Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Migotka_1986

Schudnijmy najpierw 3 i później 3. -6 na wadze to nasz cel!

Polecane posty

no niełaczona miało byc :) poki co waze 57 :) ale rowne :) nastepne wazenie w sobote lub niedziele :)

Kurcze to nie dla nie :( Ja nie umiem nie łączyć, muszę czuć chocby poświatę słodkiego w każdym posiłku :O No i powiedzcie, czy ja nie jestem uzależniona? :O A też słyszałam, ze ak sie powinno jeść :O

Ja tylko załuje ze wczesniej na nia nie przeszłam :) nie ejst tak zle tylko strasznie musze kombinowac co bede jadla :)

czesc Neli :) u mnie kicha :( co z tego ze schudłam kg jak w tym tygodniu mam wrazenie ze chyba przytyłam :( moze to przez okres ktory mi sie juz chyba 10 dni spoznia, mam nadzieje ze w koncu nadejdzie, bo ilez mozna czekac... diete bede jeszzce stosowac przez cały tydzien, jak nie to musze znaleźć sobie jakas inna i w koncu schudnac chociaz 3 kg :o ide etraz sprztac miłego dzionka papa

A ja... Jem normalnie jak człowiek 2100 kalorii dziennie, czasem więcej. Tylko 2h dziennie tańczę. I tak sobie zostawię do października. Bo w zeszłym roku też, w marcu schudłam 5 kg na diecie 1000 kalorii i potem do października nadrobiłam te 5 :O Dlatego, że jak sie tak mało je to potem nie można od razu 1000 wiecej bo wraca sie do poprzedniej wagi. A jak się je 1800 to potem 300 więcej nie robi różnicy. A w wakacje nie da sie nie jeść więcej, czy odchudzać jak bedę z moim menem. Jadę do niego za tydzień. A do odchudzania wrócę w październiku - 1kg, a potem w marcu -1kg. I by było na tyle ;) Żeby to utrzymać potem ;) papapa 👄

a ja się nie ważę i nie wiem co tam słychac u mojej wagi:P:P a dietę miałam stosowac jogurtową ale po 2 dniach się rozmyśliłam...:P ja to nie umię stosowac diety tak po prostu będę jeśc mniej, nie jeśc słodyczy i te wszystkie \"moje zasady\" i schudnę mam nadziewje:P:P

witam :) nadal czekam na okres :) wczoraj całkowicie zropbiłam sobie wolne od diety i jadłam duzo ale musialam bo byłam na kacu :D

a ja jestem na siebie zła!!!!!!!!!!! i to strasznie:(:( bo zważyłam się dzisiaj rano po śniadaniu tzn. wiem że nie miałam się ważyc---> dopiero 26 czerwca ale byłam ciekawa ile ważę, wiec się zważyłam i ku mojemu zdziwieniu ważę 48kg!! a raczej ważyłam...:/ sobie myśle no to super jeszcze tylko 3kg...i obiecałam sobie, że dalej będę na diecie i w ogóle...ale oczywiście koleżanka mnie wyciągnęła na pizze i loda, a w sumie dzisiaj 2 lody:P:P:P:P i ja się oczywiście zgpodziłam no bo czemu nie skoro schudłam...i tak się najadłam, że masakra!!!!!!! jeszcze mnie brzuch boli......:(((((( i mam takie straszne wyrziuty sumienia:( bo ja już nie mogłam jeśc ale jadłasm na siłę, bo nie chciałam żebyu się zmarnowało hehe:P:P i jestem wkurzona.......do końca dnia nic nie jem w sumie nie powinnam, bo jest już 18......... piję dużo zielonej herbatki...jutro malutkie śniadanko i dieta dieta dieta!!!!!!!!!!:///////

Ja tak samo :O Objadam się słodyczami już trzeci dzień, po tygodniu niejedzenia słodyczy... Pierniczę, odchudzam sie dopieri w październiku. Tylko musze utrzymać wagę do tego czasu :O

