Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Migotka_1986

Schudnijmy najpierw 3 i później 3. -6 na wadze to nasz cel!

Polecane posty

ja byłam w piątek na castingu w katowicach do \"got talent\"...hehe:P ale była szydera, wogóle to jestem chora na antybiotyku jestem:( i nic nie jem dosłownie tzn. coś tam jem, bo muszę, ale mało i prawie żadnych słodyczy:/ a nie chudnę, tylko tyję:/:/ zawsze tak mam, nie wiem dlaczego, ja tyję od lekarstw...teraz nawet chyba przytyłam i dalej ważę 50kg....... a co do przesady bycia chudym----------> mi na przykład podobają się takie osoby i to takie aż do przesady:P ale ja jestem dziwna:P heh:P ja lubię takie wystające kości i wogóle, mi się przestaje osoba podobac tylklo wtedy jak już wpada w anoreksję, jak jest na nim sama skóra, to dopiero wtedy, ale ja nigdy nie dojdę do chudości, ewentualnie do \"normalności\", czyli będę wyglądac \"w sam raz\"heh:P pozdrawiam:*:*:*:*:):):):):):):):):):):)

Oj nie wiem co Wy tutaj chudzielce robicie :) nie przesadzajcie w druga strone!! Ja od dzis przesłam na diete niełaczona :) tydzien na probe mam :) najgorsze jest to picie dopiero godzine po posiłku :( no ale schudnac trzeba :) a to ponoc nie dieta tylko sposob jedzenie na całe zycie. Dzis moze pocwicze :) zobaczymy.

ja nie jestem chudzielcem napewno! A teraz zawiesiłam dietkę przez tą chorobę... i ważę nawet nie wiem ile, ale napewno 50 albo i więcej://////////////////////////:((((

No dobra moje drogie girls :D Ja sie przez ten weekend nażarłam tony słodyczy, bo mój men był na weekend i dziś pojechał, ale, ze dzień dziecka to... wiecie ;) Muszę schudnąć przynajmniej 1 kg w 3,5 tygodnia. To postanowienie! Ważę się 26 czerwca. No i tak: 1700 kalorii na 5 posiłków -> 1.450 2.200 3.500 4.200 5.350. Rano godzina tańca, wieczór godzina roweru i brzuszki :) Co do słodyczy to przechodzę na kostkę czekolady dziennie a w niedzielę kostka czekolady i kawałek ciasta czy tam lód ;) Będę sie meldować jak mi idzie ;) Gagatka a jak to jest z tym nie łączeniem?? Może zastosuję ;)

Wiecie co? Tak sobie siedzę i się \"uczę\" I tylko myślę, że ludzie, którzy nie jedzą słodyczy są chudzi :O Wystarczyłoby tylko tyle... Tu kiedys był taki topik 100 dni bez słodyczy, ale już nie ma więc ja tak zrobię. Od jutra 100 dni, czyli do 10 wrZeśnia. jak przetrwam to alleluja :D

powodzenia!! Ja jem 50 razy wiecej slodyczy od was! DOSLOWNIE!! codziennie jem jakies cukierki, czekolade, ciastka, drozdzowke i pewlnmo tego....... a mam kolezanke, ktora je tyle slodyczy, ze masakra!! ale pozostalych rzeczy malo i jest chodziutka?... pozdrawiam:) PS o co chodzi z tym laczeniem??( z jakim laczeniem)?? :**************

Eee no tak Magdam ja tez jadłam same słodycze i jeszcze chudłam. I to dosłownie cały dzień sodycze w granicach 1000 kalorii. Tylko, że to doprowadziło mnie do anemii, więc odradzam :O

hejo :) jak chcesz neli to moge Ci wysłac zasady diety i przykładowe posiłki!! Choc po co Tobie ?? Jak Ty jet\sets taka chuda??

