gość agaww
mój jest starszy trzy lata

Gość kuleczka
moj jest starszy o rok kochane ma 24lata

Gość kuleczka
dziewczynki ja uciekam!jutro ma ostani zjadz i egzamin wiec musze sie wyspac do jutra! spokojniej nocki:)

Gość kuleczka
edi udalo ci sie:)

Gość agaww
no to zapodajcie jeszcze coś ciekawego dziewczynki bo zaraz czas spać:-|)

Gość agaww
kuleczko

Oczywiscie -ja też sie poloze juz bo tylek mnie juz boli i lulu sie chce.Dobranoc dziewczyny do jutra:(:)

Gość agaww
Kuleczko papa -miało być wyżej

Gość agaww
papa Edi Miło było was poznać

Aga tylko ty tez odwiedzaj nas-bedziesz nam wtórować!!!!!!! :)

Gość agaww
Jasne że będę odwiedzać i dopingować Cześć mama fasolki

Gość agaww
mama fasolki to masz porównanie i co byś wolała poród czy cc?

Rok po roku Weroniko?? Mi lekarze kazali odczekac minimum dwa lata z zajsciem w kolejna ciaze.Jak widac w stopce zaczekałam ... 13 :D No i super,ale rok po roku, jesli pierwszy porod to cc,to naprawde gratuluje,udało sie,bo przeciez macica baardzo osłabiona .Pozdrawiam,teraz ide spac,ale jutro wam napisze o moim zachodzeniu w druga ciaze po cc :D O ile chcecie:)

Gość agaaww
Cześć dziewczyny Kasia-------->pewnie że chcemy Weronika -----> fajnie że wszystko ok tym bardziej ze drugie dziecko rodziłaś sama Kiedyś w odległych czasach jak ja byłam w ciąży (hihi) to po cc już nie można było rodzić , od razu wpisał mi w kartę cc jak byłam jeszcze w początku ciąży i o nic nie pytał Ale ja tam sie cieszę bo wolę cc niż poród z tego co sie napatrzyłam i nasłuchałam w szpitalu

Witajcie dziewczyny! Ja już od 6 na nogach. Pocieszam się, że to jeszcze tylko półtora roku. No, ale witajcie wszystkie i miłego dnia :)

Gość agaaww
a i jeszcze wam cośopowiem : mojego męża bratowa miała 4 cc! i wszystko w jak najlepszym porządku Dziewczyna ma 39 lat dwie dorosłe córki (19 i 18) więc też dwa cc rok po roku, potem wpadka i synek 10 lat i za kolejne 10 lat czyli w lutym tego roku drugi synek Zła była jak czort że tak jej sie trafiło na starość jak to ona mówi ale teraz jest zadowolona A i zapomniałam dodać że ona jest już babcią bo najstarsza córka zaraz po maturze też zaliczyła wpadkę wyszła za mąż i urodziła dwa miesiące przed nią Czyli wnuczka ma starszego niż syna no to na razie dziewczynkipiszcie jak wstaniecie a ja wpadnę tu potem

Gość agaaww
Cześć kaczykuper Półtora roku do czego?

moja mama urodzila mnie przez cc, dokladnie rok i miesiac pozniej na swiat przyszedl moj nieplanowany brat :-P -silami natury, wiec jest mozliwe najpierw cc a pozniej sn

Bardzo, bardzo chciałam urodzic naturalnie. Mam ortopedyczne wskazania do cc (jestem po operacji kręgosłupa, mam nieusunięte implanty metalowe). W drugiej ciąży powiedziałam, że nie podpiszę zgody na cięcie i urodziłam naturalnie. Dodatkowo był problem bo na ostatnim USG wyszło, że jest zatarta struktura blizny na odcinku 2 cm. W czasie porodu robili mi USG, czy się blizna nie rozchodzi. Gdybym była 3 raz w ciąży (a może będę :) ) bez wahania wybrałabym poród naturalny, choć jest to ból nie do wyobrażenia.