Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gtda

PANOWIE JAK DLUGO JESTESCIE W STANIE POCZEKAC ?

Polecane posty

Gość Zosinka
Co to jest blachara? Taka laska co kładzie dachy z blachy?

Gość Zosinka
Ej to chyba dekara się nazywa nie blachara!

Tak, ale pozaliczałam:O W przeciwieństwie do Ciebie nie zaczynam znajomości z kimś od dokładnych oględzin siura, żeby sprawdzić w jakim jest stanie i jaki ma przebieg. Rozumiem, ze ty nawet nie rozmaiwasz z niedziewicami, jak napisałeś, bo najpierw każdą lustrujesz w kroku albo wypytujesz o dziewictwo przypadkowo spotkane osoby. Jeżeli po takim wstępie ktoś jeszcze będzie chciał kontynuować z tobą znajomość, to musi być albo niepełnosprawny umysłowo, albo bardzo zdesperowany, albo wyniósł z domu taką przypadłość, ze lubi być traktowany jak śmieć.

ghfg to przykre ale z takim podejsciem, do konca zycia bedziesz sam boisz sie kobiet ktore uprawialy sex bo prawdopodobnie masz jakies duze kompleksy. kobieta jak kocha oddaje siebie cala bez reszty i nikt inny poza tym jedynym nie istnieje.......i to niewazne czy dziewica czy nie ty poprostu z nikim chyba nie byles, uroiles sobie wizje dziewicy ktora prawdopodobnie nie istnieje, a co jesli na swojej drodze spotkasz kobiete , ktora reprezentuje soba takie wartosci jakich oczekujesz , ideal ale nie jest dziewica. czy wowczas to przewazy szale ? czy zniszczysz swoje szczescie tylko dlatego ze nie jest dziewica? czemu uzalezniasz milosc glownie od jednego czynnika- bez sensu

Gość ghgfgh
``W przeciwieństwie do Ciebie nie zaczynam znajomości z kimś od dokładnych oględzin siura, żeby sprawdzić w jakim jest stanie i jaki ma przebieg.`` od razu bierzesz go do reki zeby sprawdzic grubośc.Jako ``dziewica ``robisz to w rekawicach zeby sie nie pobrudzić ``niepełnosprawny umysłowo, albo bardzo zdesperowany, albo wyniósł z domu taką przypadłość, ze lubi być traktowany jak śmieć.`` Lepiej być niepełnosprawnym umysłowo ,ale czystym niz sprawdzać każdemu grubość węża.na pierwszym spotkaniu

sluchaj na tamtym topicu napisalam Ci co mysle o kreowaniu osoby w mediach, np britney spears tez napoczatku twierdzila ze dziewica- czysty marketing a jesli chodzi o bachlede curus--watpie zeby byla dziewica nawet podczas grania w Panu Tadeuszu:-O

Gość ghgfgh
``Skoro "dziewic" nie chce czekać `` ja moge czekac miesiac dwa rok

Gość ghgfgh
``a jesli chodzi o bachlede curus--watpie zeby byla dziewica nawet podczas grania w Panu Tadeuszu`` masz racje ale sobie tak wyobrazam w białej sukni

Gość ghgfgh
``widzisz Ty czekasz na dziewice, a niektorzy ludzie na milosc`` niom.

Gość ghgfgh
``widzisz Ty czekasz na dziewice, a niektorzy ludzie na milosc`` niom szukam dziewicy w ktorej sie zakocham.Seks moze być po slubie do niej nalezy decyzja kiedy.

gfgh ty albo do lpr albo do mlodzierzy wszechpolskiej nalezysz bedziesz bardzo nieszczesliwy - zyjac wdlg hasla dziewictwo wyznacznikiem wszystkich najlepszych wartosci czlowieka:-O wspolczuje,

Gość ghgfgh
``Bo "dziewica ma większą wartość rynkową"?`` i wieksze szanse na milosc( chca ja faceci ktorzy szukaja milosci).Niedziewica ma wieksze szanse na seks.(chca ja faceci ktorzy szukaja seksu)

Gość ghgfgh
prawie jak dziewica prawie robi ogromną róznice.