Ważyłam się!! I ważę...50kg dalej:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( nic, a nic nie ubyło, od jutra to ja poprostu nie wiem, jem śniadanie, później nic- obiad i kolację, ewentualnie jakieś jabłko po obiedzie i tyle!! Nie jem po 19.... i cwicze, ile się da! A dzisiaj po ważeniu, jak narazie wypiję herbatkę o 18:30 i to wszystko na dzisiaj:( załamka:/

Cześć Kochane 👄 Ostatnio przeginam i to ostro na maksa. W sobotę i niedzielę napchałam się słodyczami. Poniedziałek, wtorek, środa \"mądra\" Ania nie je słodyczy, tak jak pisałam wcześniej ;) A dziś... Pół czekolady z migdałami :O Do tego 3 posiłki dziennie i przerwy 6 godzinne, dziś nawet 8h :O Tak być nie może więc wracam sobie do tej starej dobrej diety z października na której schudłam 4 kg. Tylko, że czasu mam maleńko, 26 czerwca wyjeżdżam do mojego chłopaka. Ale jak by nie było to zostały mi 3 tygodnie :) Więc 5 posiłków dziennie, 1800 kalorii, godzina tańca rano i brzuszki :) A z tymi słodyczami to kostka dziennie musi jeszcze być, bo potem sie rzucam na słodycze :O I w niedzielę ciasto, albo lody. 3 tygodnie muszę wytrzymac a wy mi pomagajcie nawrócić się na dobrą drogę, bo zbłądziłam, oj zbłądziłam :O

Gagatka wyślij :) Tylko tutaj czy na maila? Bo jak na maila to mam w stopce mojego maila i Ty go chyba nie masz, więc zobacz ;) Ja pocztę odbieram tylko z niego ;)

Magdamagdam nie przejmuj się. Trzeba cierpliwości ;) A masz elektroniczną wagę? I powiedz mi ile Ty trenujesz w tygodniu?

Trenuję 2x w tygodniu po 3godzinki...ale to w sumie nie jest tak, bo tak naprawdę to przez półtorej godziny nic nie robimy na tych treningach, bo tańczymyu na zmiane z drugą grupą. Czasami mamy treningi jeszcze w sobote po 2 godzinki, ale tylko czasami:). teraz 2 sierpnioa wyjeżdżam na 10 dni na warsztaty taneczne:):):):):):):):) byłam w tamtym roku też:):) ale na nich sie w ogóle nie chudnie- a wręcz przeciwnie, ja tyję...nie wiem dlaczego skoro tam treningi są 3 razy w ciągu dnia po 2,5 godziny...i jest tylko śniadanie, trening, obiad, trening, kolacja, trening, i spac i tak codziennie... ale i tak jest spoko, bo wiele sie mozna nauczyc:):) w tym roku beda zajecia z disco, hip-hopu i klasyki:) a ile mam lat?...hmm.. malutko:P pozdrawiam PS Zauważyłam, że za często się waże, więc biuorę się za siebie--->ostro!! i kontroluję swoją wagę dopiero 26czerwca tak jak Ty Neli:)

schudłam kg :) a za bardzo nie stosowałam sie do wszystkiego :) suuper :) swiecej mi nie potrzeba tygodniowo chudnac :) kolejne wazenie za tydzien :)

Siemka :) Zaliczyłam dzis egzamin z gramatyki historycznej na bdb!!!! :D Od dzisiaj postanowiłam przejść na post - 100 dni bez słodyczy, zobaczymy ile najdłużej wytrzymam :P Agatka ni doszło mi na maila :O Możesz jeszcze raz Magdamagdam fajnie masz z tym tańczeniem. Ja to sobie sama tańczę codziennie, ale chciałabym tak profesjonalnie... Tylko za stara już jestem :( Buzki 👄

Dzięki Gagatka :D Przede mną jeszcze 3 egzaminy :o Ale wezmę się za to od jutra ;) Jak tam przygotowania do ślubu? Ty w tydzień schudłas na tej diecie kilogram? :D To nieźle :D Ja tak sobie myślę właśnie, ze nieźle by było przejść na 1500 kcal...

