Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...kasia...

samotna lesbijka

Polecane posty

Gość ...kasia...

Mam już dosyć samotności :/ W moim mieście chyba nie ma less :/ a bycie z facetem to nie dla mnie !!! Jestem spokojną, ale paradoksalnie bardzo nerwową osobą :p nienawidzę obgadywania za plecami ! chamstwa :p paniusiowatych kobiet, które lecą tylko na kasę, a w głowie pusto :d lubię spacery i śmiganie na rowerku :):):) Szukam osoby, która będzie umiała ze mną wytrzymać :p Jeśli też masz problemy ze znalezieniem kobiety napisz o tym :p może sobie jakoś pomożemy :):):)

Gość a z jakiego jesteś miasta
:)

Gość ...kasia...
Jestem z małego miasta :/ a poznawać kobiety na chat próbowałam, ale to nie dla mnie :/ albo trafiam na niewłaściwe :/ mnie nie interesuje wygląd, jakie ma paznokcie, czy normalne, czy tipsy, czy sie farbuje czy nie :/ szukam normalnej, zwyczajnej kobiety a nie lalki barbie !!!

Gość co jest doktorku
...już chciałem dogadać ale widzę że na poważnie. Więc powodzenia 🖐️

Gość ghgfgh
jak jestes dziewica to sobie kogos znajdziesz.

Gość Polly_
a miałaś już przyjaciółkę, czy dopiero zaczynasz ?

Gość neci neci
z dnia na dzien nabieram wiekszej ochoty by zrobic to z kobieta. mialam parunastu kochanków a teraz chcialabym zasmakowac kobietki

Gość Zosinka
...kasia... dawaj do mnie na skajpa, pogadamy se, bo z tym wariatem Mariuszem nie mogę sie dogadać, ciągle coś bredzi. odbiło mu, zakochał się to znaczy przeniósł, ale mniejsza o to. szukam zdrowej na umyśle dziewczyny do pogadania. reflektujesz?

Gość Zośka z tobą
nikt nie pogada ;) I nie wytrzyma :)

Gość do kasi
Ja chcialabym Cie poznac... tez mam juz doswiadczenie z kobietą ale nie wyszło bo wolała faceta... i tez nie lubię jak kobieta mysli tylko o tym jak wyglada...nie wierze, ze są jeszcze takie, ktore są naturalne i o tym nie mysla...dlatego chciałabym do Ciebie jakiś kontakt poprosic.. mozna?

Gość Polly_
możesz coś opowiedzieć o sobie, ile masz lat, jak wyglądasz bo chciałabym wiedzieć czy jesteś w moim typie też miałam przyjciółkę ale się rozstaliśmy bo zdradziła mnie z chłopakiem nie mogłam jej wybaczyć

Gość ...kasia...
kontakt to pewnie, że mogę zostawić czemu nie :p mój meil to adriaanka@op.pl jeśli chcesz to pisz śmiało, na pewno odpisze :):):)

Gość Polly_
po co zakładasz temat o samotności jak nie chcesz rozmawiać na tym forum poważnie

Gość hmmm hmmmm
skad jestes Polly?

Gość ...kasia...
Ten topic traktuje poważnie !!! Poważnie mam już dosyć samotności !!! Nieraz się zastanawiam, czy to może ze mną jest coś nie tak... mam niską samo ocenę i to może dlatego, nie umie zrobić pierwszego kroku i zawsze stawiam siebie na samym końcu :/ Od niedawna zaczęłam nosić obrączkę na lewym kciuku (to ponoć symbol ze jest się less) może to coś da :/

Ja nie mam sztucznych paznokci, ale lubię je malować. Poza tym nie znoszę zakupów, plotek, nigdy nie miałam z tego powodu koleżanek, bo nawet nie wiem, co miałabym z nimi robić:O Kiedyś przez krótki czas miałam taką zakręconą przyjaciółkę, to nigdy nie zapomnę, jak wpadła na pomysł, ze zanim wyjdziemy z domu, ona mnie uczesze i umaluje a ja ją. Skończyło się to tak, ze ona wyglądała normalnie, a ja żeby nie zrobić jej przykrości wyszłam z domu wyglądając jak osiedlowa kuuuurwa, tak że ludzie się za mną oglądali na ulicy:D Myślałam, ze się przekręcę ze śmiechu:) I jeszcze musiałam zachować względną powagę. Myślę, że trochę pasuje do Twojego opisu, a moim głównym zadaniem życiowym nie jest depilacja pleców, wąsów, odbytu, wynajdowanie żelów na cellulit czy robienie peelingu pośladków co 2 dni:O Ale niestety nie jestem lesbijką. Wbrew pozorom:) Jestem chyba zwykłym babochłopem;) 🖐️

Gość ...kasia...
a czytając wstęp, fajnie sie zapowiadało...

