Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michasssiaa

Gdzie mam kogos poznac skoro....

Polecane posty

Gość michasssiaa

- studiuje zaocznie babski kierunek, - pracuje z samymi kobietami - na dyskotekach spotykam samych napalencow,ktorzy rzuca sie na wszystko co sie rusza - nie mam zadnych kolegow, bo faceci, ktorych poznawalam wyznawali zasade "albo chlopak, albo nikt" - nie moge zalozyc sobie profilu na randkach, bo mieszkam w malej miejscowosci :O

Gość Sedzia Dreeddddd
skoro nie chcialas tamtych facetow to do kogo masz teraz pretensje ?

Gość zaloz profil na randkach i
nie pisz skad jestes , tzn prawdy , podaj najblizsze duze miasto w twojej okolicy i luuu

Gość michasssiaa
Sedzia Dreeddddd -> nie chcialam ich, bo zachowywali sie jak sie zachowywali:O byli totalnymi chamami:( a co do randek to nie moge dodac fotki, a beza fotki nikt na mnie nie zwroci uwagi:O Wszyscy przegladaja profile ze zdjeciami:(

no coż... ;) myśle że na każdego przyjdzie czas... a w profilu randkowym nie musisz pisać nazwy mieściny swej ;) napisz jakieś wieksze miastko w okolicy ;)

Gość Sedzia Dreedddddd
bo faceci, ktorych poznawalam wyznawali zasade "albo chlopak, albo nikt" oni tez byli chamami ?

Gość michasssiaa
leszek-> nazwa miesciny wiekszej, ale jak fote dam to wszystko wyjdzie;)

Gość michasssiaa
sedzia dredddd-> dokladnie tak:O proponowali mi na 2 spotkaniu sex i twierdzili,ze nie potrzebuja kolezanki tylko dziewczyny:O

Gość lekko mocno wkurzona
ja sie wlasnie z mezem poklocilam. z facetami sa same problemy

dlaczego nie możesz dodać fotki ? ale wiesz co... są też ludzie którzy przeglądają tego typu strony zwracając uwagę tylko i wyłącznie na treść... ;)

a moze dzieki tym koleżankom jakoś? popytaj:) wszystko byle nie randki internetowe :O

Gość michasssiaa
leszek-> Nie moge dac fotki i tyle:( chodzi tu o moja prace i jeszcze o cos:( po prostu nie moge:(

ja znam wielu mężczyzn a : studiowałam babski kierunek, na dyskoteki nie chodziałam, raczej do klubów nie zakładałam profilu w necie, bo to desperacja i kretynizm :O nie możesz po prostu isć na miasto, do ogródka, do klubu z kolezanka???

to fotki nie dawaj, ktos na pewno sie skusi na tresc a fotkami mozna sie wymienic mailem

dajcie se spokoj z facetami. potem bedziecie musialy robic w domu jak ja. przyleza z pracy z meczona a slubny od progu jeczy

Gość michasssiaa
spacja-> chodze do klubow, nie czesto, ale chodze. Nie mam wielu kolezanek, bo albo maja chlopakow, albo wyjechaly za granice,albo mieszkaja w innym miescie. Kolegow nie mam w ogole:(

to chodź z tymi, które zostały..... ja myslę, że to zalezy od osobowości, a nie od miejsc, w których przebywasz...:) Powodzenia :) masz czas.....tylko nie panikuj, na pewno w swoim czasie poznasz mężczyznę swojego zycia...:)

ale wy marudni jestescie

leszek-----------> wlasnie:P Wiesz, to zaden wstyd oczywiscie zalozyc sobie profil na necie i dodac foty,ale juz widze te komentarze :P:P:P

Gość michasssiaa
Nie chodzi o to,ze nie mam,ale tak jak pisalam, albo wyjechaly, albo przyjezdzaja do rodzinnego miasta raz na jakis czas. A kolegow nie mam, bo nikt nigdy nie byl zainteresowany moim wnetrzem. jesli juz to myslal o jakims szybkim ruchanku i tyle

Gość sama cos wybierz w profilu
randkowym, skoro sama zdjecia wstydzisz sie dac, poszperaj i napisz do kogos kto potencjalnie nadaje sie z wygladu i tego co pisze o sobie

może tak Ci sie tylko wydawało że nie było takiego co zainteresował by się wnętrzem... może masz włączoną opcję przebieranie na maksa ? ;) mam koleżankę co umiera z samotności no ale co randka to coś nie tak, nie w tą stronę uczesany zły kolor butów albo za mało zarabia... ;)

Gość michasssiaa
leszek-> nie, nie przebieram i nie zwracam uwagi na takie szczegoly jak wlosy zaczesane na lewa strone zamiast na prawa;)