Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem...2

Nie wiem co dalej....

Polecane posty

Gość nie wiem...2

Witajcie,wyubaczcie jesli beda bledy ortograficzne lub tez stylistyczne ale pisze po sporej dawce alkoholu... moje zycie a raczej nasze zycie umiera...a ja na to patrze z rozlozonymi rekoma...i nie potrafie nic zrobic,od czego zaczac?chyba sama nie wiem,jestesmy razem 2,5 roku to najcudowniejsze lata w moim zyciu,to moj pierwszy,jestem po 20 roku zycia,czy jestem naiwna? niech bedzie ze tak,chcialam z nim byc do konca,tak bardzo kochalam,nadal kocham,jak ktos na tym forum napisal temat-kocham resztkami bezsensownej milosci...-tak i ja chyba teraz kocham...nie wiem co sie stalo,co sie popsulo,kiedys ufal mi ,wierzyl,teraz jest inaczej,nie dalam mu zadnych powodow...czy powinnam wejsc na temat-moj partnet molestuje mnie psychicznie-?? tak sie czuje...nie moge wyjsc, bo on mi nie wierzy co robie,tlumacze mu,rozmawialismy o tym mase razy,niczego nie ukrywam ale...czuje jak sie wypalam,czuje jak mnie to meczy ,nie wiem co robic,zrobilam juz chyba wszystko,moze on sie znudzil ?tak po prostu...moze oni juz tak maja....

Gość cccxxx
olej skurwysyna