Gość ghgfgh
``PANOWIE JAK DLUGO JESTESCIE W STANIE POCZEKAC ?`` Zakochany chlopak moze czekac bardzo długo.

Gość porzadna kobieta oddaje sie
Z dziewicą można długo poczekać i to nawet bardzo. Z niedziewicą to tak juz nie. Jakby niedziewica kazała by mi za długo czekać to bym ją rzucił i powiedział: innym dawałaś dupy a teraz cnotke strugasz?! Papa!

Widze ze dyskusja sie rozkrecila tylko temat troche sie zmienil ;) Ja nie mam niczego do niedziewic ! Bylam w paru zwiazkach, krotkich, faceci powiem wprost dobierali sie do mnie, naprawde czulam ze nie chce tego, ze nie chce z nimi spac, i tu nie chodzi o zadne trzymanie cnoty, jakies religijne nakazy. A tylko taki brak swobody i przekonania i takie poczucie \"nie chce\" . Nie chodzi tez o moje libido , bo mysle ze jest w normie, mysle o seksie chyba jak normalna, zdrowa kobieta, ale chce sie poczuc pewnie i swobodnie przy facecie, co jest zwiazane z tym ze potrzebuje wiecej czasu. Ja wiem ze faceci generalnie nie maja problemu i sa zawsze gotowi na seks, stad tylko moje pytanie czy sa w stanie poczekac na kobiete gdy ta po prostu chce najpierw uczucia, pewnosci, a dopiero pozniej fizycznosci.

Gość ghgfgh
``faceci powiem wprost dobierali sie do mnie, naprawde czulam ze nie chce tego, ze nie chce z nimi spac, i tu nie chodzi o zadne trzymanie cnoty,` bo wiedzieli ze nie jestes dziewica i szukali seksu.Facet co szuka uczucia nie zwiaze sie z niedziewica.

Gość realne az do bolu
zagladam sobie i widze facet o literach ghg wykazuje objawy nacisku cnoty na mozg i pieerdoli od rzeczy, zdefiniujcie najpierw dziewictwo, i dopiero gadajcie, amen

>> gtda Trudno rzucać konkretnymi przedziałami czasowymi, ale myślę, że powinien poczekać tyle ile trzeba ;) Pytanie brzmi raczej, jaki jest powód czekania. Jeśli jest tak, jak piszesz, to jasne, że większość kobiet chce pierwszego razu z \"tym\" mężczyzną, a nie pierwszym lepszym łosiem ;) Problem pojawia się wtedy, gdy odwlekanie w nieskończoność jest wynikiem np bardzo niskiego libido. Seks jest istotną częścią związku i jeśli jedno z partnerów ma ochotę raz na kwartał, a drugie raz na piętnaście minut, to lepiej się nie męczyć razem, tylko poszukać sobie partnera lepiej dopasowanego pod względem potrzeb. >> ghgfgh - \"Facet co szuka uczucia nie zwiaze sie z niedziewica.\" Nie wypowiadaj się ze swojej łaski za ogół, dla którego nie jesteś reprezentatywny.