Agatka Ty też bo widziałam :) I musisz zamieścic na naszej klasie slubne zdjęcia :) Zobaczę sobie :D A ja się dzis zważyłam, tydzień wcześniej i jest 55,9 schudłam 0,01 buhahaha ;) Ale najważniejsze, że nie przytyłam. Ja już jem 2100 dziennie, czyli tyle ile powinnyśmy jeść, żeby być zdrowe i nie tyć :P Nie utyłam bo nie przeszłam z diety 1000 na 2100, tylko z 1800 na 2100 i od października spróbuje zmniejszyc 300 kalorii w posiłkach ;) Pozdro 🌼

hurra jest 56,8 :) w koncu mi cos leci :) a wczoraj nie jadlam mało :) jeszcze tylko 3 kg i bedzie supreasko :) powodzenia na egzaminie :)

hejo :) wczoraj sie wazylam i było 56 :) idzie do przodu :) chudne 0.8 tygodniowo :) A poza tym to czas mi teraz tak zapieprza ze szok :o musimyy jeszzce odbebnic poradnie, dzien skupienia. Zaproszenia na szczescie rozdane :) w sumie wyszło 130 osoby z 9 mi juz ostatecznie odmowiło ze nie przyjdzie. W tym tygodniu załatwilismy piererwsza spowiedz ufff, kupilismy sobie meble i łozko, bylismy u goscia w lokalu. Nastepny bedzie spokojny bo michal ma 3 zmiany i wychodzi dopiero po 20. A poza tym zostane ciocia :) Zaraz bede jadla obiadek :) watrobka :)

Gość Sielanka007
Dziewczyny mam takie pytanko... jak schudnąć 6 kg w 6 tygodniu? Jaka dieta? jakie ćwiczonka?:)

a ja mam 4 tygodnie i musze choc 2 kg schudnac ( nie glodzac sie i nie cwiczyc) :) heheh jedyna moja aktywnosc fizyczna to 8 minut abs :D lecem spac :)

Jestem :) 2 tyg mnie nie było, bo byłam u mojego mena ;) Odżywiałam się pizzami i lodami Nie wiem co to będzie, zważę sie za tydzień- 17 lipca ;) Gagatka gratulacje zrzucenia kilogramków :D Ja się biorę od dzisiaj za siebie(stara dietka - 1800 kalorii, 5 posiłków) i godzina tańca i brzuszki :) Pzdr 👄

dzis juz 55,4 :) wczoraj tez niby było tyle ale za czwartym razem pokazało 56 (bo przeniosłam wage) dzios wagi nie przenosilam :) Neli zostało mi 3 tygodnie czy moge zaczac sie juz bac???????? Bo chyba zaczynam

Agatka pięknie Ci idzie :D Czego się boisz? Przecież nadchodzi dzień w którym będziesz księżniczką :D Poza tym to waga leci w dół ;) WIĘC JEST SUUUPER 👄 A u mnie jest 55,8, normalnie szok, że po takich wyżerkach nie przytyłam. Teraz mogę jeść dużo i nie tyję, bo organizm sie przyzwyczaił do 2100 kalorii dziennie i nawet jak czasem przekroczę, to potem to spale w sporcie i nie tyje :D Ale jeszcze chciałabym zrzucić do 55 czy 54. Tylko, że na sporcie, a schudnięcie na sporcie trochę czasu mi zajmie ;) Ale warto ;) Pozdrówka 🌼

hejo :) chwile mnie nie byla - brak kontaktu ze swiatem spowodowane remontem pokoju :) na wadze dzis 54,6 :) za tydzien slub - stresa mam nie wiem przed czym ale mam :) Neli co u Ciebie?

No to się wychudziłaś do ślubu Gagatko :D Brawo :D 👄 Ważysz tyle ile chciałaś :D Ja wezmę się za siebie od września ;) Teraz jem dużo, ale nie tyję. Ważę cały czas 56 kg. Chodzę na siłownię :D I trochę mi się ciałko umięśniło, ręce mam takie wyrzeźbione :) Ale w wakacje nie da się mniej jeść, a z resztą trzeba sobie zrobić też wakacje od odchudzania ;) Pozdrawiam Pannę Młodą :D 👄

hejo :) jeszcze jutro i skonczy sie sajgon!! W domach mamy III wojne światowa polaczona z atakiem terrorystycznym!! Jakos sie nie czuje ze jutro bede panna młoda :) moze jutro poczuje!! Dzis mialam swietny sen - az mi sie smiac chciało jak sie obudzilam - sniło mi sie ze Michal nie mogl przyjsc na slub bo musial isc do pracy, ale za to powiedzial ze przysle swojego kolege to go zastapi :) moja waga sie nie zmienila 54 - czasami z hakiem czasami rowne - 3 chyba nie zobacze !! Neli chcialabym brzuszek jeszcze zmiejszyc :) ale to juz tylko cwiczenia pozostaja :)