Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gtda

PANOWIE JAK DLUGO JESTESCIE W STANIE POCZEKAC ?

Polecane posty

Gość Zosinka
'chodzi o to ,ze kazdy facet chce za zone dziewice.' Doprawdy? No proszę, jednak Romek robi swoje.

Gość porzadna kobieta oddaje sie
tu nie chodzi o dziewice, ale o kobiete porzadna i z zasadami. kobieta ktora miala 10, a nawet 5 partnerow seksualnych moze brzydzic faceta i on moze jej nie chciec na zone

Gość Zosinka
...może jej nie chcieć za żonę... a to koniecznie musi być jego żoną? tego kwiatu jest pół światu, więc jak sobie nie odpowiadają pod różnymi względami, to przecież każde jest sobie w stanie znaleźć takiego partnera/partnerkę, która/który będzie satysfakcjonujący. Czy stara panna lub stary kawaler to towar wybrakowany? Nie rozumiem?

Gość porzadna kobieta oddaje sie
ale kobiety az tak nie patrza na przeszlosc facetow :) w wiekszosci przynajmniej :) za to czesto razi je brak przeszlosci

Gość Zosinka
Dobra Desia, łokej, wydech, ja już wiem, że ty w tych sprawach nie gustujesz, tylko nie wiem co robisz na erotycznym, ale mniejsza z tym.

Siedzę sobie. Z erotyką też mam dużo wspólnego. Z autoerotyką:classic_cool: Poza tym po co toczyć takie jałowe dyskusje?:O Każdy robi, co chce. Jedni ruchają na prawo i lewo a potem szukają dziewic na żonę, inni zaczynają po ślubie a potem i tak mają kochanek na pęczki, jeszcze inni wychodzą za dziewicę, która im dzieci rodzi i skarpety prasuje a sami łażą na kurwy. No i luz. Ja nie narzekam. Nie musze się w to bawić. Jak Tobie jest Zośka dobrze, to co się czepiasz innych?:O

Gość Zosinka
Ale ja się nikogo nie czepiam, pytam tylko... To ja pszepraszam... Lahkoona 17:57, ty masz rację, kupuję.

Gość Zosinka
chodźcie dziewczęta pogadać do mnie na skajpa, bo tu się robi siara

Gość Zosinka
Oj przestań, dawaj pogadamy.

Szczerze mówiąc to mnie takie podejście kobiet wkurza niemiłosiernie. Ile możesz czekać? A co to zawody w nurkowaniu czy jak. Dlaczego kobiety tak ściemniają w seksie? Dlaczego traktują go tak instrumentalnie. Co do poszukiwania za żonę dziewicy to wyjasnienie jest banalnie proste. Jest to atawizm odziedziczony po przodkach. Dawno dawno temu nie było środków antykoncepcyjnych i badań genetycznych facet chcąc być pewnym że będzie wychowywał własne potomstwo szukał kobiety która wcześniej nie współżyła. Wprowadzał ją w tajniki seksu, rozdziewiczał, płodził z nią dzieci i pilnował żeby się nie zadawała z innymi samcami. Aby ją wprowadzić w tajniki seksu musiał sam coś niecoś na ten temat wiedzieć (internetu wtedy nie było a o www.google.pl nikt nie słyszał). Dlatego w toku ewolucji przymykało się oko na męskie przygody erotyczne ( musiał się gdzieś tego seksu nauczyć) i potępiało erotyczne przygody kobiet. Czasy się zmieniły zmieniła rola kobiety w społeczeństwie ale tamte atawizmy wykształcone w ciągu tysięcy lat pozostają. Dlatego mamy to co mamy.

Gość ghgfgh
gfgh a ty jestes prawiczkiem? jestem :)

NIe musiałeś odpowiadać, bo to widać po Twoich wypowiedziach. Tak samo jak emocjonalny niedorozwój:) Jeżeli uważasz, że ktoś kitra cnotę, zeby ci podarować Dar Młodzieży, to zacznij sobie szukać dziewczyny w podstawówce. Normalni ludzie robią to, co chcą robić, robią to dla siebie, z szacunku dla własnej osoby, nieważna jakie mają podejście do seksu. Jeżeli uważasz, ze każda dziewczyna od dziecka myśli o swoim przyszłym mężu, białej sukience i kitraniu cnoty jako najcenniejszej rzeczy, którą może komuś podarować, to się w dziciństwie naczytałeś za dużo bajek. I to nie takich, jak trzeba:O🖐️

Gość Zosinka
O właśnie, ja nawet miałam czarną sukienkę! czym wzbudziłam sensacjone, jak to ja!