Gość Polly_
jednak dalej nic o sobie nie mówisz to jak chciałabyś kogoś przekonać że jesteś naprawdę samotną lesbijką chcącą kogoś poznać

Gość Niemądry przed szkodą
Jestem prawdziwym gejem, ale mógłbym ci wylizać srom w ramach przysługi dla koleżanki homo

Gość wody z prysznica
Mam problem mam 20 lat od półtorej roku współżyję z chłopakiem (on tez ma 20 lat). Kocham go i on mnie też. Poszliśmy do łóżka po 9 m-ach bycia razem. niestety nie mogę osiągnąć orgazmu. Bez względu jak długo trwa gra wstępna nie osiągam podniecenia na tyle aby stosunek sprawiał mi pełną satysfakcję. A jeśli już jestem podniecona to po pewnym czasie odczuwam ból przy wprowadzaniu członka (wejście do pochwy jest strasznie "obtarte" ). Gdy próbujemy wydłużyć grę wstępną moja pochwa robi się zbyt wilgotna i odbycie stosunku jest prawie nie możliwe. Wiem, że przyczyną mojej oziębłości jest fakt iż od kilku lat pobudzam moją łechtaczkę przy pomocy strumienia wody z prysznica? I tylko w ten sposób mam orgazmy. Masturbacja spowodowała, że nie mogę inaczej. Jestem bardzo nieszczęśliwa.

Gość daddaddss
wody, chyba ci się tematy pomyliły ale fakt że przyzwyczajenie do jednego typu pobudzania może spowodować trudność w osiągnieciu orgazmu w inny sposób, zwłascza gdy dochodzą deprymujące czynniki jak kochanie się z drugą osobą, gdy trudno skupić się na sobie i bardzo zależy nam na tej jakości seksu wiem to z autopsji, rozwiązania jeszcze nie znalazłam (a to że tu piszę nie znaczy że jestem les)

Gość ...kasia...
Pisanie o sobie nie jest moją mocną stroną :/ no co mogę o sobie napisać... wole spacer niż siedzenie z piwem przed telewizorem... Jestem wrażliwa, nie wstydzę się płakać, nieraz nawet jest łatwiej jak się człowiek wypłacze :):):) Nie jestem materialistką... mój styl ubioru to zazwyczaj jeansy i jakaś bluzka na górę :p Wygląd: jestem ciemną blondynką, włosy do ramion, 162 cm wzrostu, 53 kg wagi :):):) Hobby: latem uwielbiam jazdę na rowerze, dobry film, muzyka, troszkę komputer... To tyle o mnie :):):)

Gość Polly_
Nic nie napisałaś o wieku, a to też istotne, ale to co już wiem o Tobie zaczyna mi się podobać. Też lubię spacery ( mam psa), uwielbiam podróże, górskie wycieczki piesze i konne i tak jak Ty film, muzykę. I oczywiście kocham kobiety zadbane, uczciwe i takie, które naprawdę można pokochać całym sercem i doznać w ich ramionach chwili szczęścia.

Gość ...kasia...
Fakt zapomniałam o wieku, mam 21 lat.

Gość ile.
? 24 ???? eeeee to ty stara dupa jestes :D

Gość Polly_
ile. ty jesteś chyba jeszcze siuśmajtkiem jak 21latka to dla ciebie stara d... weż wiaderko i łopatkę i do piaskownicy marsz ! ...kasia... coraz bardziej mi się podobasz :) 🌼 bo moglibyśmy pasować do siebie : ja mam 25 lat, 167cm wzrostu i ok.60 kg wagi, jestem brunetką, mam krótkie włosy i piwne oczy i lubię być stroną czynną w relacji z kobietą. Cycunie mam dość duże, jędrne, a pisiunię depiluję całą nie zostawiając żadnego włoska, jest zawsze gotowa do pieszczot. To czy będziemy ewentualnie w realu mogły się spotkać ( jakbyś chciała oczywiście ) zależy gdzie mieszkasz, bo inaczej możemy spotykać się tylko wirtualnie, ale to też może być fajne 😍 😘🌼

Gość ...kasia...
Polly_ a skąd jesteś ???

Gość ciekawostka 11
przeczytalem Twoje wpisy Kasiu i wynika z nich jedno: pochodzisz z raczej niezbyt zamoznej rodziny, prawdopodobnie narazie nie udalo Ci sie wzmocnic swojego statusu materialnego (czyt.: nie masz kasy). Najprawodpodobniej nie jestes specjalnej urody i masz wiele powaznych kompleksow pod tym wzgledem. Jestes takze osoba o raczej introwertycznej osobowosci. Zamknieta w sobie i niesmiala, a to pociaga za soba "malomowna". Szukasz kogos podobnego do siebie. Nie lubisz byc postrzegana jako kobieta, tylko jako lesbijka (cokolwiek to znaczy) i zle reagujesz na jakiekolwiek oznaki kobiecosci, erotyzmu kobiecego. Wspolczuje serdecznie!