Czego za stara?? Wcale nie... gratuluję 5 z egzaminu!:):) A ja ważę się 36 czerwca i jak narazie \"oszczędzam się\" z jedzeniem:P:Pheh:P A Gagatka? Jaką ty stosujesz tą dietę? Może ja też bym spróbowała...hm? :) pozdrawiam:)

stosuje diete nie łaczona :) nie mozna laczyc bialek z weglami, tylko wegle i bialka z produktami neutralnymi, nie mozan pic godzine przed i po (to jest najgorsze) 1 GRUPA PRODUKTY WYSOKOBIAŁKOWE mięso białe i czerwone: drób, wieprzowina, wołowina i cielęcina, baranina, jagnięcina, dziczyzna mięso ryb, fauna morska: ryby, owoce morza nabiał: ser, mleko, jogurty, kefiry, śmietana, jaja rośliny wysokobiałkowe: soja i tofu ---------------------------------------------------------- ---------------------- 2 GRUPA PRODUKTY WSZECHSTRONNE (neutralne) warzywa: pomidor, kapusta, ogórek, marchew, pietruszka, cebula, fasolka szparagowa, kalafior, brokuły, brukselka, seler, por, szpinak, szparagi, bakłażan, sałata tłuszcze i oleje: masło, margaryna, oliwa z oliwek, inne oleje roślinne orzechy i ziarna: orzechy włoskie, laskowe, ziemne i inne; ziarna sezamu, słonecznika, dyni i inne ---------------------------------------------------------- ---------------------- 3 GRUPA WĘGLOWODANY produkty bogate w skrobię: ziemniaki, kukurydza, ryż, płatki śniadaniowe, fasola, groch, kasze produkty z mąki: chleb, makaron, drożdżówki, ciastka, ciasta, herbatniki, sosy niektóre słodkie owoce egzotyczne: banan, mango, daktyle, figi produkty słodzące i słodycze: cukier, miód, syropy, czekolada, cukierki, batoniki ---------------------------------------------------------- ---------------------- 4 GRUPA OWOCE truskawka, jagoda, malina, jabłko, gruszka, arbuz, melon, cytrusy, ananas, kiwi, śliwka, nektarynka, brzoskwinia, suszone owoce. ---------------------------------------------------------- ---------------------- Podstawowe zasady diety niełączenia: Produkty z grup 1 i 2 możesz łączyć; Produkty z grup 2 i 3 możesz łączyć; Nie jedz razem produktów z 1 i 3 grupy; Produkty z grupy 4 jedz oddzielnie, co najmniej godzinę po lub przed innymi posiłkami, ewentualnie łącząc je z chudym mlekiem, naturalnym jogurtem, kefirem bądź maślanką; Na kolację najlepsza kombinacja to produkty z 2 i 3 grupy. Korzystając z powyżego podziału i zasad, skomponuj swoje dania. Ważne jest, byś jadła 4 posiłki dziennie, nie dopuszczając do sytuacji, w której wygłodzona “rzucasz się” na jedzenie. Trzeba jeść powoli, ponieważ organizm z opóźnieniem przekazuje sygnał do mózgu, że jest nasycony. ---------------------------------------------------------- ---------------------- Oczywiście, im mniejsze dania (obiadowe!), tym szybsze chudnięcie. Dobre rezultaty przynosi całkowite zrezygnowanie z pieczywa, które można zastąpić płatkami ryżowymi. Spadkowi wagi bardziej sprzyja ryż i kasza niż makarony, kluski i wszelkie inne produkty na bazie mąki. Gotowane młode ziemniaki są polecane jako zdrowe źródło węglowodanów, natomiast nie można tego powiedzieć o zapiekankach ziemniaczanych, ziemniakach podsmażanych i, przede wszystkim, frytkach. Zaletą wyżej zaprezentowanej diety jest to, że nie wycieńcza organizmu. Rygorystyczne stosowanie zapewnia szybkie zrzucenie zbędnych kilogramów. Jeśli zaś pozwalasz sobie na większe porcje, trzymając się podstawowych zasad diety niełączenia, chudniesz powoli, lecz systematycznie, nie odczuwając przy tym trudu wyrzeczeń, głodu i osłabienia. _______________________________________________________ Wyzej wklejony tekst pochodzi ze starego artykulu Kafeterii: http://www.kafeteria.pl/ziu/obiekt.php?id_t= 159 Zachecam do przeczytania calego! Znajduja sie tam przykladowe propozycje menü, oraz liczne komentarze osob zadowolonych z efektow tego sposobu odzywiania.