Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Muucia -*

CelSzczupłe uda,jędrne piersi,ładne nogi, super brzuch! Kto ze mną? cwiczenia!

Polecane posty

Hej :) Zrobiłam sobie login :D hehe ;] no i chciałabym miec tez super ciało i te wszystkie rzeczy które wypisałam w temacie ;) kto ze mną ?:} od dzis : - cwiczenia na uda,posladki -modeling.pl -peeling cukrowy -picie zielonej herbaty -higiena, dbanie o siebie -1000 /4 serie brzuszków -500 podskoków na skakance dizennie -rolki,rower,bieganie (jak pogoda pozwoli, i jak bede miała z kim :P) -Abs 8 min. na nogi :) -strechting i callaneticks ze strony wdziek.info :) i tyle. nie zamiarzam się głodzic ani byc na jakiejs diecie, bede jesc to co bede chciała.! Prosze o nie pisanie czegos takiego Czy wytrzymam, i cos w tym stylu ;/ Bo ja naprawde jak sie patrze na ciało mojej koleżanki, wzbiera sie wemnie taka moc ze mi sie uda, ze sobie nie wyobrazacie! Zreszta chce dokopac swojemu byłemu :P hehe :P pozdrawiam ;) Kto ze mną od dzis?:D

;) ciesze sie ;*:] bedziemy sie razem wspierac ;D ktos jeszcze ;* własnie co do cwiczen, toja wypisalam swoje, nie to ze musicie je robic, ale jak chcecie ;P pomieszalam cos :P ktos jeszcze ?:D

Gość tak cwicze
ja tez cwicze juz od paru dni, ale chce jedynie wyszczuplc i ujedrnic swoje cialo a nie nabierac masy miesniowej. w tym ceu krece hula hopem i skacze na skakance, no teraz w lato plywam. o od skakania na skakance to wyszczuplaja sie nogi i umiesniaja lydki-jedyne miejsce ktore chce umiesnic, poniewaz uwazam, ze umiesniony brzuch u kobiety jest aseksualny, nie podoba mi sie, ale to tylko moja opinia ;) zycze samozaparcia, mi czasem brakuje;)

ale mi też nie zależy ani na masy mięsniowej ani na umięsnionym brzuchu, chce byc poprostu szczupła : płaski brzuch, szczupłe i jędre uda i jedrne ciało ;)

Gość tak cwicze
robiac po tyle brzuszkow myslisz, ze nie zrobia ci sie miesnie?to sa cwiczenia typowo silowe i zamiast zrzucic tluszcz nabierzesz miesni i nie bedzie to ladnie wygladalo.jesli chcesz schudnac rob lzejsze cwiczenia i duzo by sie spocic i zeby tkanka tluszczowa zeszla.

Gość ale nie dasz rady
i muszę to napisać - ile byś samozaparcia nie miała :) 1000 brzuszków dziennie i nie chcesz nabrać masy mięśniowej? chyba żartujesz. pomyśl logicznie.. to oczywiste że nabierzesz, i to tak niefajnie rozłożone na brzuchu będzie - jak będziesz tylko jedne mięśnie ćwiczyć. lepiej poszukaj ćwiczeń abs na brzuszek i rób na przykład 3 razy dziennie - tam ćwiczysz wszystkie mięśnie i równomiernie się brzuszek wyszczupla :) naprawdę, nie rujnujcie sobie wyglądu.. bez sensu robić kosmiczne ilości powtórzeń - mięśnie już nie pracują tak jak powinny, no i masę mięśniową nabierzesz nieładną, wiesz - taką "sztucznie" wyglądającą u kobiety.. to samo podskoki - połowa połowy tego co zamierzasz wystarczy - bo będziesz miała wielkie łydy jak kolarz, a to wstrętnie wygląda u kobietek.. strechting ok, przed ćwiczeniami, ale lepiej na brzuch abs poćwiczyć niż same brzuszki. to samo z nogami - ćwicz też abs na pupę od razu - podwójny efekt :)

Gość ..honey..
To może ja też się dołącze... Hmmm... Chociaż akurat dziś mi się już nie chce ćwiczyć:) ale może od jutra.. :> Trzymie kciuki za WAS wszystkie kobietki:) pa

do -> ale nie dasz rady ;) dzieki za rady ;] wiesz ja to brałam z tego forum, tu gdzies tak pisało 1000 brzuszków 4 serie. :) serdecznie dzieki za rady ;))