Tu nie chodzi o niskie libido, czuje sie pod tym wzgledem zupelnie normalna, ale powiem szczerze bedac z kims krotko czuje sie skrepowana i nie chce od razu wskakiwac do lozka. Na pierwszym miejscu stawiam wiez emocjonalna, cos takiego co powoduje ze nie wstydze sie pokazac facetowi nago, nie boje sie dotyku...bezpieczenstwo. Tego szukam, a chyba zaden z dotychczasowych mezczyzn tego mi nie dal. Dlatego zaczelam sie zastanawiac, jak jest z tym czekaniem, zdolni do wyrzeczen i nie. :)

---->Lahkoona - pozwolę nie zgodzić się z Twoimi pogladami. Fakt że to samica decydowała i nadal decyduje z kim będzie miała dziecko nie stoi w sprzeczności z tym co powiedziałem. Bo szukanie dziewicy jest atawizmem męskim. Co do rozsiewania plemników na prawo i lewo to pragnę Ci zwrócić uwagę że od dawien dawna samiec u ludzi nie porzucał samicy po kopulacji ale brał udział w wychowywaniu potomstwa. Zatem miało dla niego znaczenie czyje dzieci wychowuje. Zdaje się że to się teoria samolubnego genu nazywa. Samce mają taką strategię rozsiewania genów aby eliminować geny rywali a promować własne. Spójrz na sprawę z punktu widzenia ekonomi (w przyrodzie mamy wiele przykładów rozwiazań które wymusiła ekonomia). Dziewica jest z punktu widzenia ekonomi rozsiewania genów znacznie korzystniejszym rozwiązaniem niż kobieta z bogatym doswiadczeniem seksualnym. Dlatego podswiadomie faceci preferują dziewice i niezbyt są chetni do wchodzenia w zwiazki z kobietami z dziećmi. Statystycznie oczywiście -bo mi tu zaraz chór oburzonych niewiast się odezwie że to nieprawda bo ich kolezanka..... ble ble ble. Co do nieprzystosowanych samic dziewic- to raczej chyba nietrafiony argument. W tamtych czasach ryzyko przy porodzie było bardzo duże i naprawdę nie widzę powodu dla którego pierworódka miała by być w gorszym połozeniu niż wieloródka. Z wychowaniem dziewicy to nie zadna bzdura. Zwróć uwagę że nie było wtedy antybiotyków. Nawet i w dzisiejszych czasach kobieta która wspólżyje z wieloma facetami jest narażona na zakłócenia jej flory bakteryjnej w pochwie. Każdy facet wprowadza po prostu swoje własne szczepy bakterii. Gdy kobieta współżyje z jednym mężczyzną jej flora bakteryjna się stabilizuje. W dawnych czasach musiało mieć to kapitalne znaczenie. Stąd może i właśnie kult dziewictwa. Dziewica a wiec zdrowa. Co do słabości mężczyzn i siły kobiet. No troszkę się uśmiechnęłem. Feminizmem zalatuje. Kazda płeć ma swoje plusy i minusy. Przypomniał mi się taki antyfeministyczny żart - feminizm kończy się gdy trzeba ciężką szafę wnieść na 2 pietro. A co do tej słabości to ja postawię przewrotną tezę - a może to nie męzczyźni są słabsi tylko są bardziej eksploatowani, może stawia się przed nimi trudniejsze zarówno psychicznie jak i fizycznie wymagania i dlatego żyją krócej. A co do partenogenezy. Proponuję wrócić do lekcji genetyki w szkole średniej i przypomnieć sobie dlaczego rozmnażanie płciowe ma przewagę nad rozmnażaniem bezpłciowym.

>>gtda W tej sytuacji nie widzę problemu - \"Jak kocha, to poczeka\". Jak nie kocha, to pies go drapał :P Pozdrawiam

wytrzymalem i nadal jeszcze wytrzymuje prawie piec lat, ale cholernie jest ciezko...

DZIEWICA = SWIETA KROWA dawno sie tak nie usmialam :D :D :D Moze mi ktos podac wzor na obliczenie wartosci rynkowej kobiety?? i jaka jest maksymalna? a co? wylicze sobie i dam ogloszenie. Kobieta (wartosc rynkowa __) poszukuje mezczyzny o wartosci rynkowej powyzej __ swoja droga jak sie liczy wartosc rynkowa faceta??? nasze sie dzieli i odejmuje. ich mnozy i dodaje KTO ZNA WZOR na to? :D :O