Gość ghgfgh
``Jeżeli uważasz, że ktoś kitra cnotę, zeby ci podarować Dar Młodzieży, to zacznij sobie szukać dziewczyny w podstawówce. Normalni ludzie robią to, co chcą robić, robią to dla siebie, z szacunku dla własnej osoby, nieważna jakie mają podejście do seksu. Jeżeli uważasz, ze każda dziewczyna od dziecka myśli o swoim przyszłym mężu, białej sukience i kitraniu cnoty jako najcenniejszej rzeczy, którą może komuś podarować, to się w dziciństwie naczytałeś za dużo bajek. I to nie takich, jak trzeba `` nie interesuje mnie twoje zdanie .Szukam dziewicy po 20.JEzeli ci sie nie podobaja moje poglady to twoj problem.

Gość ghgfgh
``którą może komuś podarować, to się w dziciństwie naczytałeś za dużo bajek.`` ty chyba wogole bajek w dziecinstwi nie czytalas dlatego go nie mialas

Gość ghgfgh
spokojnie sa na swiecie czyste kobiet ktore marza o bialej sukience.TAkie sa celem moich poszukiwiań .Nie kazda laska ma smrod w głowie tak jak ty.Zreszta ja bym sie z niedzieica nigdy nie umoil wiec nie masz szans.

Gość ghgfgh
``Tak się składa, że ja jestem dziewicą po 20 i jak dla mnie to mógłbyś sobie szukac do woli, ale chybą ręką w rozporku Trzeba totalnie przegrać życie, żeby się "podarować" komuś takiemu`` moze i dziewicą ale i prostaczką.

Gość ghgfgh
a ja nie lubie prostaczek ,ktore mysla o ``rozporkach`` .

Gość ghgfgh
a to ze jestes dziewica nie oznacza ze masz u mnie jakies szanse.Wygladasz na wulgarną laske .

Może. Ale prawdziwym prostakiem jest ktoś, kto wymaga od innych wiele a od siebie nie wymaga niczego, traktuje ludzi przedmiotowo, wydaje mu się, że tylko on ma rację i nie potrafi przyjąć do wiadomości, że oprócz jego ograniczonego w naturalny sposób świata, istanieją jeszcze ionne sposoby odbierania rzeczywistosci. Poza tym jak widać, jakoś na razie nie udało ci się odnaleźć swojej dziewicy, która ci cokolwiek podaruje. Może nie zasługujesz? A może szukasz głupiej gęsi, która się nie odzywa, przytakuje i nadstawia tyłka, bo to najcenniejsze, co ma do zaoferowania. Nie od dzisiaj wszak wiadomo, że jedyna wartością kobiety jest dobrze zakonserwowana cnota:O Jak dal mnie jesteś płytki jak Bałtyk.

Gość ghgfgh
``Może. Ale prawdziwym prostakiem jest ktoś, kto wymaga od innych wiele a od siebie nie wymaga niczego,`` Jestem prawiczkiem .DZiewictwo to nie zaden wymog ,ale podstawa. ``Poza tym jak widać, jakoś na razie nie udało ci się odnaleźć swojej dziewicy, która ci cokolwiek podaruje. Może nie zasługujesz? `` a moze spotkałem na swojej drodze same prostaczki takie jak ty? Musialem uciec `` przytakuje i nadstawia tyłka, bo to najcenniejsze, co ma do zaoferowania.`` No tak chetnie robilabys z facetem co chciala i na glowe mu wejsc i na boku zlaiczyć innego . Jak dal mnie jesteś płytki jak Bałtyk.`` lepszy Bałtyk niz kałuża .Ty jesteś cienka jak dupa węża

No widzę prawdziwą kulturę teraz:) Pokaż, na co jeszcze Cię stać:) Może to ty masz cienkiego jak dupa węża i boisz się, ze doświadczona kobieta się zorientuje?:O Naprawdę, czytając takie wypowiedzi można się załamać. Może dla Ciebie \"dziewictwo to nie wymóg tylko podstawa\", ale dla niektórych podstawą jest wartość drugiego człowieka. Ale nie dziwię ci się, robaczku, bo kto nie szanuje siebie, nigdy nie będzie szanował innych ludzi. Ciesze się tylko, że nie udało mi się nigdy spotkać kogoś takiego:)🖐️

Gość ghgfgh
``Pokaż, na co jeszcze Cię stać Może to ty masz cienkiego jak d**a węża i boisz się, ze doświadczona kobieta się zorientuje?`` TYlko grubosc sie liczy dla ciebie . ``Ciesze się tylko, że nie udało mi się nigdy spotkać kogoś takiego `` Mozliwe ,ze ja spotkałem ,ale ucieklem Może dla Ciebie "dziewictwo to nie wymóg tylko podstawa" jestem prawiczkiem.Nic od siebie nie wymagam? ``ale dla niektórych podstawą jest wartość drugiego człowieka.`` w grubosci węża ją sprawdzasz .Potem idziesz zaliczyc innego

Gość ghgfgh
znam takie dziewice jak ty.Twierdzi ze jest dziewica a w rzeczywistosci to blachara.