Gość ale nie dasz rady
absolutnie nie aż tyle. w ogóle brzuszki są bez sensu jak chcesz rzeźbić ciałko :) zdecydowanie abs - są spoko ćwiczenia, krótkie - po 8 minut, więc mięśnie się "nie męczą" tylko dobrze pracują, jest narzucane dobre tempo przez tego śmiesznego pana w trykociku - powoli trzeba ćwiczonka wykonywać wtedy najlepiej mięśnie pracują :) no i myślę że spoko można robić kilka serii, nie pod rząd najlepiej, choć ja ćwcizę czasami dwa razy - 16 min - i jest luz. a ćwiczę ogólnie ze dwa, trzy miesiące to. zaczynałam o a6w - beznadzieja, przy 15 dniu chyba mi się znudziło, zbyt monotonne te ćwiczenia są (i nie ma ćwiczenia na skośne!!), wolę abs, poza tym u mnie tylko rzeźba, nie mam tłuszczyku więc mięśnie fajnie wygladają - nie rysują się na szczęście jeszcze jakoś widocznie, tylko jak napinam brzuszek ;)

Gość ale nie dasz rady
jakąś dietkę musisz dołączyć. i powoli stopniować serie bo mięśnie się rozbudują i wypchną tłuszczyk do przodu - odwrotny efekt od zamierzonego. najlepiej ćwiczenia na całe ciało robić jak chce się schudnąć. i pobiegać czasem, i rower, rolki i te sprawy. basen.. zależy też ile masz lat i jak dużo z tego brzucha masz zamiar zrzucać ;)

nie jest duży, ale tez nie jest płaski .. troche taki wiekszy .. nie taki wielgachny.. bede sie zdrowo odżywiac, warzywa owoce, soki z owoców, żadnych słodyczy . jestem po Abs legs .. kiedys tydzien to robiłam .. wiec nie jest tak ciezko zadnych zakwasów po tym nie mam, zaraz 8 min buns na youtube :D

niestety nie wytrzymam 8 min buns.. no niestety ale nie po 6 cwiczeniu wymiekłam. wiem słabo,słabo. nie bede tego robic ;( niestety..

Gość ale nie dasz rady
i chciałaś 1000 brzuszkó robić? ;) dasz radę, nie od razu. na początku musi być ciężko, tzn cały czas musi - mięsnie muszą cały czas pracować, nie przywyczajać się. zwiększać dawki itd. próbuj dalej, nie poddawaj się.

no własnie jak mam sie nie poddawac ;( eh ;O no .. po 4 cwiczeniu z abs na brzuch wymiekłam... słaba jestem jeju ;(;O ;/ :( oj dobra spróbuje jeszcze raz :D podtrzymujesz mnie na duchu :D i to że chce dogrysc eks, i chce miec ciało jak moja koleżanka (jedrne,szczupłe ciało,płaski [moze nie całkiem ;P] brzuch, szczupłe,smukle nogi) i chce jej pokazac ze też moge tak wygladac :D dzieki ;):D

Gość ale nie dasz rady
przecież musi boleć na początku :) i tak sobie musisz mówić :) będzie cię motywowało bardziej do walki z zakwasami ;) poza tym na początku zawsze bolą mięśnie, bo nie są przyzwyczajone do wysiłku. potem jak się przywyczają to trzeba zwiększać ilość powtórzeń (pojedynczych ćwiczeń niekoniecznie całej serii) żeby nadal pracowały. najlepiej też nie ćwiczyć codzień o tej samej porze, tylko różnie, i nie trzeba wcale ćwiczyć codzień. co drugi też spoko, albo tak: dwa dni ćwiczysz, dzień przerwy, albo cztery dni ćwiczysz i dzień przerwy. lepszy ten drugi układ, ogólnie trzeba ćwiczyć rotacyjnie, zmieniać ćwiczenia żeby mięśnie odpoczywały.. itd itd.. :) będzie dobrze i dopieczesz ex na pewno błysk w oku byłego - bezcenne ;)