Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seksowna 40

on jeden one dwie...a moze i...

Polecane posty

Gość seksowna 40

dlaczego mezczyzna kocha a jednoczesnie potrafi byc w dwoch związkach?...wykryłam ....boli...chcę uwierzyc ze milosc zwyciezy???? czy to miłosc...jej nie mowil...tylko mnie.....czy milosc pozwala na zdrady?

Gość seksowna 40
Panowie.....prosze o wasze mysli najsskrytsze ...dlaczego...?

Fascynacja seksualna, a pozatym każdy facet marzy by jego kobieta była bi. Acha i ten drugi to nie związek tylko zauroczenie.

Gość seksowna 40
a jesli twierdzi ze seksulanie to wlasnie ja mu odpowiadam bbbbbaaaaardzo?...to czym jest to drugie? i czy bedzie teraz wierny czy zawsze czegos mu brakowac bedzie? dzieki T..

Kurcze 40tka i takie pytania zadaje? :D Zajeżdżaj faceta to na inne nie będzie miał siły i ochoty :D

Gość seksowna 40
xyz ...a ty wszedzie? hahah':) myslisz ze to tylko o seks chodzi?

Wiem ,że nie tylko o seks :) ale przecież o tym piszesz :D Nie wspomniałaś nic o gotowaniu obiadków na przykład :D

Gość seksowna 40
no tak..gotowanie i wygode z tymze uslugiwaniem (plus pranie etc;-) przedkladac nad kobiete zycie jej milosc i milosc do niej hmmmm... cholera az tak to płytkie ???;-)

Gość seksowna 40
a jak z intelignecją, rozmowami po swit? super samopoczucie ??? dla obiadkow drugi związek hm...z tego wniosek ze czas na cieple kapciuchy by miec faceta pod ręką ?

Nie płytkie tylko wręcz bardzo głęboki tyle tylko,że większości nie chce się tego zgłębiać i woli mówić tylko o miłości,a miłość ma wszystko z nich załatwić :D :D :D

Gość seksowna 40
to co gotowac prac sprzątac, i byc SUPER zmęczoną a gdzie wtedy czas i ochota na seks???????

A może by tak od czasu do czasu nie gotować,nie sprzątać tylko skoczyć do miłej restauracyjki,a zaoszczędzony czas przeznaczyć na seks? :)

Gość seksowna 40
i owszem wlasnie tak bywało ....i tak zle więc??????

Gość seksowna 40
twierdzil ze nie umiał zerwac, bo mu jej zal było... a jak znow mu sie kogos zal zrobi?

Gość seksowna 40
xyz...czy jak facet kocha mowi rano dzien dobry (mieszkajac odzielnie) smsem , telf, gg?.... albo zyczy milego dnia....czy moze nie miec na to czasu? jak myslisz?

Gość seksowna 40
co robicie gdy jestescie zakochani ....? jak to okazujecie oprocz słow....? jak uwierzyc ze kocha skoro mial drugi zwiazek?

a na co ma nie mieć czasu? :) na spotykanie się z Tobą? :) Mam czasami,a ostatnio nawet często ,tyle roboty,że mi brakuje czasu ale kombinuję żeby go choć trochę znależć :) Choby na szybki numerek :D

choby na krótki wspólny spacer :D Osobiście wolę jej to okazywać na różne sposoby niż o tym gadać bo słowa częstokroć są puste :)

Gość seksowna 40
hahah no tak .. alez na to to zawsze sie znajdzie czas;-) ale na poranny telefon lub sms i slowa milego dnia kochanie to juz brak.... i np sloweczko wczoraj bylo cudownie;-)

Gość seksowna 40
zrozumiec.....faceta ... i znow zuafac.... czyny - masz racje slowa bywaja puste....

Gość seksowna 40
usmiech i co???? xyzed hahah juz Ci topic panny zalozyly;-):D:D lol!

Gość seksowna 40
a co mysla Panie???? ktore wiedzą ze są hm...drugimi ...albo pierwszymi z dwoch? co Wam mowia faceci?

Gość seksowna 40
a co sądza Panie co wam mowia faceci...jesli jestesci ....tymi drugimi ..albo pierwszymi z dwóch...????

Gość a spod jakiego jest znaku

Gość ja chcąc nie chcąc
miałam być w kilku przypadkach tą drugą (i to nie tylko o jednego faceta chodzi...) biorąc pod uwagę jak się zachowuję , chodzilo chyba o to , że ze mną znajomość była samą przyjemnością- nie narzekałam, lubiłam żartować- czasem pikantnie, bawić się, wysłuchiwałam ich, akceptowałam

Gość seksowna 40
on - hm...mozna rzec niestety Baran...

Gość seksowna 40
ja nie godzilam sie byc tą drugą a mogłam i zostałam nieswiadomie choc wg "mojego " Pana tą pierwsza ale była druga...